Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 
				Sindikat12
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
On nikad nece biti bitna karika u nekom klubu u ligi 5 to definitivno mozemo zaboravit. Njegov maksimum su klubovi tipa Gent, Club Brügge, AZ Alkmaar ali to je maksimum. Moguce je isto da ostane u Danskoj cijelu karijeru.

- 
				adrenaline323
- Kontakt:
Moze on bez problema u ligu 5, tek su mu 22 godine a vec je igrao  Romi i Ajaxu. Samo mu je bitno da igra redovno jer je trenutno toplo-hladno.

Mislim da je on dosad bio poprilično prosječan u Brondbyju. Do ovog ljeta nije čak bio ni siguran starter, sjećate se da smo se ibretili u augustu kad je zaredao 3-4 utakmice na klupi. A on bi se morao istaknuti igrama u Danskoj da bi ga primijetio neko iz liga petice, možda eventualno neki ulazak na mala vrata preko fenjeraša koji nemaju budžet, kao što je Gigović uletio u Kiel.

- Beduin
- Kontakt:
Sta znaci bitna karika?
Ako se uklopi u sistem nekog klupa, odradjuje svoj zadatak u tom sistemu to je onda to. Kao sto je godinama bioo u Atalanti, igraci igraju svako svoju rolu odlicno, ali odu u veci klub i nije vise to to.

Ako se uklopi u sistem nekog klupa, odradjuje svoj zadatak u tom sistemu to je onda to. Kao sto je godinama bioo u Atalanti, igraci igraju svako svoju rolu odlicno, ali odu u veci klub i nije vise to to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
						075 ❤
Ma jedina stvar koja njemu fali su pluća. Igrač koji je u 60oj min. mrtav ne može igrati ligu 5. On da dodje u formu da može trčati kao Sunjic, postao bi neki Pjanic s Temua, tj. Igrom bi bio sličan Pjanicu samo u svemu lošiji, što je nama fantastično a njemu opet otvara vrata nekog solidnog kluba lige 5.

Ma za mene je on prosjek i uvijek ce takav i bit, druga je stvar sto mi nemamo ni jednog veznjaka koji odskace pa ocekujemo od njeg nerealne stvari.

Zar Malic igra na sredini terena?General505 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:43Heh bogdo da je Malic otisao u Milan umjesto Modrica sad bi imali kvalitetno rjesenje u veznom redu iz redova slavnog Milana tako da bi Tahir mogao na klupu a nas vezni red bi bio nikad bolji....vjerovatno.Drum je napisao/la: ↑27 okt 2025, 22:03Ja sam pozivao na strpljenje kada ga se ovdje prozivalo i blatilo. Smatrao sam da ga trebamo istrpiti zbog neigranja u Holandiji. Mada ovu sezonu igra mnogo standardnije, on je u reprezentaciji i dalje na istom sto se terena tice.
Ponavljam, branio sam ga. Al kada je protiv Kipra kuci zamijenjen, a nasi proigrali i zabili gol za pobjedu, kontao sam da ce i Barbarez uvidjeti da momak ipak ne zasluzuje forsiranje u prvih 11. Međutim, on i dalje standardan, a nas vezni red nikada gori. Haj da kuburimo u napadu. Al kada ti Kipar konstantno visi pred golom, onda nesto nije ok.
I ne kontam potenciranje u vezi transfera u Milan. Ja stvarno ne patim i nemam potrebe piskarati. Upravo iz tog razloga sam tada upitao da li se o tom transferu pisalo jer sam premalo pratim. Da li je transfer u Milan bio moguc i da li do istog nije doslo zbog para i Modrica, ne znam. I da se desio taj transfer, meni u dzep, a ni iz dzepa. I o tome mi je pricao njegov stric Razim Malic, kojeg sasvim slucajno upoznam. I pohvalio se fotografijama sa Arjanom i kako mu je nudio da sebi u Berlini izabere auto nakon prvog profi ugovora. Eto ...
					Zadnja izmjena: Drum, dana/u 28 okt 2025, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

- 
				signalidunapark
- Kontakt:
Fali njemu i dobar psiholog.Micron je napisao/la: ↑28 okt 2025, 19:53Ma jedina stvar koja njemu fali su pluća. Igrač koji je u 60oj min. mrtav ne može igrati ligu 5. On da dodje u formu da može trčati kao Sunjic, postao bi neki Pjanic s Temua, tj. Igrom bi bio sličan Pjanicu samo u svemu lošiji, što je nama fantastično a njemu opet otvara vrata nekog solidnog kluba lige 5.
- 
				Coolpanda24
- Kontakt:
Nema ga u kadru večeras. Je l’ neka povreda ili?

Doživio je nekakvu povredu u zadnjoj utakmici danske lige
Jeste povreda. Zadnju utakmicu je zamijenjen na poluvremenu, dobio je udarac negdje u predjelu pete ili malo iznad, šepao je do kraja poluvremena a onda je zamijenjen, svakako su imali 3:0.
Ocigledno se još uvijek nije oporavio, mada u tom momentu nije izgledalo baš nešto narocito opasno.
- Maroon1946
- Kontakt:
Velika glavobolja za Barbareza, povrijedio se Benjamin Tahirović
Mislim da Barba ovo nece prezivjeti.Maroon1946 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 09:01Velika glavobolja za Barbareza, povrijedio se Benjamin Tahirović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zovi beširevića, boli te qurac barba

Zvat će Bešira pored živog Huseinbašića, nažalost.

Da bi igrao u nekom jakom klubu mora da ima neku kvalitetu. Ili da je dobar defanzivno i da spriječi mnoge akcije, ili da ima pas igru i neku lijepu viziju prema naprijed, da upošljava napadače za gol ili da zabija golove.
Ja ne znam da on ima i jednu od tih kvaliteta. igraci poput njega i Bašića npr samo popunjavaju prostor na terenu, nažalost.
Ali eto možda neko drugi nešto vidi više u njima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sad ce pozvati Omerovica umjesto njega, kao sto je krilo pozvao umjesto Djakovca. Ili mozda Barisica hahaha

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Koliko god on loš bio,i slažem se sa većinom ovdje, imamo li mi uopšte nekoga manje lošeg a da nije na spisku?

BosnaE
						- 
				bhfanatic14
- Kontakt:
Da li ti nesta kaze Njemacka Bundesliga? Liga Petice ?? Ima jedan klub FC Koln, svaka domaca utakmica im je unaprijed godinu rasprodana. 50.000 gledalaca, navodno da tamo trenira i cak igra jedan bosanac, navodno sa bosanskim pasosem. Huseinbasic, zovu ga Denis. Ali nema ledja menadzerska, navodno dzep mu pun zmija, nece da potegne kao drugi. Ali zato ima Bog koji svaki dan kockara udara i pisa po celavoj glavi. Ali kockar nije Intelekt da bi to skuzio.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑31 okt 2025, 10:43Koliko god on loš bio,i slažem se sa većinom ovdje, imamo li mi uopšte nekoga manje lošeg a da nije na spisku?
SAVEZ NAPOLJE   ! ! !  NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
						Stadion Koševo
Ovim se otvori mjesto Hadziji u prvih 11. Da vidimo hocel' u 31-oj tekmi bar nesto pokazat.DamirT je napisao/la: ↑31 okt 2025, 09:07Mislim da Barba ovo nece prezivjeti.Maroon1946 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 09:01Velika glavobolja za Barbareza, povrijedio se Benjamin Tahirović
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic, UtdBiH21 i 32 gosta.