Sta Baha besedi?Virtu4l je napisao/la:Očekujem da Nadal ovo riješi do 18:30h, pa da na miru gledam Treće poluvrijeme sa Sabahudinom Topalbećirevićem na TV1.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Evo ga Break 

- sarajlija89
- Kontakt:
Sam sebe pobjeđuje
Ne mogu ja ovo..kakve frustracije... 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
o reprezentaciji i utakmici u rumuniji, nije loše, šaltam to i teniscole-ch je napisao/la:Sta Baha besedi?Virtu4l je napisao/la:Očekujem da Nadal ovo riješi do 18:30h, pa da na miru gledam Treće poluvrijeme sa Sabahudinom Topalbećirevićem na TV1.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Mythbusters
- Kontakt:
Kralj sljake 

- sarajlija89
- Kontakt:
Eh
cestitke Rafi...veliki si sampion...
Meni ovakvi porazi tesko padaju, jednostavno sam sebe pobjeđuje, nazalost....

Meni ovakvi porazi tesko padaju, jednostavno sam sebe pobjeđuje, nazalost....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
Centralni nervni sistem..psihologija..i tako to..najbolji teniser svih vremena ne smije imati komplekse..jbg.. 

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Jednostavno, nemam rijeci.. Sve cestitke Rafi na ovoj pobjedi i na 10. GS-u. Ja sam se tokom meca pojeo, kada je izgubio 1. set, koji je trebao dobiti, nisam znao gdje sam, uzela me nevjerovatna nervoza. Samo Bog Zna koliko sam sebi zivota zbog ovoga oduzeo
.. Ne mogu prezaliti ovo 

Izdržati, to je temelj vrline!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nadal 10. GS u karijeri, mogao bi on ako ga zdravlje posluži stići i prestići Federera.
u finalima mu je rožer postao stara mušterija, ovog puta bez plakanja je sve prošlo
u finalima mu je rožer postao stara mušterija, ovog puta bez plakanja je sve prošlo

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
da,da imao je srece da je Djokovic odmarao 4 dana i ispao iz ritma i to da je Federer imao extra turnir pa ga je uspio izbaciti.Inace da je se Djokovic ponovo nasao u finalu Nadal bi ponovo s terena izasao pognute glave,ali na Wibledonu se ionako sprema ono sto je neizbjezno tu ce vec Nadal morati predati prvo mijesto Djokovicu.Bilal je napisao/la:Kralj sljake
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Poješću se joj Roger
Da li može na Wimbledon išta da uradi s ovakvom igrom sigurno,ali uvijek ima ali

Da li može na Wimbledon išta da uradi s ovakvom igrom sigurno,ali uvijek ima ali

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
samo cu parafrazirati jedan komentar s drugog portala
Kad gledam nadala..vidim koliko je ovaj tenis zahtjevan sport..
Ali kad gledam Federera to se sve cini tako jednostavno..
moze ih nadal osvojiti jos 10..zna se ko je najveci..svih vremena..
Poetry in motion..
Kad gledam nadala..vidim koliko je ovaj tenis zahtjevan sport..
Ali kad gledam Federera to se sve cini tako jednostavno..
moze ih nadal osvojiti jos 10..zna se ko je najveci..svih vremena..
Poetry in motion..

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Citiram komentatora Eurosporta, sad na dodjeli pehara. 'Osjećaju se tako ugodno kada su zajedno u društvu, hvala Bogu što ih imamo, dva velika šampiona, neverovatan respekt jedan prema drugome, prelazi granice sporta....'L-Train je napisao/la:da,da imao je srece da je Djokovic odmarao 4 dana i ispao iz ritma i to da je Federer imao extra turnir pa ga je uspio izbaciti.Inace da je se Djokovic ponovo nasao u finalu Nadal bi ponovo s terena izasao pognute glave,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakve to veze ima sa mojim postom.Pa naravno da su njih dvojica veliki sampioni,ali ja sam samo napisao sta bi bilo da se Djokovic nasao u finaluVirtu4l je napisao/la:Citiram komentatora Eurosporta, sad na dodjeli pehara. 'Osjećaju se tako ugodno kada su zajedno u društvu, hvala Bogu što ih imamo, dva velika šampiona, neverovatan respekt jedan prema drugome, prelazi granice sporta....'L-Train je napisao/la:da,da imao je srece da je Djokovic odmarao 4 dana i ispao iz ritma i to da je Federer imao extra turnir pa ga je uspio izbaciti.Inace da je se Djokovic ponovo nasao u finalu Nadal bi ponovo s terena izasao pognute glave,

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ja sam ti napisao ono što jeste, a ne šta bi bilo kad bi bilo, toga nema u sportu, posebno u tenisu...L-Train je napisao/la:kakve to veze ima sa mojim postom.Pa naravno da su njih dvojica veliki sampioni,ali ja sam samo napisao sta bi bilo da se Djokovic nasao u finalu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znas kako kazu ,da su babi muda ,bila bi .... Nadal je veliki majstor i to je pokazao i danas 

Dok je rivalitet Federer-Nadal bio popularan, to je bilo nevjerovatno, veliki respekt, nigdje nisam vidio sa su navijači jednog vijeđali ovog' drugog i obrnuto. Sad dolaskom Đokovića u prvi plan, to je dobilo sasvim drugu dimenziju, toliko podcjenjivanja, primitivizma i ružnih riječi da je nevjerovatno... pametan će skontati... new new primitives...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nekako ocekivano rekao bih...Vidjecemo kako ce Nadal na Wimbeldonu odigrati,manje su mu sanse nego na Roland Garrosu ...
Posto je Nadal 5 godina mladji od Federera ocekujem da bar toliko poslje njega i ostane igrati(ako ga zdravlje posluzi) a kad Federer okaci reket o klin nece Nadalu postojati ravan i ocekujem da ce ga stici u Grand Slamovima
VAMOS RAFA
Posto je Nadal 5 godina mladji od Federera ocekujem da bar toliko poslje njega i ostane igrati(ako ga zdravlje posluzi) a kad Federer okaci reket o klin nece Nadalu postojati ravan i ocekujem da ce ga stici u Grand Slamovima

VAMOS RAFA
Cestitke, opet sam se pokaz'o k'o extra prognozer prognozirajuci pobjedu Nadala, naravno @legenda je to ucinio suprotno prognozirajuci 3:0
Ide ga tenis k'o ss.ba liga
Roger je izgubio ovaj mec na 5:2 i set loptu. Niko ne zna sta bi se desilo da je iskoristio
Nista, uz'o je dosta poena na ovom turniru, sad idemo stic' Samprasa tu 1 heftu
Wimbledon je njegov

Roger je izgubio ovaj mec na 5:2 i set loptu. Niko ne zna sta bi se desilo da je iskoristio

Nista, uz'o je dosta poena na ovom turniru, sad idemo stic' Samprasa tu 1 heftu

Wimbledon je njegov

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.