FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikola Komazec se uclanio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje su formacije? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo napraviti vise linija nego na Majevici
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Džaba sve, kad Pidro meni ne ulijeva povjerenje. Sretno mu u MLS ali ja vala jedva čekam da ode.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sjjebace se nacija
znači još eventualno Ovčina i da se vidi kakvo je stanje sa Fanimom i to je to to za ovaj transfer rok. Iskreno brutalno odrađen trasfer rok, kmplet napadačka linija je rekonstruisana a ona je i škripala jer da Leotar i Radnik koji su zadnji imaju 3-4 gola manje od tebe je strašno. Odrbrana je pojačana Mujakićem i možda Ovčinom, ali je ona generalno bila bolji dio ekipe jer samo Zrinjski ima manje primljenih golova od nas.
Vidimo i po mečevima da će to biti trka, konstantni presing što će reći očekjmo efikasniju, ljepšu igru a u to sam sigurniji nakon dolaska Avramovskog, još kad bi se sa Fanimom izgladili odnosi imali bi dva ekstra brza krila, u sredini kreativca Avramovskog, koji btw se ubacuje iza napadača i može imati ulogu shadow strikera uh Ćatakovića (koji se dokazao igrama vani) ne sumnjam da će to biti atraktivno i mamac za publiku na proljeće
Vidimo i po mečevima da će to biti trka, konstantni presing što će reći očekjmo efikasniju, ljepšu igru a u to sam sigurniji nakon dolaska Avramovskog, još kad bi se sa Fanimom izgladili odnosi imali bi dva ekstra brza krila, u sredini kreativca Avramovskog, koji btw se ubacuje iza napadača i može imati ulogu shadow strikera uh Ćatakovića (koji se dokazao igrama vani) ne sumnjam da će to biti atraktivno i mamac za publiku na proljeće
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Nema nista od ovoga.I sam Vasoski je rekao da ce se igrati
4-2-3-1/4-3-3
To se citave pripreme uigrava
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Vrlo kratko i jasno covjek kaze sta nam je potrebno i sta se moze od njega i tima ocekivati.
Ovo je tim koji za razliku od dosadasnjih sezona ocekivanja namjerava djelom pokazati i timski a ne obicnim izjavama.
Ovo je tim koji za razliku od dosadasnjih sezona ocekivanja namjerava djelom pokazati i timski a ne obicnim izjavama.
Ma znam ovo ti je ona formacija izvolite se branitNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:48Nema nista od ovoga.I sam Vasoski je rekao da ce se igrati
4-2-3-1/4-3-3
To se citave pripreme uigrava

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako to misliš nema Suljica?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma nema raja od tih formacija sa 3 nazad nista, Goran je probao, i vise ga hvala bogu nema, igrat ce se formacija sigurno ona koju vec poznajemo i imamo idealne igrace za
4-2-3-1
4-2-3-1

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Raja sad ozbiljno, to je to sto se tice pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: GalileoGalilei, iliyaa8, Seipronto i 85 gostiju.