Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kakav crni Giovinco. Po cemu bi to on zasluzio poziv?Pogba je napisao/la:Italija ni na šta ne liči od Eura, ali valjda je to tako uvijek do velikog takmičenja.
Ima tu finih igrača, Rossi se vraća i ubrzo će biti neizostavan iz prve postave, a ako Balotelli i EL92 vrate formu do tada, uz Giovinca, ako uspije zaraditi i klupu do svjetskog, te jednog iskusnijeg (Gila), imaju sjajan napad.
Veza je po meni najveći problem iako po imenima ne bi trebala, tu će vjerovatno biti; Pirlo, DDR, Marchisio, Montolivo, Verrati, Florenzi, Motta (Giaccherini), Candreva, dakle, sjajno, ali nema igre nikako, još nisu uvezali 2 utakmice da na nešto liče.
Prandelli nije trener po mom ukusu, jednostavno ne volim njegov stil, da ne govorim manjak ideja jer ovoj Italiji još nije dao stil igre za tolike godine, da ne govorim da i dalje taktički luta sa formacijama, kao i pozivima igračima koji nemaju mjesta. Ali znam šta ćete mi reći, igrao je finale Eura.![]()
Ovo sve pišem kod vodstva Nigerije u prijateljskoj, izmiješan sastav, ali i takav treba da dobije ovo, najveća krivica ide Cesareu, od njegovog najvećeg kritičara na forumu.
Citaj kako pise.ElLoco7 je napisao/la:Pogba je napisao/la: Kakav crni Giovinco. Po cemu bi to on zasluzio poziv?
ElLoco7 je napisao/la:Kakav crni Giovinco. Po cemu bi to on zasluzio poziv?Pogba je napisao/la:uz Giovinca, ako uspije zaraditi i klupu do svjetskog, te jednog iskusnijeg (Gila), imaju sjajan napad.
Zaustavis Suareza, zaustavio si Uruguay, nemaju oni tamo nikoga vrednog pored njega i Cavanija. Kompaktni su, to im je vrlina. Engleze ce pre svega Roy da izbaci, ali zaista ih ne bi iskljucivao ako bi ozbiljno gledali, zaista.francobaresi je napisao/la:Urugvaj izuzetno opasan protivnik, Englezi su smiješna ekipa.Prolazi ovo Italija bez problema.
Suarez,Cavani i Godin. To je ono što Urugvaj ima, mislim, to su igrači koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe. Puno toga, ali zaista puno će da ovisi o partijama prije svega Suareza a zatim i Cavania.Paradajz je napisao/la:Zaustavis Suareza, zaustavio si Uruguay, nemaju oni tamo nikoga vrednog pored njega i Cavanija. Kompaktni su, to im je vrlina. Engleze ce pre svega Roy da izbaci, ali zaista ih ne bi iskljucivao ako bi ozbiljno gledali, zaista.francobaresi je napisao/la:Urugvaj izuzetno opasan protivnik, Englezi su smiješna ekipa.Prolazi ovo Italija bez problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.