Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

donjuan
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 15:36

balotelli želi iz citya, spominje se palermo, klub iz njegova rodnog grada.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 avg 2011, 19:09

Valencia je napisao/la:Siti u ovoj grupi moze biti prvi, drugi i treci. Cisto sumnjam da ce Bajern ispasti. Nije nemoguce, al' njima dajem najvece sanse za prolaz koliko god mi bili odvratni :mrgreen: . Borba ce se voditi izmedju Viljareala i Sitija. Spanci imaju prefinjenu tehniku kojom su nerijetko znali ubiti u pojam mnoge ENG timove. Viljareal ima prepoznatljiv stil igre vec godinama, jako su kompaktna i uigrana ekipa. Posebno su opasni kuci gdje ih malo ko moze nadigrati. Ne treba podcjeniti ni Napoli,.. Moze se desiti da i oni iznenade (posebno su opasni na svom terenu), mada njima dajem najmanje sanse.

Sve u svemu, izuzedno zanimljiva grupa. Navijam da Siti i Napoli idu dalje, a pribojavam se da ce to biti Bajern i Viljareal :mrgreen: .
O kom Viljarealu ti pričaš? O onom što ga je Wolfsburg, onako slabašan, naprosto pregazio? Ili o onom koji je morao strahovati od slabašnog Odensea? Ja mislim da će Villareal biti 4-ti u ovoj grupi, dakle: City, Bayern, Napoli, Villareal
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 avg 2011, 19:12

Pa City je ispao od '' slabasnog''' Dynama u Evropa ligi a taj Villareal je dosao do polufinala EL. @Valencia vjerovatno misli na taj Villareal 8-) Koliko je podcijenjen Villareal od strane neznalica cc
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 avg 2011, 19:18

juznjak> je napisao/la:Pa City je ispao od Dynama u Evropa ligi a taj Villareal je dosao do polufinala EL. @Valencia vjerovatno misli na taj Villareal 8-) Koliko je podcijenjen Villareal od strane neznalica cc
City prošle sezone i City ove sezone :roll: Mislim, vidjet ćemo, u fudbalu je sve moguće, ali Džeko je sa Wolfsima, u onoj sezoni za zaborav opasno nagazio taj isti Villareal. Mišljenja sam da će se Villareal lijepo provesti, taman kao bosi po trnju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 avg 2011, 19:28

Previse velikih imena u svlacionici moze se obiti o glavu tom istom klubu ,Real ''los galakticosi '' najbolji su primjer . Ko prati Villareal zna da oni igraju poslije Barce najljepsi nogomet u Spaniji ,konstanta su u Evropskom nogometu ,nije ni Villareal isti onaj tim od te sezone kada ga je pregazio WLF ,sto se tice tekme sa Odenseom pa trebao je biti ukupan rezultat 12 -1 . Ko je gleda obje tekme zna o cemu pisem.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 26 avg 2011, 19:31

Ovi sto zovu danasnji City Galacticosima zaboravljaju da je to Perezov PROPALI projekat.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 19:36

VanTheMan je napisao/la:Ovi sto zovu danasnji City Galacticosima zaboravljaju da je to Perezov PROPALI projekat.
daleko je to od galaktikosa moj vantheman. :? figa, beckhama, makelelea, hierra, raula, ronalda, zidana, casillasa, roberta carlosa i ostale uspoređivati sa ovim. :lol:

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 26 avg 2011, 19:50

Gdje ti vidis da sam ih ja nazvao Galacticosima ? :o

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 avg 2011, 19:52

Ovaj City može tri tima napraviti,jedan za ligu prvaka,drugi za premier ligu,treći za kupove.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 avg 2011, 19:54

Villareal kad ima svoj dan moze dobit i Barcu i Real,sto ne bi bio u stanju da pobijedi City i Bayu..

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 avg 2011, 19:56

L_blancos je napisao/la:Villareal kad ima svoj dan moze dobit i Barcu i Real,sto ne bi bio u stanju da pobijedi City i Bayu..
nikad Villareal ne moze dobiti Barcu,Real i City,a Bayerna mogu dobiti i kad nije njihov dan...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 avg 2011, 20:02

bimbrlica je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Villareal kad ima svoj dan moze dobit i Barcu i Real,sto ne bi bio u stanju da pobijedi City i Bayu..
nikad Villareal ne moze dobiti Barcu,Real i City,a Bayerna mogu dobiti i kad nije njihov dan...
Pratim VIllareal i znam sta ti pricam..

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 avg 2011, 20:03

L_blancos je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
Pratim VIllareal i znam sta ti pricam..
pa pratim i ja ali mislim da im je prevelik zalogaj Barca,Real i City...treba im se dosta stvari poklopiti da bi dobili te ekipe...dok se s Bayernom mogu sigurno nositi...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 avg 2011, 20:33

BREAKING NEWS: Unhappy with their draw, Roberto Mancini have just submitted a £50m bid for Arsenal's group

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2011, 21:36

Nemože moj blancose, ne buncaj ;) Znam ja da ti voliš Primeru i da guraš ove klubove, al' nemože tako jbg', daj malo realnosti... :)
Ubit' će ih City, i kući, i u Španiji...nije Villareal ono što je nekad bio... ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 avg 2011, 22:25

City je trenutno sa ovom igrom i igracima mozda jedno 3. favorit za osvajanje LP...
Jaci su Barca i Real mada ni ovo ne mogu sa sigurnoscu tvrditi jer jos nisu ukrstili koplja, ali eto nek bude da su ove 2 ekipe bolje...
A sto se tice Villareala, njih ce City kao i Bayerna i Napolia(na zalost) poderati ko siroce napolitanku(ne zenu vec keks)...
Ja dugo vremena nisam gledao mocniju ekipu od ovoga sadasnjeg Citya pa sto ne reci ako izbjegnu Barcu ili Reala do finala sigurno dolaze i u finalu sta BOG da...
Englesku Ligu sigurno osvajaju jer imaju najboljeg takticara na klupi od svih trenera u EPL...

Da budem iskren za njih cu navijati da osvoje LP ako to vec ne moze uraditi niti jedna ekipa iz Italije...
Kupili su me sa ove dvije zadnje utakmice...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 22:45

dobili swanseu i bolton i već su mega ekipa. nema veze što im je united očitao lekciju za sva vremena.
kakav city pa neće biti ni 1. u grupi, čuj osvajanje naslova. :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 avg 2011, 23:49

NoName je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Pa City je ispao od Dynama u Evropa ligi a taj Villareal je dosao do polufinala EL. @Valencia vjerovatno misli na taj Villareal 8-) Koliko je podcijenjen Villareal od strane neznalica cc
City prošle sezone i City ove sezone :roll: Mislim, vidjet ćemo, u fudbalu je sve moguće, ali Džeko je sa Wolfsima, u onoj sezoni za zaborav opasno nagazio taj isti Villareal. Mišljenja sam da će se Villareal lijepo provesti, taman kao bosi po trnju.
Gled'o sam Siti u drugom poluvremenu protiv Junajteda i nisu bili nimalo bolji nego u predhodnoj sezoni,.. Nisu dva - tri pasa mogli sastaviti, Junajted ih izdominirao,.. Na kraju su pukli jer nisu mogli izdrzati psiholosku borbu protiv Junajteda.

Dakle, nista novo,.. Vi koji bacate ovakve hvalospjeve na osnovu dvi pobjede protiv slabih protivnika pokazujete svoju neozbiljnost ili nezrelost,. Na osnovu te dvi utakmice proglasavate Siti trecim favoritom Lige prvaka i prvim favoritom EPL :shock: . Zasto su to oni toliko bolji nego prosle sezone!? Radi Nasrija i Aguera,.. !? Eto jesu mu oni neki velemajstori,.. Mislim, dobri su igraci, al' svakako nisu kalibar koji moze garantovati velike uspjehe. Nijedan se nije posebno pokazao u velikim utakmicama za svoje dosadasnje klubove i reprezentaciju,.. Pred njima je tek vrijeme u kojem trebaju potvrditi i opravdati svoj veliki potencijal.

Sipali ste hvalospjeve kada je dosao Dzeko,.. Osuli ste paljbu po Rizahu, jer je napisao da postoji sansa da se nece proslaviti u Sitiju. Niko se nije vratio da cestita momku na procjeni, nego ste se svi usutili (nisam siguran da si bio ti, al' je bila pozamasna ekipa) i u sirokom luku zaobilazili ovu temu,.. Da vam se ne ponovi isto nakon ovakvih bombasticnih prognoza!?

Ja tvrdim da Siti ima minimalnu sansu osvojiti EPL, predvidjam im trece mjesto, u najboljem slucaju drugo. U LP mozda mogu do cetvrtfinala (ako prodju grupu, sto nece biti nimalo lako), za polufinale imaju minimalnu, a za titulu gotovo nikakvu sansu. Mozda osvoje jedan od dva kupa, jer imaju sirok igracki kadar. To su moje prognoze za Siti u ovoj sezoni!? Spreman sam doci ovdje i reci da sam pogrjesio ako se desi suprotno!? Jeste i vi koji danima lupate bombasticne prognoze koje nemaju previse dodira sa realnoscu!???

Sto se tice Viljareala, oni imaju kontinuitet dobrih igara,.. Da nisu dobri ne bi izborili Ligu prvaka kroz spansko prvenstvo. Tim nije pretrpio vece gubitke u prelaznom roku. Ako im ostane Rosi imat ce izuzetno konkurentnu ekipu. Lose izdanje protiv Odenzea je rezultat nespremnosti i blagog opustanja,.. Kroz prvih nekoliko kola ce sigurno uhvatiti optimalnu formu. Ne treba brinuti za njih. Volio bih da Siti ide dalje, al' ne mogu otpisati Viljareal. Cak ne mogu otpisati ni Napoli. Bajern ima bez sumnje najvece sanse, onda slijedi Siti, Viljareal, pa Napoli,.. Al' moze se u ovoj grupi svasta desiti,.. Ni Bajern nije siguran ako Roben i Riberi budu imali problema sa povredama,.. I sa njima se moze desiti da se oklitznu. Stvarno nezahvalno prognozirati. Bice zanimljivo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 avg 2011, 00:23

Zasto su to oni toliko bolji nego prosle sezone!? Radi Nasrija i Aguera,.. !? Eto jesu mu oni neki velemajstori,..

Eto oni nisu velemajstori pa ko je onda velemajstor ako njih dvojica nisu.Daj i ti pretjerujes sa nekim postovima,ajd ja se trudim bit realan i kazem da nismo favoriti za osvajanje PL.Ali reci da njih dvojica nisu velemajstori stvarno mi smijesno.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2011, 01:11

tevezito je napisao/la:Zasto su to oni toliko bolji nego prosle sezone!? Radi Nasrija i Aguera,.. !? Eto jesu mu oni neki velemajstori,..

Eto oni nisu velemajstori pa ko je onda velemajstor ako njih dvojica nisu.Daj i ti pretjerujes sa nekim postovima,ajd ja se trudim bit realan i kazem da nismo favoriti za osvajanje PL.Ali reci da njih dvojica nisu velemajstori stvarno mi smijesno.
Mesi, Iniesta, Cavi, Dzerard, Eto, Snajder, Runi, Ronaldo, Roben,..

Uhvatio si se za nebitan detalj, al' eto, i na to sam ti odgovorio,..

Bilo bi bolje da si napisao koje su to velike utakmice odigrali na vrhunskom (brilijantnom) nivou u dosadasnjim klubovima i reprezentacijama!? Za gore nabrojane mogu napisati pregrst primjera, a za Nasrija i Aguera ne bas,.. Poenta je da oni jos uvijek nisu dokazani kao igraci ekstra klase i da nisu garancija velikog uspjeha. Imaju ogroman potencijal al' ga trebaju opravdati i potvrditi. Ponavljam se bezveze, al' valjda je jasnije iz drugog pokusaja.

Tekma sa Totenhemom je pravi ispit,.. Nadam se da cu ugrabiti vremena da odgledam, pa cemo komentarisati. O ovome vise ne zelim pisati. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.