Naprava upolje!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
- Burberry46
- Kontakt:
Jos 2 plate su im isplacene. Eto neka pozitivna vijest
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
-4 plata isplacene u zadnjih 7-8 dana
-Bagaric i Bodul registrovani za Posusje
Sad smo za jedno 80% jaci

-Bagaric i Bodul registrovani za Posusje
Sad smo za jedno 80% jaci

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vala ako sad ne budu ginuli na terenu ja ne znam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ipak Bagaric lijevo kriloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:54Dervisagic......................Bagaric...................................Fanimo
..........................................Susic...............................................
..........................Djokanovic.......Palic.......................................
Pidro..................Dupovac..........Kurdic.........................Oremus
....................................Dizdarevic...............................................
Najbolji sastav po meni za nedelju(Uz to da stranci nece biti tu)
Bodul 9-ka
Glat pobjeda u nedelju

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa možda i dobijemo, mislim ipak se radi o jednoj od slabijih ekipa, ali to nije nikakvo mjerilo.
Što bi rekao jedan...pomalo!
Ekipa ne nastaje preko noći, niko nema čarobni štapić, dovedeš igrače i odmah sve ide...možda ako je neka početna euforija u pitanju...ali nama treba kontinuitet. I to će se morati graditi i dosta gorkih pilula progutati jer smo prosuli ekipu.
Što bi rekao jedan...pomalo!

Ekipa ne nastaje preko noći, niko nema čarobni štapić, dovedeš igrače i odmah sve ide...možda ako je neka početna euforija u pitanju...ali nama treba kontinuitet. I to će se morati graditi i dosta gorkih pilula progutati jer smo prosuli ekipu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kako uprava radi
Samo ih treba tjerati, da se ne opuste

Samo ih treba tjerati, da se ne opuste
- ElCartel11
- Kontakt:
Od Bodula puno očekujem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Ja iskreno ne...od tipa kojem karijera ide strmoglavim padom.
Al eto nek iznenadi posuću se pepelom.
Koševo Zapad
Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:26A sad vam ne smeta sto se i dalje uvaljuju,a nema ni jednog od navedenih?sto i sad ne pricas isto,a ne branis nesto isto uradjeno samo od drugih ljudi.alacious je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:18Normalno da se dizala frka kad su Usro i Runda za velike pare uvalili malog koji nije vidio loptu prije Sarajeva.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:14Koliko se frke diglo kad je Tucakovic bio 3 golman a sad brani Kanuric koji loši od Tucakovica. Eto koliko smo pali.
Za razliku od njega ovaj se makar bavio istim sportom od djetinstva
Kanurić je prevara, ali je makar negdje branio. Plus je golman mlade reprezentacije. Njegovo dovođenje je plod neznanja, a dovođenje Tucakovića je plod menadžerskih igara i to direktno onog koji voli Sarajevo više od života svog.Nedin Tucaković je bosansko-američki penzionisani fudbaler koji je posljednji put igrao kao vratar bosanskohercegovačkog prvoligaša FK Sarajevo. Nakon mirovine kao igrač, Tucaković je postao trener golmana i pokrenuo fudbalsku akademiju.
Nije ovo prvi put sa @bb ima ovakve upade, gdje ničim izazvan pokušava odbraniti neke greške svog idola.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I Merso je igrao u rusiji pa dosao u slobodu pa kod nas pa je opet pokidao... a strmoglav pad ne bih rekao buduci da je prije godinu dana osvojio bjelorusku ligu gdje je imao sasvim pristojnu minutazu... nikad se ne zna, sacekajmo pa cemo vidjetiShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:17Ja iskreno ne...od tipa kojem karijera ide strmoglavim padom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eh sad smo za 40% jaca ekipa. Vec mozes praviti i neke kombinacije u napad koje kvalitetno izgledaju. Ukoliko se stvori isti broj prilika kao i protiv TCa dobijamo utakmicu, jer sada ima neko u napadu i da iskoristi te sanse, plus sto sada imas imas i dva nova napdaca koja mogu dodatno napraviti koju sansu.
Ukoliko sam dobro primjetio, Lozancic je na klupi bio i protiv Tuzle Citya.
Ukoliko sam dobro primjetio, Lozancic je na klupi bio i protiv Tuzle Citya.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 22 jul 2021, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Merso je jedan od sto koji je svijetla tačka....znaš i sam koliko nam je kroz klub prošlo tih što smo im trebali biti aparat za oživljavanje i kako je završilo.keli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:22I Merso je igrao u rusiji pa dosao u slobodu pa kod nas pa je opet pokidao... a strmoglav pad ne bih rekao buduci da je prije godinu dana osvojio bjelorusku ligu gdje je imao sasvim pristojnu minutazu... nikad se ne zna, sacekajmo pa cemo vidjetiShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:17Ja iskreno ne...od tipa kojem karijera ide strmoglavim padom.
Kažem opet nadam se da griješim, ima on šlifa sigurno, ali kad doguraš od Ajaxa do FKS, bez uvrede jer je to moj klub i najbolji je na svijetu, ali...
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Na treningu pokazao da je klasa iznad ovog sto imamo u ekipi..strasan sut ima
-
- Kontakt:
I kanuric je isto plod menadzerskih igara,ne samo on nego jos 4-5 igraca na relaciji Sabrina-Celavi i kostao je klub troduplo vise od tucakovica,al nevazno,ja pricam o mutnim radnjama,bile prije (nije ok) imamo ih sad opet (pa hajde ok je,drugo je ovo sad)Mokes je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:17Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:26A sad vam ne smeta sto se i dalje uvaljuju,a nema ni jednog od navedenih?sto i sad ne pricas isto,a ne branis nesto isto uradjeno samo od drugih ljudi.Kanurić je prevara, ali je makar negdje branio. Plus je golman mlade reprezentacije. Njegovo dovođenje je plod neznanja, a dovođenje Tucakovića je plod menadžerskih igara i to direktno onog koji voli Sarajevo više od života svog.Nedin Tucaković je bosansko-američki penzionisani fudbaler koji je posljednji put igrao kao vratar bosanskohercegovačkog prvoligaša FK Sarajevo. Nakon mirovine kao igrač, Tucaković je postao trener golmana i pokrenuo fudbalsku akademiju.
Nije ovo prvi put sa @bb ima ovakve upade, gdje ničim izazvan pokušava odbraniti neke greške svog idola.
razumijem brate sta govoris i slazem seShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:29Merso je jedan od sto koji je svijetla tačka....znaš i sam koliko nam je kroz klub prošlo tih što smo im trebali biti aparat za oživljavanje i kako je završilo.keli je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:22I Merso je igrao u rusiji pa dosao u slobodu pa kod nas pa je opet pokidao... a strmoglav pad ne bih rekao buduci da je prije godinu dana osvojio bjelorusku ligu gdje je imao sasvim pristojnu minutazu... nikad se ne zna, sacekajmo pa cemo vidjetiShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:17
Ja iskreno ne...od tipa kojem karijera ide strmoglavim padom.
Kažem opet nadam se da griješim, ima on šlifa sigurno, ali kad doguraš od Ajaxa do FKS, bez uvrede jer je to moj klub i najbolji je na svijetu, ali...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Porediti Kanurića i Tucakovića može samo ona slina hinjava.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka