FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ribery » 13 jul 2009, 18:29

Harrison je napisao/la:
ribery je napisao/la:Nama Bavarcima ne treba nafurani derpe od 94 miliona eura da bi se njime ponosili ;)
Je li bitno koliko imas zvijezda u timu, ili su bitniji pehari u vitrinama na kraju sezone? Vidimo se u maju iduce godine. Svakom normalnom, nepristrasnom gledaocu se nimalo ne svidja ovo sto Real radi (sad ce to vi to komentarisati kao ljubomoru, ali daleko od toga). Ne treba biti puno pametan da se skonta da Perez od vaseg tima pravi Hollywood, cista komercijala, u kojoj je fudbal u zadnjem planu, a marketing, odnosno lova u prvom.
Perez samo spaja ugodno sa korisnim, Ronaldo jeste sminker, ali je i extra igrac i to mu niko ne moze osporiti, po sezonama zabija preko 30 golova i to ne moze svako, Kaka mozda nije sminker kao Ronaldo ali je takodjer veoma popularan, a o njegovim igrackim kvalitetama je suvisno trositi rijeci. Benzema je strasan igrac, mlad, ubojit u napadu i velika nada, lik se ne fura, nije sminker i stvarno ne kontam kakav to Hollywood pravi Perez.
Prvo i osnovno je da je igrac jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji da bi pristupio Realu, a tim bolje jos ako je slavan i popularan.
Pa normalno da ce dovesti igrace svjetske klase, to se prodaje. Nece valjda dovesti Boatenga, i ocekivati sponozore i lovu od dresova.
O ovome ti pricam (slike nasao na drugom forumu):
slika
slika
slika

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 13 jul 2009, 19:02

kenank7 je napisao/la:Ako su Otll i lell svjetski igrači onda ja imam slobodnjak kao cristiano!šta wam je bolan,swi mi wolimo swoje klubowe,ali walja biti malo realan. Ja wolim Chelsea ,neko bayern i tako dalje. Ali ko god ima malo realnosti u sebi onda će se složiti sa mnom u konstataciji da je bayern 2.evropska liga.. . .daleko iza klubowa poput chelsea,barce manchestera,liverpoola i reala. . .
I mene zanima po cemu si ti zakljucio da je Bayern za 2 evropsku ligu ? SWake se godine nose odlicno sa svim ovim klubovima koje si nabrojao ,takodjer imaju i dosta uspjeha u tome ,i sto je najWaznije imaju historiju iza sebe ,koja je puna uspjeha i trofeja ,nesto sto tim kao sto je Celzi nece nikad imati ,sa Abramovicem ili bez njega ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2009, 19:10

Ma vidite da se momak malo podigao sto je navijac Chelsea, polako on je novi na ovom forumu, nadoce on, pa nece biti problema, a suplje price za neku 2 Evropsku ligu u koju svrstava Bayern mislim da ce svako okarakterisati kao veliku glupost, naravno znam ja da on ne voli bayern, pa malo zeli da nekoga isprovocira, ali nece mu to poci za rukom...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 19:21

Ma pustite ove Realovce, ljudi se pojačavaju, pa da više ne primaju od nas golove u desetoj sekundi.

Sada je najvažnije da se naš tim uigra za početak sljedeće sezone i da odigramo što više pripremnih utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 13 jul 2009, 22:32

pa ovi ljudi iz reala su zaista nemoguci...navalili hoce Ribery-a...Ajd sto ga hoce, razumijem ih, covjek je igracina...al zalosno je to sto ga hoce dzabe...to je isto da ja odem u neku auto kucu i hocu da kupim auto koje vrijedi 80.000 eura za 50.000...ljudi bi mi se smijali...e isto tako se ja smijem svim ovim ljudima na forumu koji podrzavaju realovu idiotsku politiku...pa evo ja imam prijedlog da otvorimo ziro racun pa da svi pomognemo onoliko koliko mozemo da real skupi jos tih 30-ak hiljada pa nek kupe Ribery-a, i neka stvore te galactikose, jer ipak valja se njima borit sa Getafe-om za kup uefa sledece sezone :)

pozz svim bavarcima...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 jul 2009, 22:42

m_ballack je napisao/la:pa ovi ljudi iz reala su zaista nemoguci...navalili hoce Ribery-a...Ajd sto ga hoce, razumijem ih, covjek je igracina...al zalosno je to sto ga hoce dzabe...to je isto da ja odem u neku auto kucu i hocu da kupim auto koje vrijedi 80.000 eura za 50.000...ljudi bi mi se smijali...e isto tako se ja smijem svim ovim ljudima na forumu koji podrzavaju realovu idiotsku politiku...pa evo ja imam prijedlog da otvorimo ziro racun pa da svi pomognemo onoliko koliko mozemo da real skupi jos tih 30-ak hiljada pa nek kupe Ribery-a, i neka stvore te galactikose, jer ipak valja se njima borit sa Getafe-om za kup uefa sledece sezone :)

pozz svim bavarcima...
jbg budi realan i priznaj da Ribery ne vrjedi vise od 50,55 milja eura,a za ovo sto si napisao dalje necu te citirati vec cemo sjesti i odgledati tu idiostku politiku i vidjeti da li ce se Real boriti za kup sa Getafeom ili sa Barcom za LP. ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 13 jul 2009, 23:13

Ebo Riberija ,King James je najjaci :D .Ribery kad se proda ,vrijedit ce svakog ulozenog feninga ekipe koja ga bude dovela ,bilo to 20 ili 100 miliona.Da li on vrijedi toliko ili ne ,to ce odlucit ekipa koja ga bude htjela dovesti .I okanite se vise Riberija ,pehirate mu ,ne moze sat na treningu biti a da se ne povrijedi :?

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 13 jul 2009, 23:26

ribery je napisao/la:Postao/la ribery dana 13 jul 2009, 18:10
Opomena obojici za vrijedjanje.
bayern4ever- slijedeci put ban.
ja se izvinjavam ali nisam mogao izdrzati vrijedanje bayerna ovo se nece ponoviti naci cu ja nacine bez uvreda da mu odgovorim ;) ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 jul 2009, 00:29

ribery je napisao/la:Opomena obojici za vrijedjanje.
bayern4ever- slijedeci put ban.
Hvala ribery na brisanju tih postova, za onakvo ponasanje nema izgovora, koliko danas forumasa vrijedja Real na razne nacine i njegove fudbalere pa ne psujem, i ne smo Real, vrijedjaju se i drugi klubovi pa niko ne psuje.
Papilon20 je napisao/la:Ebo Riberija ,King James je najjaci .Ribery kad se proda ,vrijedit ce svakog ulozenog feninga ekipe koja ga bude dovela ,bilo to 20 ili 100 miliona.Da li on vrijedi toliko ili ne ,to ce odlucit ekipa koja ga bude htjela dovesti .I okanite se vise Riberija ,pehirate mu ,ne moze sat na treningu biti a da se ne povrijedi
To on samo folira, izmislja neke povrede, a ustvari je uvrijedjen. Nema sanse da se okanimo Riberya, to je svjetska klasa igrac i on moze igrati samo za najveci, najtrofejniji, najbolji Kraljevski klub Real Madrid.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 14 jul 2009, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jul 2009, 00:38

Harrison je napisao/la:Vi bavarci imate samo jednog igraca sa kojim mozete da se ponosite i da je svjetska klasa, to je naravno Bilal
Pa sta? I da je tako, mada nije, hoces reci da su u Realu pa gotovo sve svjetske klase!?
Bayern nikad nije, ne racunam zlatne 70-te, imao neke ekstra igrace, mega zvijezde, prenavikana imena, igrace za koje je se davala nenormalna suma da bi pristali igrati kod njih.
Druga politika, po mnogo cemu bolja, nasem klubu donosi nista manje slavlja i uspjeha nego tim tamo cuvenim zaduzenicima, koji vole da pisaju uz vjetar i da ko fol prkose svima izigravajuci nesto.
Znali su ici u crveno i po nekoliko stotina miliona, vjecito u nekom minusu, stalna zaduzenja, uspjesi izostaju...i sad povratkom ovog gradjevinara ruse sve barijere, hocemo sve sto vrijedi na europskom trzistu...mi cemo biti dokaz da se uspjeh kupiti moze. :twisted:
Jadni ste mi vi i vas Real...

Za Riberyja je vise svaka rijec suvisna, ako ga hocete, izvolite platite zadatu sumu! U protivnom cekajte bolje i jeftinije dane. U medjuvremenu se moze svasta desiti, ima tu puno taktiziranja, pa cemo viditi ko ce izaci pametniji iz svega ovoga. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2009, 01:32

Ma oni samo dižu kredite ikupuju "superturbomegazvijezde" , a neznaju da će te silne kredite morati neko da vrati. Ovaj prelazni rok je dokaz koliko ste pohlepni i koliko žudite za slavom. Imate dvije velike zvijezde u timu za koje ste potrošili nevjerovatne sume novca, jednog mladog napadača koji je tek u razvoju, a bio je najbolji strijelac francuskog prvenstva. Al to nije dosta hoćete Riberija, pa eto vam ga, ali platiter sumu. Sigurno to niko neda više kredita pa nemožete dati 80 milijuna za Bilala. Mi smo zadovoljni svojim klubom i nikad nećemo žuditi da u svojim redovima imamo najskuplje igrače svijeta i da nam klub ide u crveno po nekoliko desetina milijuna eura. Mi smo zadovoljni kako Bayern posluje i kakvu politiku naš klub vodi. Vi bi sada željeli da kupite Villu, Riberija, Terrija, Ferdinanda, Alonsa, Xavija, Iniestu, ali vama ni to nebi bilo dosta, htjeli bi ste još i Messija. Novac vam je popio mozak. Ako već hoćete toliko trošiti novac ugledajte se na City, koji troši velike svote novca, ali ne na megazvijezde, već na igrače u razvoju i manje poznate igrače u kojima su vidjeli talenat. Vi nećete da mislite, pa pogledajte Barcu, njihovi igrači vrijede koliko i vaše zvijezde, a de recite mi koliko je Barca dala para za Messija, Xavija, Iniestu, Etoa, Puyola, Tourea, Henrija.... Izvinjavam se ako je malo off topic, al nisam više mogao šutiti na ovo vrijeđanje Bayerna i dizanje u zvijezde Reala.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 jul 2009, 09:04

el-fighter je napisao/la:Ma oni samo dižu kredite ikupuju "superturbomegazvijezde" , a neznaju da će te silne kredite morati neko da vrati. Ovaj prelazni rok je dokaz koliko ste pohlepni i koliko žudite za slavom. Imate dvije velike zvijezde u timu za koje ste potrošili nevjerovatne sume novca, jednog mladog napadača koji je tek u razvoju, a bio je najbolji strijelac francuskog prvenstva. Al to nije dosta hoćete Riberija, pa eto vam ga, ali platiter sumu. Sigurno to niko neda više kredita pa nemožete dati 80 milijuna za Bilala. Mi smo zadovoljni svojim klubom i nikad nećemo žuditi da u svojim redovima imamo najskuplje igrače svijeta i da nam klub ide u crveno po nekoliko desetina milijuna eura. Mi smo zadovoljni kako Bayern posluje i kakvu politiku naš klub vodi..
Na ovo mogu samo reci samo jedno, a to je: svak se pokriva onoliko koliko mu je pokrivac dug, a sto je u Reala duzi pokrivac nego u ostalih klubova to nije Realov problem. Real Madrid je najbolji i najtrofejniji klub na svijetu i za taj klub trebaju igrati samo najbolji igraci na planeti. Mi zelimo Riberya, jer je svjetska top klasa, zelimo dovesti sto je vise moguce vrhunskih igraca, a ima ko brine o finansijskim proracunima.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 jul 2009, 12:00

bolje imat 11 amatera u ekipi nego jednu kristinu :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2009, 12:09

Nećemo više o Realu na ovoj temi, imamo temu o Realu i tamo možemo pričati o tome klubu.

Bayern ima jake juniore i van Gaal je to primjetio i nekoliko ih je priključio prvom timu. Pravi klub ima dobru omladinsku školu i nadam se da će u budućnosti Bayern imati koristi od njih.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 jul 2009, 12:24

el-fighter je napisao/la:Nećemo više o Realu na ovoj temi, imamo temu o Realu i tamo možemo pričati o tome klubu.

Bayern ima jake juniore i van Gaal je to primjetio i nekoliko ih je priključio prvom timu. Pravi klub ima dobru omladinsku školu i nadam se da će u budućnosti Bayern imati koristi od njih.
tako je :) :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 14 jul 2009, 12:26

el-fighter je napisao/la:Nećemo više o Realu na ovoj temi, imamo temu o Realu i tamo možemo pričati o tome klubu.

Ma kakvi ba juniori nismo mi Arsenal i Arsen Wenger, Bayern je klub za samo provjerene i vrhunske igrace, i nek ne budu škrtice nek odrijese malo kesu i nek dovedu jos par beton igraca a nek juniore daju na posudbi i kad se afirmisu nek se vrate
Volim te Zeljo!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 jul 2009, 12:54

Chelsea,Barcelona,Manchester,Liverpool,nema sumnje sve su ovo klubovi dobri ali jednostavno nisu dorasli Bayernu
Pa o cemu mi ljudi pricamo,pola ovih klubova je do prije 10-11 godina bila u sredini tabele u svojim prvenstvima ili cak zoni ispadanja,ja ne govorim o trenutnoj kvaliteti,kada kazem da mu nisu dorasli tada gledam na klub kao instituciju,Nagli procvat ovih klubova desio se kada su ih kupili iznimno bogati Rusi ameri ili arapi,novac vam moze dovesti pojacanja ali ne i trofeje,slavu i status vrhunskog kluba
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 jul 2009, 13:00

bavaraccccc je napisao/la:Chelsea,Barcelona,Manchester,Liverpool,nema sumnje sve su ovo klubovi dobri ali jednostavno nisu dorasli Bayernu
Pa o cemu mi ljudi pricamo,pola ovih klubova je do prije 10-11 godina bila u sredini tabele u svojim prvenstvima ili cak zoni ispadanja,ja ne govorim o trenutnoj kvaliteti,kada kazem da mu nisu dorasli tada gledam na klub kao instituciju,Nagli procvat ovih klubova desio se kada su ih kupili iznimno bogati Rusi ameri ili arapi,novac vam moze dovesti pojacanja ali ne i trofeje,slavu i status vrhunskog kluba
Pretjera ga sad i ti. Od nabrojanih klubova jedino za Chelsea vrijedi to sto si rekao- nagli procvat nakon kupovine od strane Abramovica.
Za Lpool, Barcu, ManU to definitivno ne vrijedi.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 jul 2009, 13:06

kako barcelona nije dozivila nagli procvat kada je laporta dosao na mjesto predsjednika,to govorim jer je i barca jedno vrijeme stagnirala,sto se tice liverpoola i manutd oni su uvijek u vrhu ali zahvaljujuci velikim kolicinama novca koji dolazi od strane njihovih vlasnika.mislim da su engleska cetvorka izuzev arsenala primjer kako nebi trebao izgledati fudbal,jer sve se svodi na to ko ima vise novca,zato sam ih svrstao u tu listu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 jul 2009, 13:17

Za ove ufurane koji sve znaju 4 najveća kluba u istoriji evropskog fudbala su
milan,bajern,real i liverpul svi ostali su nisko čak i mančester sjetite se ere
velikog otmara 1999,2000,2001,2002 itd derali smo real i kući i nastrani..........
bajern je imao odbranu kojoj je bili umjetnost dati gol ............pozdrav svim
bavarcima................

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.