Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tako sam i ja istoDerdiyok je napisao/la:Baš vala.Fantasista je napisao/la:Oj kad mi kaže mlad si za ovo, mlad si za ono upuco bi se.
Prije par mjeseci odem u hitnu zbog leđa ( savio se ko upitnik )da primim inekciju i na posao. Došao na posao, bezveze kolegama spominjem koliko ja radim a pod inekcijom sam, kažu ma nije ti ništa čim radiš. Kontam u sebi, yebo majku koji sam debil. Sutra fino doktoru i otvorim bolovanje. Nije se rodio ko je narodu ugodio. Treba zdravlje čuvati dok je čovjek mlad, baš zbog starosti.

Imam problem sa ledima od prometne nesreće i zna me nekad ustekat,dobijem koktel i dođem na posao a ako spomenem odma "nije to nista" jer da jest ne bi dosao

A kad ne dođeš onda kaže " Ma nije mu ništa, hoće garant da odmori malo. "Rosicky je napisao/la:
Tako sam i ja isto
Imam problem sa ledima od prometne nesreće i zna me nekad ustekat,dobijem koktel i dođem na posao a ako spomenem odma "nije to nista" jer da jest ne bi dosao

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja dok sam radio u jednom od dva nocna kluba u Orašju i izlazio ljudi iz mjesta oko tuzle je bilo skoro kao i domaćih.Sada kako u Orasju i okolici nema mladeži da napune pola kluba ljudi iz tih krajeva i hrvatske su daleko brojniji nego domaciVolimTz je napisao/la:Ti ono bi iz Orasja ? Bolji je izlaz tamo x puta. Ako neko voli provod, diskoteke, zene upitnog morala i slicno.
S club i slicno, ne znam da to ima na TK. Imaju neki pokusaji, ali se skupljaju pretezno drvosjece. Jbg, hrvati i srbi vazda imali smisla za nocni zivot. Kod nas sve zamre u 11.

Samo sto ti ljudi nisu bas tolike drvosjece, bar ja nisam primjetio.Rosicky je napisao/la:Ja dok sam radio u jednom od dva nocna kluba u Orašju i izlazio ljudi iz mjesta oko tuzle je bilo skoro kao i domaćih.Sada kako u Orasju i okolici nema mladeži da napune pola kluba ljudi iz tih krajeva i hrvatske su daleko brojniji nego domaciVolimTz je napisao/la:Ti ono bi iz Orasja ? Bolji je izlaz tamo x puta. Ako neko voli provod, diskoteke, zene upitnog morala i slicno.
S club i slicno, ne znam da to ima na TK. Imaju neki pokusaji, ali se skupljaju pretezno drvosjece. Jbg, hrvati i srbi vazda imali smisla za nocni zivot. Kod nas sve zamre u 11.
A simpaticna mi je ta situacija, hrvati preko save, domaci hrvati, srbi iz rs i nasi. Razni akcenti i jezici. A i bilo je dobrih zena, malo je reci.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Misliš na nas ovdje?VolimTz je napisao/la:Rosicky je napisao/la:Ja dok sam radio u jednom od dva nocna kluba u Orašju i izlazio ljudi iz mjesta oko tuzle je bilo skoro kao i domaćih.Sada kako u Orasju i okolici nema mladeži da napune pola kluba ljudi iz tih krajeva i hrvatske su daleko brojniji nego domaciVolimTz je napisao/la:Ti ono bi iz Orasja ? Bolji je izlaz tamo x puta. Ako neko voli provod, diskoteke, zene upitnog morala i slicno.
Samo sto ti ljudi nisu bas tolike drvosjece, bar ja nisam primjetio.
A simpaticna mi je ta situacija, hrvati preko save, domaci hrvati, srbi iz rs i nasi. Razni akcenti i jezici. A i bilo je dobrih zena, malo je reci.
Pa nisu,a i ljudi koji su dolazili iz tvojih krajeva su isto bili normalni mladi ljudi koji se znaju provest.
Svaki put se nađe neki seljak ili dvojica al to su većinom izolovani slučajevi kojih ima svugdje.
Ma ovdje je taj suživot jako normalan jer evo i ja radim u firmi sa Srbima i Bosnjacima lokalnim i uvoznim (Srebrenik) pa je sve to puno bolje nego kada sam radio samo sa uvjetno rečeno "svojim" hrvatima.
Mislim na ove sa TK buraz. Nemas u Posavini mrguda kao u Bikodzama sigurno.Rosicky je napisao/la:
Misliš na nas ovdje?
Pa nisu,a i ljudi koji su dolazili iz tvojih krajeva su isto bili normalni mladi ljudi koji se znaju provest.
Svaki put se nađe neki seljak ili dvojica al to su većinom izolovani slučajevi kojih ima svugdje.
Ma ovdje je taj suživot jako normalan jer evo i ja radim u firmi sa Srbima i Bosnjacima lokalnim i uvoznim (Srebrenik) pa je sve to puno bolje nego kada sam radio samo sa uvjetno rečeno "svojim" hrvatima.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovdje izlazak počinje u 11.VolimTz je napisao/la:
Ti ono bi iz Orasja ? Bolji je izlaz tamo x puta. Ako neko voli provod, diskoteke, zene upitnog morala i slicno.

Sova je puno jača od S-cluba, bar ovako regularnim noćima kad nema dijaspore.
Let's talk about SIX baby!
onda idemo u Orasje

kako su nekada harali Orasanski labudovi

kako su nekada harali Orasanski labudovi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Auuu AMG

znas zanat sinko
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Vranješ je ovdje za neke stvari u pravu, mada dečko je glupan 1/1.Derdiyok je napisao/la:Šteta
Al me samo zanima, na kakvim drogama je Memo

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za koje stvari?alan_kardec je napisao/la:
Vranješ je ovdje za neke stvari u pravu, mada dečko je glupan 1/1.
Al me samo zanima, na kakvim drogama je Memo
A ne znam koji kur.c Memi dadoše da vodi ovo, bolje da su drvo stavili da vozi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gledanost je dobra i Avaz je u pitanju.Derdiyok je napisao/la:
A ne znam koji kur.c Memi dadoše da vodi ovo, bolje da su drvo stavili da vozi.
Vodila je Sabina Sidro emisiju na isti fazon, al je niko gledo jer who tf is Sabina Sidro.

Let's talk about SIX baby!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa ovo za Prosinečkog. Ako je istina da mu nije poslao ni poruku da mu kaže da ne računa više na njega, koji su razlozi, šta kako, nego ovaj saznaje iz medija, to je baš niđe veze. Jer Vranješ u reprerezentaciji nije bio bilo ko, imao je on neki staž u reprezentaciji i prije Robija, bio među bitnijim igračima...Derdiyok je napisao/la:Za koje stvari?
I ovo vezano za Karleušu
A Memo je retard samo takav. Oni neki pokreti, krici, gestikulacije, način govora, izlazak iz auta u sred vožnje, lupanje onim sjedištem... Da sam bio na mjestu onog momka što je sjedio nazad, ja bih izašao iz auta.
Sam kaže vozio 20 sati, dođeš u Atinu , napraviš intervju sa Vranješom i ne pitaš ga ništa tetovažama, a pričaš o kuravama o Karleuši pola emisije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.