FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Ja samo realno procjenjujem jer znam situaciju.
@plavobijeli
Potkupili smo 11 + 3 rezervna Podgrmeča. Oko 2 miliona KM smo im odnijeli na ruke i eto, ljudi nam pustili utakmicu.
Mislim ono, kad si počeo s glupostima da i ja dodam koju.
A to za "Konjicu", imam neki osjećaj da si jedan od tih "neuračunljivih". Dok svi pričaju o sjajnom dočeku i ispraćaju ekipe Troglava u Lukavcu, dok nam stižu prijateljske poruke i obećanja da ćemo imati iste uvjete, ti se našao nešto pametovati? Nemoj više, poslušaj @xvid-a.
Ovim postom završavam svaku konverzaciju s tobom, a pozvao bih i ostale forumaše da učine isto.
Potkupili smo 11 + 3 rezervna Podgrmeča. Oko 2 miliona KM smo im odnijeli na ruke i eto, ljudi nam pustili utakmicu.
Mislim ono, kad si počeo s glupostima da i ja dodam koju.
A to za "Konjicu", imam neki osjećaj da si jedan od tih "neuračunljivih". Dok svi pričaju o sjajnom dočeku i ispraćaju ekipe Troglava u Lukavcu, dok nam stižu prijateljske poruke i obećanja da ćemo imati iste uvjete, ti se našao nešto pametovati? Nemoj više, poslušaj @xvid-a.
Ovim postom završavam svaku konverzaciju s tobom, a pozvao bih i ostale forumaše da učine isto.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
U međuvremenu u Lukavcu

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Lijepo uradjeno ali moglo je se to bolje smislit, nego sta vam znaci THC ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
gdje je ovo?Zoom088 je napisao/la:U međuvremenu u Lukavcu

-
- Kontakt:
Onaj "tunelčić" u blizini Doma Zdravlja 

Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 04 apr 2013, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
Školska ulica? 
EDIT: kontam

EDIT: kontam

Odgovorfukara87 je napisao/la:sta vam znaci THC ?
fukara87 je napisao/la:Lijepo uradjeno ali moglo je se to bolje smislit, nego sta vam znaci THC ?
Tuzla Hard Core

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Tuzla Hard Corefukara87 je napisao/la:Lijepo uradjeno ali moglo je se to bolje smislit, nego sta vam znaci THC ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nasmija me svaka cast Gorki.
Dobar graffit, poucan za mladje generacije.
Dobar graffit, poucan za mladje generacije.
Edo sredio sebi zid, neki švrljali odmah i sve nešto bezze, sad je dao da se uradi nešto lijepo i kako treba, svaka čast za momke koji su crtali......

et odma nas provalise... valja ga sutra krecitGorki je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Lijepo uradjeno ali moglo je se to bolje smislit, nego sta vam znaci THC ?
Tuzla Hard Core
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Marsel Mace je večeras na TV Lukavac obećao gol u Livnu i pobjedu za Premier ligu...... 

-
- Kontakt:
u livnu će te dobiti batine i teri gola razlika,a taj mance nek ide igrati u avaišiće dije igra i dosad,a to da ćete biti primljeni kako mislite obisite mačku o rep-Troglav moraq dobiti utakmicu i to je sve i to će biti na terenu-a vi ako mislite navijati navijajte odkuće jer ovdje nemate odakle.
Ti si sve manje zanimljiv za čitati, molim te da ako nemaš ništa vezano za temu FK Radnički napisati zaobiđeš istu. Ne zanima nas koji je tvoj stav o tome gdje će ko navijati i ko će koga batinati ili šta si već izrežirao večeras.plavobijeli je napisao/la:u livnu će te dobiti batine i teri gola razlika,a taj mance nek ide igrati u avaišiće dije igra i dosad,a to da ćete biti primljeni kako mislite obisite mačku o rep-Troglav moraq dobiti utakmicu i to je sve i to će biti na terenu-a vi ako mislite navijati navijajte odkuće jer ovdje nemate odakle.
Pozdrav tebi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
plavobijeli je napisao/la:u livnu će te dobiti batine i teri gola razlika,a taj mance nek ide igrati u avaišiće dije igra i dosad,a to da ćete biti primljeni kako mislite obisite mačku o rep-Troglav moraq dobiti utakmicu i to je sve i to će biti na terenu-a vi ako mislite navijati navijajte odkuće jer ovdje nemate odakle.

-
- Kontakt:
Ja sam sve manje zanimljiv a vidit će te u subotu da samsamo realan,ovi naši iz konjice su ludi toliko da VAN JE BOLJE OSTATI KUĆI I NETROŠITI ŠOLDE.Ovde je ulaznica 1o km za goste i nemožete na teren da gledate tekmu nego će Vas ostaviti u Bugojnu jer tu je ta neka granica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.