FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
dembele ce morati odigrati extra sezonu, ako zeli ostati u barci, jer mu za vratom pusu ansu i trincao, a prvenstveno ce morati ostati zdrav
uzimajuci u obzir njegovu neodgovornost, zdravlje i napredak ansua i trincaoa, sanse su protiv njega
uzimajuci u obzir njegovu neodgovornost, zdravlje i napredak ansua i trincaoa, sanse su protiv njega
Normalno da nece, ima platu ko Mbappe pa ne lezimo na nafti da ga posaljemo na tribine.messilla je napisao/la: ↑18 sep 2020, 12:45Nece na tribine.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:38Truhni na tribinama ko te yebe više.Luis Suárez rejected a massive four-year contract offer from Inter Miami in the MLS. He wants to continue playing in Europe. [@moillorens]Rekao je Koeman ako ostane da ce biti samo jos jedan igrac u timu.
27.10.2020
Some players are positively surprised by the intensity of Koeman's training sessions. They end the sessions busted because they get squeezed a lot. Someone said they haven't trained like that in years. [cadena ser]

27.10.2020
Sve nema Barca para, nema dolazaka, nema mladi igraca (Pjanke skloni se

@igrajlopte 🐦
To je gotov igrac, do novembra ce biti van terena.Rijesiti ga se sto prije da ne gusi ove mladice.
vidjecemo, volio bih da ostane zdrav i proigra, jer je i on mlad igrac, tek 23 godine
uglavnom, ova sezona mu je "make or break"
uglavnom, ova sezona mu je "make or break"
Ma Ansu i Trincao su i kada je u top formi Dembele bolji fudbaleri od njega.Njegov brain game je u minusu.Covjek nema koordinaciju i osjecaj.
Nema on sta traziti u Barci , bolje za obe strane da cim prije ode.
Ulagati u Fatija koji je dragulj dragulja i Trincao-a ,pa cak i u onog De la nesta. Vidis na momku da zna kad sta treba i gdje,onaj glupan je totalno nedorecen.
Nema on sta traziti u Barci , bolje za obe strane da cim prije ode.
Ulagati u Fatija koji je dragulj dragulja i Trincao-a ,pa cak i u onog De la nesta. Vidis na momku da zna kad sta treba i gdje,onaj glupan je totalno nedorecen.
Ja prvi sam ovdje dizao Trincaoa i reko da je the real deel al hajmo se malo usporiti ipak sa tim poredjenjem nakon 90 minuta igre.
Imam osjecaj ako Dembas bude spreman i zdrav da ce mnogima ovdje zacepiti usta.
Imam osjecaj ako Dembas bude spreman i zdrav da ce mnogima ovdje zacepiti usta.

@igrajlopte 🐦
To zacepljenje cekamo tri godine.
2027 je godina, deseti jubilarni put se Barca sramoti u LP, Messijev klan otišao konacno u penziju, Sergi Roberto izabran za trenera jer ima Barcin DNK, a raja i dalje ceka Dembelea da proigra

- jasonstatham
- Kontakt:
Liverpool tražio po treći put Dembelea. Sve opcije im odgovaraju- kupovina, posudba, pokrivaju njegovu platu. Možda Klopp nešto vidi što mi ne?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
I Salah je bio trkaća kokoš i glupan klasični prije odlaska u Englesku odnosno Liverpool.
E ovo bi bilo extra, kad bi bilo.[Cat Radio] | Semedo, the key to signing Dest and Eric García as the Portuguese could end up playing in the Premier League. If Jorge Mendes gets a club to pay €40-45 million for Semedo, FC Barcelona could face the signing of Sergiño Dest and Eric Garcia.

Neznam koliko je vjerovati Mundu ali prenose da je Mendes prenio ponudu od 40m od jedne ekipe iz Premier League, po njihovim informacijama rijec je o Wolverhamptonu.

@igrajlopte 🐦
Dembele bi se uklopio u njihov run and gun fudbal ko kec na desetku, sto jest jest. Ne treba tu analizirati sta Klopp misli. Svako ko vidi njega kad mu se igra, vidi igraca koji pravi prevagu, talenta koji rijetko koji igrac danasnji ima.. Druga je stvar problem sa povrdema i budalaste zivotne odluke.jasonstatham je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:15Liverpool tražio po treći put Dembelea. Sve opcije im odgovaraju- kupovina, posudba, pokrivaju njegovu platu. Možda Klopp nešto vidi što mi ne?
@igrajlopte 🐦
Spominje se Jota u Liverpool i onda će te pare preusmjerit za Semeda.
Djeluje bajkovito. Ako se fakat ostvari, možemo reći da je Wolves Mendesova prćija. 
Ne vjerujem da bi u tom slučaju ganjali Garciju. Previše City traži za igrača u zadnjoj godini. Prije da bi bilo Dest i Depay.

Ne vjerujem da bi u tom slučaju ganjali Garciju. Previše City traži za igrača u zadnjoj godini. Prije da bi bilo Dest i Depay.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sama cinjenica da je neko (ako je istina) spreman dati 40m za Semedo dovoljno govori kako je stanje sa desnim bekovima na trzistu vec neko vrijeme. Kako god, vrlo dobro zvuci 

@igrajlopte 🐦
Pod uslovom da ostane zdrav. Sto naravno nece biti slucaj.ReX je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:58Dembele bi se uklopio u njihov run and gun fudbal ko kec na desetku, sto jest jest. Ne treba tu analizirati sta Klopp misli. Svako ko vidi njega kad mu se igra, vidi igraca koji pravi prevagu, talenta koji rijetko koji igrac danasnji ima.. Druga je stvar problem sa povrdema i budalaste zivotne odluke.jasonstatham je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:15Liverpool tražio po treći put Dembelea. Sve opcije im odgovaraju- kupovina, posudba, pokrivaju njegovu platu. Možda Klopp nešto vidi što mi ne?
27.10.2020
Jota done deal potvrdili svi novinari bliski Liverpoolu ali se ne nadajte parama. Ove godine ce Wolves od transfera dobiti manje od 10% oko nekih 4 miliona funti, sumnjam da to moze kupiti Semedamessilla je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:35Spominje se Jota u Liverpool i onda će te pare preusmjerit za Semeda.Djeluje bajkovito. Ako se fakat ostvari, možemo reći da je Wolves Mendesova prćija.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.