Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 dec 2009, 21:38

Šta sebi neki daju za pravo!! Mislim da treba čovjeku dostojanstveno zahvalit i da treba što brže okrenut se budućnosti. Ne treba niti žalit previše niti sada pljuvat čovjeka. Lijepo mu hvala za ono što je uradio i podigao nas za jedan "šešir" što dosada nijednom selektoru nije uspjelo. Hvala ti Ćiro za sretne trenutke i sretno ti bilo Bosanac gdje god pođeš.
Dragon Town

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 10 dec 2009, 21:40

**** ba ciru, ja ga nikad nisam ni gotivio niti cu, al cinjenica je da je znao nesto o fudbalu, ko ce poslije njega, to je najveci problem, opet ce doci neki levat, marioneta saveza i opet sve iz pocetka...

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 dec 2009, 21:40

a mislim da je ovo samo pricusa ,da vidi narod da on ima ponuda i da moze otici kad god zeli..al et i ako ode tamo nece nista postici,on je najjaci u prici,a dzaba mu tamo,kad ga niko ne razumije,a onaj nece moci prevoditi njegove psovke..i jos sta ce,on razbije jedan sat,onda ce i papak sto mu bude prevodio morati razbiti jos jedan sat,samo dupli trosak,al et kina je,ima jeftinih :D

CHIROO -MADE IN CHINA!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 21:44

kenoo je napisao/la:a mislim da je ovo samo pricusa ,da vidi narod da on ima ponuda i da moze otici kad god zeli..al et i ako ode tamo nece nista postici,on je najjaci u prici,a dzaba mu tamo,kad ga niko ne razumije,a onaj nece moci prevoditi njegove psovke..i jos sta ce,on razbije jedan sat,onda ce i papak sto mu bude prevodio morati razbiti jos jedan sat,samo dupli trosak,al et kina je,ima jeftinih :D

CHIROO -MADE IN CHINA!
Manipalutor dize sebi cijenu, ajmo malo realni biti. Ko ce ba traziti covjeka koji svaki cas moze preseliti kod Oca nacije i skidati mu temperaturu, onako realno, pa njegov najveci trenerski posao poslje SP u Francuskoj je nasa repka, pa pogledajte koje je timove vodio

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 dec 2009, 21:45

Karim_Madrid je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Šta sebi neki daju za pravo!! Mislim da treba čovjeku dostojanstveno zahvalit i da treba što brže okrenut se budućnosti. Ne treba niti žalit previše niti sada pljuvat čovjeka. Lijepo mu hvala za ono što je uradio i podigao nas za jedan "šešir" što dosada nijednom selektoru nije uspjelo. Hvala ti Ćiro za sretne trenutke i sretno ti bilo Bosanac gdje god pođeš.
pametan post..cestitke.kad se samo sijetim Belgije Genk i Zenica..Hvala Ciro
ma kada covjek razmisli,mozda ovo i jest najpametnije..hvala za sve,sretno,a nasi zmajevi samo naprijed..samo me zanima koga li ce sada dovesti,ako zvanicno on ode,mozda ce barbarez,al et nadam se da ce biti sta pametno od naseg finog saveza..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2009, 21:47

Hvala vam kinezi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 10 dec 2009, 21:49

Ipak rijec je o oficijelnim stranicama, i ovo nije zezancija. Ako je vec odlucio da ide nek mu je sa srecom, krajnje je vrijeme da se ova sapunica vise rjesi. Samo, smatram da treba da bude iskren i da javnosti predoci svoje namjere a ne muljat nesto iza ledja i samo se izgubit odavdje glavom bez obzira... Dobar je strucnjak, ali i veliki lazov i manipulator... Da je ozbiljnije pristupio reprezentaciji od samog pocetka mozda bi stvari sada bile bolje... Ocigledno da mu je treba neki razdor, poput svadje i vrijedjanja Misketa, pa da ima konkretan alibi za odlazak jer mu se ovdje izgleda vise ne radi... Savez rupa, lopovija, kriminalci,... Nit im se priklonit nit ih ignorisat, nije ni Ciri bilo lako... Bez obzira ko preuzeo repku, ako je istina ovo za Cirin odlazak, mi necemo nikad otic ni na jedno veliko takmicenje dok se politika saveza ne promjeni, a takodje dok se ne izmjeni barem pola kadrova u savezu... Jednostavno receno, FIFA bi trebala suspendovat FS BiH, al malo sutra, koga je briga za nas, uzivaju dok propadamo... Zar bi gospoda iz FIFE voljevi da je umjeso Portugala na SP dosla jedna BiH?! DA hoce, oni bi vrlo brzo rijesili problem malverzacija u FS BiH, suspenzija i kraj price, a ovako pakao u krovnoj kuci bh nogometa se nastavlja...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 21:53

Mene ne brine Ciro,mene brine koji je kloc sad na redu :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 21:55

Karim_Madrid je napisao/la:neka covijek odmori od nas..vidio je da smo tup narod..posle ce nam se samo smijati iz Kine :twisted:
MA SELI SE U KINU, AKO TI JE OVDJE TUP NAROD!!! *EBO TE ŠANGAJ!

(Nadam se da se ne ljutiš, što sam se koristio vokabularom, koji tvoj omiljeni Ćiro voli da često koristi)

Ćiro je manipulator, to je dokazano, a ti si jedan od izmanipulisanih. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2009, 21:58

Podigao nas je i Blaz Sliskovic za jedan sesir. Jer smo u kvalifikacijama za SP 2006.godine bili u trecem sesiru. Miroslav Blazevic nije ni T od trenera, jer da je pravi trener to bi pokazao tako sto bi skautirao nove igrace, sto bi gledao utakmice u kojima igraju njegovi igraci, sto nase talente ne bih unistavao na psihickom planu i ako su u to vrijeme igrali vruhnski fudbal (da se malo sjetite po statistikama je jedino Diego prosle godine bio bolji od Stilica u kupu Uefa), sto pljuje po igracima koji su najvise dali ovoj reprezentaciji, a to su jedan Misimovic i Barbarez.
Jednostavno covijek ima srece da se nadje dva puta na jednom mjestu u prvo vrijeme. U ono vrijeme je imao Bilica, Soldu, Jarnija, Sukera, Bobana, Prosineckog, koji su vec tada bili sazrijeli i dosao je do treceg mjesta, a sada ima Spahica, Misimovica, Pjanica, Dzeku, Ibisevica koji jos trebaju da stenku iskustva i nije uspio otici dalje.
Covijek je toliki manipulator da to niko ne me povjerovati (ima par pubertetlija koji padaju na njegove izjave). Kako je ono davno rekao da ce poderati trenersku diplomu ukoliko Prosinecki postane fudbaler. A Robert Prosinecki igrao za Real Madird i Barcelonu, a manipulator jos uvijek nije poderao trenersku diplomu. Ova njegova izajava govori koliki je strucnjak. Sretno njemu u Kini, a ja cu biti uz svoju reprezentaciju, (ako dodje selektor koji ce povesti racuna o mlaldjim kategorijama, zatim insistirati da se neki igrace vrate pod nas NSBiH, koji ce tim igracima davati prilike itd) i oprostiti im poraz i od Moldavije. Jer se reprezentacija ne stvara preko noci nego nekim duzim periodom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 22:14

amerosm je napisao/la:Podigao nas je i Blaz Sliskovic za jedan sesir. Jer smo u kvalifikacijama za SP 2006.godine bili u trecem sesiru. Miroslav Blazevic nije ni T od trenera, jer da je pravi trener to bi pokazao tako sto bi skautirao nove igrace, sto bi gledao utakmice u kojima igraju njegovi igraci, sto nase talente ne bih unistavao na psihickom planu i ako su u to vrijeme igrali vruhnski fudbal (da se malo sjetite po statistikama je jedino Diego prosle godine bio bolji od Stilica u kupu Uefa), sto pljuje po igracima koji su najvise dali ovoj reprezentaciji, a to su jedan Misimovic i Barbarez.
Jednostavno covijek ima srece da se nadje dva puta na jednom mjestu u prvo vrijeme. U ono vrijeme je imao Bilica, Soldu, Jarnija, Sukera, Bobana, Prosineckog, koji su vec tada bili sazrijeli i dosao je do treceg mjesta, a sada ima Spahica, Misimovica, Pjanica, Dzeku, Ibisevica koji jos trebaju da stenku iskustva i nije uspio otici dalje.
Covijek je toliki manipulator da to niko ne me povjerovati (ima par pubertetlija koji padaju na njegove izjave). Kako je ono davno rekao da ce poderati trenersku diplomu ukoliko Prosinecki postane fudbaler. A Robert Prosinecki igrao za Real Madird i Barcelonu, a manipulator jos uvijek nije poderao trenersku diplomu. Ova njegova izajava govori koliki je strucnjak. Sretno njemu u Kini, a ja cu biti uz svoju reprezentaciju, (ako dodje selektor koji ce povesti racuna o mlaldjim kategorijama, zatim insistirati da se neki igrace vrate pod nas NSBiH, koji ce tim igracima davati prilike itd) i oprostiti im poraz i od Moldavije. Jer se reprezentacija ne stvara preko noci nego nekim duzim periodom.
Nesto nebih rekao da smo tad bili u trecem sesiru.Belgija nas je vazda sivala sto se tice sesira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 22:44

Karim_Madrid je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:neka covijek odmori od nas..vidio je da smo tup narod..posle ce nam se samo smijati iz Kine :twisted:
MA SELI SE U KINU, AKO TI JE OVDJE TUP NAROD!!! *EBO TE ŠANGAJ!

(Nadam se da se ne ljutiš, što sam se koristio vokabularom, koji tvoj omiljeni Ćiro voli da često koristi)

Ćiro je manipulator, to je dokazano, a ti si jedan od izmanipulisanih. ;)
ne nisam...vrlo sam tvrd..napocetku mu nisam vijerovao u uspijeh..postavio je cilj i dao ga..zasto covijeku suditi..mala smo zemlja i moramo biti ujedinjenji a mi moramo traziti dlaku u jajetu..al ok boli me ****..repka ce se raspasti u tri pm
Burezeru,

Od kako je Ćiro na Kormilu naše repke, ja sam podržavao uspjehe koje smo ostvarivali sa njim. Na kraju, kad smo igrali protiv Portugala, nismo uspjeli.

Podržavao sam ga, a sad kad uspjeh ipak nije napravljen, želim Ćiri što časniji oproštaj od repke.
Tako je najbolje, on je svoje odradio, ima 75 godina i nek uživa još koju godinu u Penziji ili u Šangaju.

To što kažeš da si tvrd i da nisi izmanipulisan, je samo prividno stanje u tvojoj psihi, koju ti nemožeš sam da sagledaš realno.

Ja ti kažem da si izmanipulisan, jer predviđaš propast naše repke ako ode Ćiro.
Ne razmišljaš o tome da se može pojaviti neki trener kojeg niko ne poznaje, za kojeg se nikad nije čulo i da napravi čudo sa našom repkom.

Takve stvari nisu Bajka, to su činjenice. Postoje mnoge reprezentacije i klubovi na čije kormilo su stali totalni anonimusi i napravili čudo.

A da ne govorim da postoje i treneri koji su jako dobri i kvalitetni i koji mogu da vode našu repku bolje od Ćire.

Tako da okani se tog Ćire, Možda je on dobar, ali ipak ako on ode a dabogda otišo, neće biti smak svijeta i neće propasti naša reprezentacija.
Željo i samo Željo...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 dec 2009, 22:56

Karim_Madrid je napisao/la: ma kod ce Barbarez da suradjuje sa savezom ovim" Krimibudalama"..nace oni nekog drugog..a cisto sumnjam da bi se obratili Barbi jer znaju da bi ih odbio..nako je zaposlen u HSV-u...
Barbarez bih prihvatio reprezentaciju i pod ovim uslovima. Dakle ako mu stvarno ponude on ce i uzeti poziciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 22:58

Karim_Madrid je napisao/la:daj boze da bude tako..iz tvoji rijeci u sudbinu Bh nogometa repke..daj boze.mada cisto sumnjam uvijek cese naci nesto kod nas..mislim kod nekih.Ciro je majstor bio o nebio selk..u Spaniji nisu cijenili Luisa Aragonesa prebacivali su mu pola Spanije sto nevodi Raula na Euro a kad je osvojio Euro 08 svi su usutili..i zaboravili Raula :mrgreen: tako je i kod nas,samo sto mi nismo spanija nego jedna mala zemlja kojoj je ovo bio uspijeh..daj boze da sljedeci bude jos veci..
da je Ćiro barem otišao na SP, onda mu se nebi imalo šta reći...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 23:16

Principatus je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la: ma kod ce Barbarez da suradjuje sa savezom ovim" Krimibudalama"..nace oni nekog drugog..a cisto sumnjam da bi se obratili Barbi jer znaju da bi ih odbio..nako je zaposlen u HSV-u...
Barbarez bih prihvatio reprezentaciju i pod ovim uslovima. Dakle ako mu stvarno ponude on ce i uzeti poziciju.
Sta bi to Barbarez radio u repci. 8-) Mislim na funkciju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 10 dec 2009, 23:20

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Sta bi to Barbarez radio u repci. 8-) Mislim na funkciju.

hare radio bih sta oce

Za sta ga izaberu :mrgreen:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 10 dec 2009, 23:47

Karim_Madrid je napisao/la:evo Ciro kaze da konkt.ima ali da nije potpisao nista :mrgreen: zao mije ali dido ostaje gdje muje mijesto..jos da porazgovara sa Misketom u oci..pa ako se dogovore..ok..ako ne onda neka Ciro ispuni ono sto je reko a to je da je Miske bitnij repki..mada su obadvojica bitna. :mrgreen:
PostPostao/la Karim_Madrid dana 04 dec 2009, 13:05

Ja sam Karim vijerovali o ne...Imam 14 god, 169cm 54kg.najdrazi fudbaler koji mije idol KARIM BENZEMA,i imam frizuru kao on..pozzz raja ;)navijam za ZELJU I REAL MADRID
I ti bi da stobom neko komunicira?
93,4 % " !!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 10 dec 2009, 23:50

Karim_Madrid je napisao/la:evo Ciro kaze da konkt.ima ali da nije potpisao nista :mrgreen: zao mije ali dido ostaje gdje muje mijesto..jos da porazgovara sa Misketom u oci..pa ako se dogovore..ok..ako ne onda neka Ciro ispuni ono sto je reko a to je da je Miske bitnij repki..mada su obadvojica bitna. :mrgreen:

A sta je tebi Ciro???????????otac?brat?stic?amidza?tetka? Pa ebo te da je ista od ovoga previse je koliko ga branis.Majkemi kad god udjem ovdje ti istu pricu pricas.Skontali smo jarane da je tebi Ciro No1 ali nemoras na svaki post odgovarati.

Nista licno nemoj se ljutiti samo de malo ga pusti da se on odluci .Jer on ti nezna jadan jeli poso ili je doso.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 23:52

Pinki tm`87 je napisao/la:[quote="quote="Principatus"]
Sta bi to Barbarez radio u repci. 8-) Mislim na funkciju.[/quote]

hare radio bih sta oce

Za sta ga izaberu :mrgreen:[/quote]
ja bi mu dao funkciju da cisti kopacke igracima poslije utakmice.............cuj barbarez za selektora ehhehhheheheheheheheheheheh pa to samo kod nas ima majko moja

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 dec 2009, 00:01

Uz ove igrace koje Bosna ima mogu i ja biti selektor. A uostalom,za otici na EP sad nece biti problem,i da nemamo selektora. Jer da nebudemo u one 24 repke od mogucih 40...nema sanse.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.