Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Oj kad mi kaže mlad si za ovo, mlad si za ono upuco bi se. Da li te privatnik upregne 10 il 12 sati dnevno vidio bi ti.
Ti si Grevise izgleda klaun u svakom mogucem aspektuJustin je napisao/la:Brate mlad si. Sramota da bolovanje uzimas. Kakav ces tek biti kad ostaris. Ja da sam ti sef bi dobro razmislio.Marsal je napisao/la:Eo, mor'o sam uzet bolovanje dvije sedmice pred istek ugovorane mogu jutros ni ustat, ubiše leđa. Kud baš sad u pichku msterinu.

Čuj sramota, a lik ne može ustat iz kreveta. Eto njemu se sviđa što je polu-paraliziran.
Let's talk about SIX baby!
Mali je odavno dokazao da je glupko klase Enterprise.Fowl95 je napisao/la:Čuj sramota, a lik ne može ustat iz kreveta. Eto njemu se sviđa što je polu-paraliziran.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarrifufna
ma stoji da handri privatnik, ali sam je kriv ba ko ga ****, umjesto sto visi po forumu u slobodno vrijeme, treba se vise kretati, ici na bazen, u teretanu, bolje se hranit, citat dobre knjige, otic negdje na produzeni vikend Lufthanzinim letom, prosirit vidike, smanjit opterecenje na lumbalni dio i krsta 

pocasni precjednik @ FK Formula
Marsal je dobar momak, ali mislim da je sam govorio kako ima visak kg i da nije u nekoj formi. Ako se bavi fizickim poslom to ne ide.Epidaurus je napisao/la:Ti si Grevise izgleda klaun u svakom mogucem aspektuJustin je napisao/la:Brate mlad si. Sramota da bolovanje uzimas. Kakav ces tek biti kad ostaris. Ja da sam ti sef bi dobro razmislio.Marsal je napisao/la:Eo, mor'o sam uzet bolovanje dvije sedmice pred istek ugovorane mogu jutros ni ustat, ubiše leđa. Kud baš sad u pichku msterinu.
Treba obavezan vojni rok uvesti.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Fantasista
- Kontakt:
Esi mi dobarOsim13 je napisao/la:**** ti mater Osime13
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kanye otisao u fratre sa novim albumom 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Fantasista
- Kontakt:
Ima jašta, večeras Metallica u Domu
Ocito nemas veze o kakvom se poslu radi. Od nekih poslova u Mittalu gdje su ti sefovi seljacine koje su se doj.ebale u Zenicu poslije rata bi i puno spremniji ljudi imali ogromne probleme. Cuj sramota trazi bolovanje, nekad je bolje presutit nego iznova klaun ispadat.Justin je napisao/la:
Marsal je dobar momak, ali mislim da je sam govorio kako ima visak kg i da nije u nekoj formi. Ako se bavi fizickim poslom to ne ide.
Treba obavezan vojni rok uvesti.
- Sarrifufna
na sestoj sam minuti tek, trebo ga je Ogi dosad triput udarit 

pocasni precjednik @ FK Formula
Eminentni umjetnici i umjetnice uputili protestno pismo bh. vlastima
http://ba.****/Vijesti/a386700/Em ... stima.html
http://ba.****/Vijesti/a386700/Em ... stima.html
Kući sam, al da sam u Tz bilo bi mi dosadnije sigurno.ASD je napisao/la:Nije valjda da u Tuzli nema ništa petkom naveče pa može biti dosadno.Fowl95 je napisao/la:Jes dosadno, ajde nek neko pokrene beef.
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dosada je diskutabilno najbolje stanje,sve ti je potaman
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Baš vala.Fantasista je napisao/la:Oj kad mi kaže mlad si za ovo, mlad si za ono upuco bi se.
Prije par mjeseci odem u hitnu zbog leđa ( savio se ko upitnik )da primim inekciju i na posao. Došao na posao, bezveze kolegama spominjem koliko ja radim a pod inekcijom sam, kažu ma nije ti ništa čim radiš. Kontam u sebi, yebo majku koji sam debil. Sutra fino doktoru i otvorim bolovanje. Nije se rodio ko je narodu ugodio. Treba zdravlje čuvati dok je čovjek mlad, baš zbog starosti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ti ono bi iz Orasja ? Bolji je izlaz tamo x puta. Ako neko voli provod, diskoteke, zene upitnog morala i slicno.Fowl95 je napisao/la:Kući sam, al da sam u Tz bilo bi mi dosadnije sigurno.ASD je napisao/la:Nije valjda da u Tuzli nema ništa petkom naveče pa može biti dosadno.Fowl95 je napisao/la:Jes dosadno, ajde nek neko pokrene beef.
S club i slicno, ne znam da to ima na TK. Imaju neki pokusaji, ali se skupljaju pretezno drvosjece. Jbg, hrvati i srbi vazda imali smisla za nocni zivot. Kod nas sve zamre u 11.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 25 okt 2019, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."