123456 je napisao/la:Zagor jeli zvanicno ovo vas grb da nemjenjam bezveze.
pa jest, jer 99,9 % sam siguran da će se složiti kapiten dubioza, jer se slagao i prije uvijek.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
123456 je napisao/la:Zagor jeli zvanicno ovo vas grb da nemjenjam bezveze.
A sto ti ulazis preko njegovog nicka ???stolica je napisao/la:
Pozz...Stolica mi je brat i ne znam što insistira na tome,kada ni on nije baš nešto......Nisam loš...
...I sretno Mislishu...
Zaboravio se odjaviti...Emir_ZENICA je napisao/la:A sto ti ulazis preko njegovog nicka ???stolica je napisao/la:
Pozz...Stolica mi je brat i ne znam što insistira na tome,kada ni on nije baš nešto......Nisam loš...
...I sretno Mislishu...
Ovo ce na porodicni biznis izacstolica je napisao/la:Pozz...Stolica mi je brat i ne znam što insistira na tome,kada ni on nije baš nešto...lejla je napisao/la:Welcome!! Mora da si lijep, jer @Stolica insistira na imidzu najljepse ekipe u ligi, a i sirebayer 04 je napisao/la: Već sam to potvrdio...A umjesto domineysn-a mene ubaci u Stolac...Pošto mi je tu brat,i on mi je rekao,samo ako se slaže i treći član Lejla......Nisam loš...
...I sretno Mislishu...
ipak prerano slavljeharis_alibaba je napisao/la:i to sa igracem manje jos samo da bolton sutra uzme i eto nam tri bodabavarian_bk je napisao/la:Smijesi se najvece iznaneđenje kola. Pretposljednji Vukovi Zla vode protiv prvih iz trece lige Gustera
csh je napisao/la:Sekretaru vratismo vam za nas jedini poraz do sada,moram sam sebe pohvalit za golcinu u 90 min
![]()
bol-tot 1:1
evo ako se ekipa bildera slaze ja bih usao u njihov tim redovan sam i znam kako se ovo igra123456 je napisao/la:Da potvrdim samo transfere:
Novi igrac SK Stolac Hercegovina umjesto domineysn je bayer 04.
Novi igrac Mislish United umjesto bayer 04 je __Lidson__
Slobodno mjesto u FK Bilder umjesto __Liedson__ i u Red Bavarian umjesto ribery ako kapiten zeli.
prije 6 minuta se registrovo i kaze redovan sam...hahaCoLdpLaY je napisao/la:evo ako se ekipa bildera slaze ja bih usao u njihov tim redovan sam i znam kako se ovo igra123456 je napisao/la:Da potvrdim samo transfere:
Slobodno mjesto u FK Bilder umjesto __Liedson__ i u Red Bavarian umjesto ribery ako kapiten zeli.
pa mislim bit cu redovan uostalom znam sve kako bi znao da bas bilder trazi igraca da nisam ovdje cesto ??__Liedson__ je napisao/la:prije 6 minuta se registrovo i kaze redovan sam...hahaCoLdpLaY je napisao/la:evo ako se ekipa bildera slaze ja bih usao u njihov tim redovan sam i znam kako se ovo igra123456 je napisao/la:Da potvrdim samo transfere:
Slobodno mjesto u FK Bilder umjesto __Liedson__ i u Red Bavarian umjesto ribery ako kapiten zeli.![]()
![]()
![]()
javi se nekom od predstavnika pa ako potvrde,ulazis!!
pa sto da komplikujes ekipa bilder je u istoj ligi ko i mumije(1 bod razlike) tako da se nece puno promjenit lakse je da samo ja udjem a ti ostani kod svojihZavidovićanin je napisao/la:Eeee ako vam treba igrac tu sam.....Inace captain sam u Mumijama a taj ko oce da udje kod vas neka udje u mumije a ja kod vvas
Zavidovićanin je napisao/la:Eeee ako vam treba igrac tu sam.....Inace captain sam u Mumijama a taj ko oce da udje kod vas neka udje u mumije a ja kod vvas
Nema sanse Riki, ribery ostaje nas igrac.123456 je napisao/la: Slobodno mjesto u FK Bilder umjesto __Liedson__ i u Red Bavarian umjesto ribery ako kapiten zeli.
geronimo je napisao/la:Nema sanse Riki, ribery ostaje nas igrac.123456 je napisao/la: Slobodno mjesto u FK Bilder umjesto __Liedson__ i u Red Bavarian umjesto ribery ako kapiten zeli.![]()
Posto se nalazimo u mrtvoj zoni, tj. niti mozemo gore niti dole, ja opravdavam ovaj izostanak naseg najboljeg strijelca.![]()
Eeeee, zato kada se sljedece sezone zaletimo.....niko nas ne zaustavi.![]()
P.S. Svakako smo preko Kupa obezbjedili evropska takmicenja
sahbaz2509 je napisao/la:Gledam i cudim se kako sad neki tek dodju na ovu stranicu i tako lako upadaju u ekipe prve tri lige a sad mi iz cetvrte cemo biti izbaceni il cekati neki red, valjda bi prvo nama igracima iz cetvrte lige trebalo popuniti praznine po klubovima jer smo se ranije prijavili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.