Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nije Hump igrao ni proslu, al' veceras je inactive, pa bi Mirza bar trebao na klupi bit.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Mirza je u timu. Inactive su Humphries i Childress. Vjerujem da će dobiti koju minutu, samo da Shengelia ne zezne 
ima li gdje da se moze gledati????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2" onclick="window.open(this.href);return false; potrebna registracija, HD slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
4stringsonly
- Kontakt:
Imate besplatan League pass za samo ovu utakmicu, na nba.com.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
http://directtv.me/stream2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindže, kindže...
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false; znam da malo kasni link, ali jbg. bolje ikad nego nikadvrebac86 je napisao/la:ima li gdje da se moze gledati????
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
4stringsonly
- Kontakt:
Da ponovim, ko ima account na nba.com, može gledati besplatno samo ovu utakmicu večeras. Poklon za Božić. Slika vrhunska, naravno...
evo i Shengelije ti kruh..
-
4stringsonly
- Kontakt:
Odmah 2 faula i 1 izgubljena. za 2 minute. 
- Slatinash_7
- Kontakt:
OVi Netsi koliko su dobri bili na pocetkus sezone toliko su losi sada !Igraju neki slow play a imaju Derona i Blatchea da trce,Wallace i Joe takodje,oni nesto drugo glume...Mirza bi trebao dobiti priliku ima povoljan match up i sa Greenom i Sulingerom,pa i KGom...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Obicno ako ce i igrat udje u drugoj cetvrtini pred kraj sad nije nezz mozda ce dobit minute na kraju ako budu ovako gubili a hoce 
Neda paksu mIRZI NI SEKUNDE MA DA BOG DA svaku izgubili !!!
Kako Mirza da igra i privikne se ? Egal utakmica nema minute, gube 15 razlike nema minute. Ajveri nisi mi jasan, ovaj Toko se pokazao kao izvrstan igrac **** ga on 
4strings kada reklamiras blog na oficialnoj stranici slobodno pitaj

4strings kada reklamiras blog na oficialnoj stranici slobodno pitaj
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trebaju oni poslati Brooksa i Mirzu nama u Denver za npr. Mozgova i Brewera...Mirza bi mogao dobiti sansu jer nam fali i trica a i na 4 samo Faried igra(Randolpha Karl ne voli),pa bi mogao dobiti sansu kad ovaj udje u probleme s licnim 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ja sam to napisao ranije sve ok kad je egal da ga ne ubacuje razumijem al kad gube 15 razlike **** , Toko je veliki talenat bez obzira na to sto vi kazete ali trenutno nije ni do pasa mirzi bez obzira na tripl dabl u d ligi nidje veze... valjda je budala mislila kad moze tamo tripl dabl da ovde moze makar pola XD Bit ce toko dobar igrac vidjet cete ali jednostavno sada nije bolji od mirze i mirza zasluzuje minute vise nego on ali ok sam je sebi birao ekipu 
- TheVerminator
- Kontakt:
Ajde Ajveri ubaci ga, za raju.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
A sere i ovaj Avery,konta se protiv Bostona vratit u igru sa ovoliko razlike,os moju tuki jarane,pusti covjeku sad drugo poluvrijeme citavo kad vec gubis svakako,makar fulo svaku..sta Mirza ima od dvije minute,samo pritisak da mora pogodit kako bi u narednoj dobio 3 minute..
Avery goni se u 3 pizde materine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.