meni bi to npr valjalo, da se odbrana izuci kretnjama, bekovi s nama takodjer i po 1-2 defanzivca

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Što se mene tiče može, valjalo bi pravo. Taman da i ja malo kopačke obučemZahaKING je napisao/la:Vala mogli smo se skupljati jednom dnevno da treniramo na onim "free ekipama" čisto timski rad
meni bi to npr valjalo, da se odbrana izuci kretnjama, bekovi s nama takodjer i po 1-2 defanzivcamsm dmf
tako jeFaraonTM je napisao/la:Nisam upratio raja, jel' to igramo ligu protiv Genijalaca u srijedu, a sutra je prijateljska u 10?
Nemam pojma trebao bih biti, što to?ZahaKING je napisao/la:tako jeFaraonTM je napisao/la:Nisam upratio raja, jel' to igramo ligu protiv Genijalaca u srijedu, a sutra je prijateljska u 10?kolega hoces biti oko 3 popodne ovdje?
Ajd biću tu 95 %ZahaKING je napisao/la:vjezba odbrane
Što manje to boljeSiamoNoi je napisao/la:Ne znam stvarno koliko ce nas veceras biti,nadam se dovoljno za dobru utakmicu
Čitaj tamo šta ti pišem na TS, da ti pokažem kako da naštimaš hahaOtelo je napisao/la:Ovo je nemoguce, imam tripove kad kazem nesto i onda mi se vraca glas![]()
HAHAHHAUnofficialpage je napisao/la:Jest ovo dobro, kao u onim kad budu sjednice, klikneš dugme i pričaš![]()
22Unknown Genius je napisao/la:U koliko je utakmica da kupim ulaznice za svoje skaute?
I to techno sviraBelminM23 je napisao/la:Ajmo ulazite momci, na TS svi
ahahahhahah ja kazem da ce bitOtelo je napisao/la:I to techno sviraBelminM23 je napisao/la:Ajmo ulazite momci, na TS svi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.