FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sajoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sajoni » 29 nov 2009, 22:52

Wolverine je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Ja bih volio da je bio ofsajd...ili da smo iz penala zabili gol-i to penala koji ne bi postojao! :D Činjenica je da su frankovci iz kontri vrebali priliku i da su igrali taktički više,kao i sve ekipe koje igraju protiv nas!Naša Barca lošije igra na Kamp Nou nego na santiago bernabeu.Prošle sezone smo isto loše odigrali na Kamp Nou.Bit će i frankovci mašina prava samo dok se to još uigra...Za sada mogu reći samo đaba pare frajeru kad nema ljubavi ;)
Samo je Barca prava istina...Vamos Barca :!:
kako lose prosle godine na nou campu. pa satrali smo ih. dominirai, kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme. Real imao par sansi preko kontri.
Mene koliko sjećanje služi Valdes nas je i onda izvadio ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 22:53

nidjo_barca je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Samo da nesto kazem... Iniesta! 8-)
Xavi![/i] 8-)
Xaviesta 8-)

za mene definitivno dva kralja, oko njih se ne diže neka medijska prašina ali obojica su čisti vrh svjetskoga nogometa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 22:58

Sajoni je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Ja bih volio da je bio ofsajd...ili da smo iz penala zabili gol-i to penala koji ne bi postojao! :D Činjenica je da su frankovci iz kontri vrebali priliku i da su igrali taktički više,kao i sve ekipe koje igraju protiv nas!Naša Barca lošije igra na Kamp Nou nego na santiago bernabeu.Prošle sezone smo isto loše odigrali na Kamp Nou.Bit će i frankovci mašina prava samo dok se to još uigra...Za sada mogu reći samo đaba pare frajeru kad nema ljubavi ;)
Samo je Barca prava istina...Vamos Barca :!:
kako lose prosle godine na nou campu. pa satrali smo ih. dominirai, kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme. Real imao par sansi preko kontri.
Mene koliko sjećanje služi Valdes nas je i onda izvadio ;)
Vise je njih izvadio Casillas nego ans Valdes. Mi penal promasili, i jos kamaru sansi. Valdes je skinuo dva zicera, Drenteu i Calleji ( ja mislim da se tako zove), te snajderu jedan sut odbranio.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 nov 2009, 23:01

nezasluženo ste pobijedili ali doći će el clasico i u madrid pa ćemo mi ako Bog da slaviti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 23:03

Mirza_Hordas je napisao/la:nezasluženo ste pobijedili ali doći će el clasico i u madrid pa ćemo mi ako Bog da slaviti
Mozda cete slavit. Ali ce vam jedini problem biti to sto ce Barca tada vec osigurati titulu :D

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 29 nov 2009, 23:12

Mirza_Hordas je napisao/la:nezasluženo ste pobijedili ali doći će el clasico i u madrid pa ćemo mi ako Bog da slaviti
A sad ADIOOOO, a sad ADIOOOO, i ko zna kaaaaaaaaaaaaaaad i ko zna gdjeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2009, 23:27

Svaka cast Barceloni, pobjeda cista kao suza. Iniesta, messi, xavi...carobnjaci, pique, puyol ratnici. pogotovo veceras pique bio dobar, ono sto puyol pogrijesi, on ispravi...uz to, uvijek opasan za protivnicki gol.
dobar potez guardiole sa zamjenom, sve se poklopilo, bez obzira sto su sa igracem manje igrali zadnjih pola sata.
fabio je napisao/la:mi smo krivi sto nije uslo u gol i sto je Puyol 3,4 puta izblokirao sansu za gol..al bitno je da smo imali bolje sanse.
:lol: :lol:
bas su kraljevi :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 nov 2009, 23:52

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 30 nov 2009, 00:40

nidjo_barca je napisao/la:slika
Ibrin je NOS bio duboko u ofsdddd :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 09:26

:mrgreen: :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 09:29

fabio je napisao/la:
A lopta koju je opalio DUBOKO u mrezi Casillasa .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 09:37

slika
AMAR OSIM

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 nov 2009, 09:47

huh, odavno ih nismo teze pobjedili... :lol:
Volim te Bosno!!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 nov 2009, 10:09

Posebno mi je drago sto ste sinoc pobijedili zbog onog retarda od voditelja sa radija M koji rece da ce navijat za real :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 10:46

xavi26 je napisao/la:huh, odavno ih nismo teze pobjedili... :lol:
Bas??hoces reci skupili smo 3 pobijede na Realu zaredom :mrgreen:3 najteza

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 10:52

Stole iz Bora je napisao/la:
fabio je napisao/la:
A lopta koju je opalio DUBOKO u mrezi Casillasa .. :mrgreen:
a je nos mu bio u offsd. :mrgreen: :mrgreen:inace da je sviran offsd.sigurno bi bilo zbog Nosa.. :lol: zbog toga bi sljedece El Clasico docekao sa manjim nosom..mislim Pepe bi trazio da ga skrati :mrgreen: nesto tipa S.Eto :roll:
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 30 nov 2009, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 10:56

Pipita je napisao/la:a sta benzema promasi :S
mislim da bi i don DI Stefano sa kevom ga zabio :lol: :lol: aje Benzeme statican je mora jos da napraduje u igri svojoj jer neigra u Francuk.Ligi protiv La Havra,Grenobla......mada je LP zabijao sa Lyonom jakim klubovima mora da jede pure jos

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 11:19

mislim da cemo mi ili Farsa osvojiti ligu rijesiti prije el clasica u Madridu tako da se sa tim nemora niko zamarati..ono 90% ce se znati koje prvak do el clasica,al u Madridu ce biti drukcija slika... :mrgreen: juce su mislili da ce natrpati golva u mrezi casillasa al nije isto kao prosle god ide to sve drukcije i juce se igralo malo tvrdji fudbal ganjali su puno al nisu nasli rupa Real preko KAKE I Nedovoljno spremnog Ronalda je dijeovao opasno u prvom polvr i pocetkmo drugog al ebiga steta sto nije ostao duze na terenu naradeba med.osoblja je primorala zamijenu majstora,,Barcina odbrana je bila u strahu zato je Pique nasrnuo na Ronalda cisti penal..svim i svacim su pokusali Ronalda da odstrane sa tekme od provokacija navijaca sa laserom.. :oops:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 nov 2009, 11:35

Wolverine je napisao/la:
Mozda cete slavit. Ali ce vam jedini problem biti to sto ce Barca tada vec osigurati titulu :D

pobjedom mi osiguravamo titulu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 11:36

Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 4 gosta.