Rokoko87 je napisao/la:Mrš sa teme.flek1950 je napisao/la:Jeste ZA da zamijenimo crkvu kod Grbavice sa džamijom u Vitezu?
Covjek fino pita i fino mu odg.
Nista od toga fleki.
Svaka bogomolja je dobrodosla, ako vama smetaju džamije, nama crkve ne

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rokoko87 je napisao/la:Mrš sa teme.flek1950 je napisao/la:Jeste ZA da zamijenimo crkvu kod Grbavice sa džamijom u Vitezu?
Nemoj vise nista slicno postavljati. Ogladnim odmah jer se sjetim rostiljdzija koju su stvarali ove igracebraco je napisao/la:Grbavica fabrika fudbalskih asovaVirtu4l je napisao/la:![]()
Ja nikad neću prežaliti što smo ga uopšte i prodavali tako rano!Virtu4l je napisao/la:Nikad neću prežaliti što ga Mamić nije uzeo, za dvije godine bi igrao u top klubu.
Seljacino ortodoksna ti nemas nimalo kulture postovanja ti si nepismeni nitkov,ja sam Musliman do sada mi nije nikad i naum pala,pa znas li ti koliko je igralo igraca u Zelji i igra Katolnicke vjeroispovjesti,koliko ima navijeca ti nisi navijac tesko tvojoj djeci ako je imas i ako je budes imao kako ces je vaspitivati.Pa papcino lahko je tebi glumiti Muslimana iz Sarajeva haj otidi tamo odakle si dosao a pretpostavljam da si iz neke zabiti,zapitaj se da ima Muslimana i u Vitezu mamlaze,i ne jevljaj se vise Boga ti.....flek1950 je napisao/la:Jeste ZA da zamijenimo crkvu kod Grbavice sa džamijom u Vitezu?
Ima tekma neka?Neandertalac je napisao/la:Ako budete fini kažem vam šta se sprema u subotu
Marko Rog je prešao iz Splita u Dinamo za 5 miliona eura, Fernandes iz Leverkusena za 2,5 i Brozović iz Lokomotive za 2,4.Zenzo je napisao/la:Koliko je para Dinamo najvise izdvojio za nekog igraca pri kupovini i davanju plate ?
Javite se Virtualnom u inbox, da ne bude ne znam čuvat tajnuSlevinKelevra je napisao/la:Ima tekma neka?Neandertalac je napisao/la:Ako budete fini kažem vam šta se sprema u subotu
Virtu4l je napisao/la:Stevanović u prvoj postavi protiv Albanije!
Ipak nijeirfo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Stevanović u prvoj postavi protiv Albanije!![]()