meni bi to npr valjalo, da se odbrana izuci kretnjama, bekovi s nama takodjer i po 1-2 defanzivca
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Vala mogli smo se skupljati jednom dnevno da treniramo na onim "free ekipama" čisto timski rad 
meni bi to npr valjalo, da se odbrana izuci kretnjama, bekovi s nama takodjer i po 1-2 defanzivca
msm dmf
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Što se mene tiče može, valjalo bi pravo. Taman da i ja malo kopačke obučemZahaKING je napisao/la:Vala mogli smo se skupljati jednom dnevno da treniramo na onim "free ekipama" čisto timski rad
meni bi to npr valjalo, da se odbrana izuci kretnjama, bekovi s nama takodjer i po 1-2 defanzivcamsm dmf
Sutra utakmica u 22h protiv @Siamon-a i ekipe
Il ću ja opet morat svima slati pp da bi se sjetili da ima utakmica haaah
edit: Danas imate Team Training pa ako hoćete i imate vremena od 20:45 do 21:15 možete ga odraditi.
Nisam upratio raja, jel' to igramo ligu protiv Genijalaca u srijedu, a sutra je prijateljska u 10?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
tako jeFaraonTM je napisao/la:Nisam upratio raja, jel' to igramo ligu protiv Genijalaca u srijedu, a sutra je prijateljska u 10?
Nemam pojma trebao bih biti, što to?ZahaKING je napisao/la:tako jeFaraonTM je napisao/la:Nisam upratio raja, jel' to igramo ligu protiv Genijalaca u srijedu, a sutra je prijateljska u 10?kolega hoces biti oko 3 popodne ovdje?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
vjezba odbrane 
Ajd biću tu 95 %ZahaKING je napisao/la:vjezba odbrane
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam stvarno koliko ce nas veceras biti,nadam se dovoljno za dobru utakmicu 
Što manje to boljeSiamoNoi je napisao/la:Ne znam stvarno koliko ce nas veceras biti,nadam se dovoljno za dobru utakmicu
Taman da vas otresemo i da uđemo u ligu sa pobjedom na pripremama
Mislim da je siguran UDP oko 60 posto,a maksimalno 90.Nadam se da ce i vas biti dosta
A sa sutra s Genijalcima nadam se da cemo se svi skupit,trebalo bi jos ovih par igraca potpisat do te utakmice.
A sa sutra s Genijalcima nadam se da cemo se svi skupit,trebalo bi jos ovih par igraca potpisat do te utakmice.
Ovo je nemoguce, imam tripove kad kazem nesto i onda mi se vraca glas

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čitaj tamo šta ti pišem na TS, da ti pokažem kako da naštimaš hahaOtelo je napisao/la:Ovo je nemoguce, imam tripove kad kazem nesto i onda mi se vraca glas![]()
Idi Settings, pa Setup Wizzard i onda odaberi tipku na koju ćeš pričat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest ovo dobro, kao u onim kad budu sjednice, klikneš dugme i pričaš

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
HAHAHHAUnofficialpage je napisao/la:Jest ovo dobro, kao u onim kad budu sjednice, klikneš dugme i pričaš![]()
Jesi ulazio u našu sobu ?
- Unknown Genius
- Kontakt:
U koliko je utakmica da kupim ulaznice za svoje skaute?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ajde na TS ima DJ (me) 
22Unknown Genius je napisao/la:U koliko je utakmica da kupim ulaznice za svoje skaute?
Ajmo ulazite momci, na TS svi 
I to techno sviraBelminM23 je napisao/la:Ajmo ulazite momci, na TS svi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ahahahhahah ja kazem da ce bitOtelo je napisao/la:I to techno sviraBelminM23 je napisao/la:Ajmo ulazite momci, na TS svi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.