Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Bičakčić
https://streamin.me/v/3f3bdc3f
Zabio vise golova ove sezone nego Prevljak i Hamulic
Zabio vise golova ove sezone nego Prevljak i Hamulic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Otkako se vratio u Braunschweig, nastupio je u svakoj utakmici, osim u jednoj kad je bio suspendovan zbog 5 žutih kartona. Za vikend odigrao 100. utakmicu za klub. Trebalo bi ga vratiti u reprezentaciju, da bude mentor ovim mlađim stoperima, a siguran sam da još uvijek može pomoći na terenu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se. Dvije klase je iznad pacova poput Kovacevica koji su godinama u i oko reprezentacije, a nista nisu pruzili.MoodyHank je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:32Otkako se vratio u Braunschweig, nastupio je u svakoj utakmici, osim u jednoj kad je bio suspendovan zbog 5 žutih kartona. Za vikend odigrao 100. utakmicu za klub. Trebalo bi ga vratiti u reprezentaciju, da bude mentor ovim mlađim stoperima, a siguran sam da još uvijek može pomoći na terenu.
Da baš bude mentor , ne može , nije tolika klasa a Ahmedhodžić je već sad bolji nego što je Bičakčić ikada bio. Ali slažem se. Prvi izbor za štopera sa klupe ako ne mognu Ahmedhodžić, Hadžikadunić i Kolašinac bi trebali biti Bičakčić i Šunjić, ni po čemu nisu slabiji (tu su negdje i godinama osim ovog iz Basela) od Barišića, Gojkovića, Zolotića (po meni razvikanog) i Kovačevića.
Glory Glory Man United
Bičakčić je naš najbolji stoper, nakon Spahe, Ahmedhodžića i Kolašinca. O Konjiću i Hibiću neću govoriti, jer je to davna proošlost, a i mislim da su debelo precijenjeni (što se može lako i argumentovati).
Ironija je da je najveća mrlja u Bičakčićevoj karijeri, barem po kriterijima bosanaca, to što ga je prešao najbolji fudbaler svih vremena.
Ironija je da je najveća mrlja u Bičakčićevoj karijeri, barem po kriterijima bosanaca, to što ga je prešao najbolji fudbaler svih vremena.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Horoz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 16:10Bičakčić je naš najbolji stoper, nakon Spahe, Ahmedhodžića i Kolašinca. O Konjiću i Hibiću neću govoriti, jer je to davna proošlost, a i mislim da su debelo precijenjeni (što se može lako i argumentovati).
Ironija je da je najveća mrlja u Bičakčićevoj karijeri, barem po kriterijima bosanaca, to što ga je prešao najbolji fudbaler svih vremena.![]()
Jaštaje. Toliko je najbolji koliko su i Zukanović, Vranješ, Šunjić, Hadžikadunić, Nadarević, Pandža...
Radi Spahića nismo otisli na barem dva prvenstva.
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Ma nemojte neozbiljni biti da bi vraćali Bičakčića u reprezentaciju. Umjesto da se riješimo svih penzionera sa Barbarezom i novim stručnim štabom i gradimo ekipu za Euro 2028, mi bismo ekipu opterećivali sa još penzionera. Neki bi i Zolotića sad zvali. Sve i da su nivo Hadžikadunića, a po meni nisu, koja je crna korist od njih kad će Bičakčić imati 38 godina u vrijeme tog prvenstva, a Zolotić 35? I garantujem da barem jedan neće biti aktivan igrač, a drugi da će igrati u najboljem slučaju za Željezničar. Doduše, neki bi i Bešića vraćali jer je jednom davno dobro ganjao Balea.
Bičakčić je povratkom u Braunschweig transformisao ekipu iz ubjedljivo posljednjeg na tabeli u tim koji ne bi trebao brinuti za opstanak. 

Evo ga, obezbijedili su opstanak u 2. Bundesligi. Kad je došao, bukvalno su bili zakucani za dno tabele, a uz Bičakčića su bez prevelikih problema osigurali opstanak. Bilo bi dobro da ga se pozove bar za idući kvalifikacioni ciklus, sigurno može biti od pomoći.
Uozbilji se, cijela reprezentativna karijera mu stane u onaj gol protiv Slovaka. Ne pamtim utakmicu gdje se on istakao. Spor je bio s 28, mogu misliti kakva mu je sad brzina.MoodyHank je napisao/la: ↑12 maj 2024, 15:26Evo ga, obezbijedili su opstanak u 2. Bundesligi. Kad je došao, bukvalno su bili zakucani za dno tabele, a uz Bičakčića su bez prevelikih problema osigurali opstanak. Bilo bi dobro da ga se pozove bar za idući kvalifikacioni ciklus, sigurno može biti od pomoći.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A Kovačevići, Zolotići, Miličevići i ostali su izuzetno brzi igrači. Mujakić isto. Bičakčić je naš najbolji stoper poslije trojca Ahmedhodžić, Hadžikadunić i Barišić.Mokes je napisao/la: ↑12 maj 2024, 16:57Uozbilji se, cijela reprezentativna karijera mu stane u onaj gol protiv Slovaka. Ne pamtim utakmicu gdje se on istakao. Spor je bio s 28, mogu misliti kakva mu je sad brzina.MoodyHank je napisao/la: ↑12 maj 2024, 15:26Evo ga, obezbijedili su opstanak u 2. Bundesligi. Kad je došao, bukvalno su bili zakucani za dno tabele, a uz Bičakčića su bez prevelikih problema osigurali opstanak. Bilo bi dobro da ga se pozove bar za idući kvalifikacioni ciklus, sigurno može biti od pomoći.
Zolotic je najbolji trenutno poslije Ahmedhodzica i igra na vece nivou od svih nabrojanih osim Ahmedhodzica
Vidjet cemo sta ce biti s Hadzikadunicem nece valjda u Rostov otici istice mu posudba za 30 dana
U 19 ima utakmica Casa Pia pogledajte nekad osim sto gledate sofascore
Vidjet cemo sta ce biti s Hadzikadunicem nece valjda u Rostov otici istice mu posudba za 30 dana
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Skokni do Jagomira, traže te.NoDi80 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 17:40Zolotic je najbolji trenutno poslije Ahmedhodzica i igra na vece nivou od svih nabrojanih osim Ahmedhodzica
Kako znas da me traze jesi to u JagomiruMoodyHank je napisao/la: ↑12 maj 2024, 20:43Skokni do Jagomira, traže te.NoDi80 je napisao/la: ↑12 maj 2024, 17:40Zolotic je najbolji trenutno poslije Ahmedhodzica i igra na vece nivou od svih nabrojanih osim Ahmedhodzica
Neka hvala ne bih blizu tebe
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jako mi je drago sto je Bico opet tu, zasluzio je nakon ove polusezone. Kamo srece da je i za baraz bio on tu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ermin je nekada imao najbolju frizuru od svih reprezentativaca. Šteta što je bio praznoglav samo. Njegova glupost koštala nas je boda protiv Argentine na SP 2014.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Sad tu titulu nosi Demirovic sa frizurom pod nazivom "slatka frizura".ArtVandelay je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:27Ermin je nekada imao najbolju frizuru od svih reprezentativaca. Šteta što je bio praznoglav samo. Njegova glupost koštala nas je boda protiv Argentine na SP 2014.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtVandelay
- Kontakt:
Izgleda kao ss oficirDamirT je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:29Sad tu titulu nosi Demirovic sa frizurom pod nazivom "slatka frizura".ArtVandelay je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:27Ermin je nekada imao najbolju frizuru od svih reprezentativaca. Šteta što je bio praznoglav samo. Njegova glupost koštala nas je boda protiv Argentine na SP 2014.![]()
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim