NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 15:36

Probisvjet je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Ma ne vraća Tigar ništa. Kontate li da Podgrmeč ne bi Jedinstvo izdao zbog pišljivih 4000KM. Nek oni nas pobjede slobodno ako budu bolji, od njih mi nije krivo izgubiti, ali te pare neka sklone u stranu, jer malo bi mi bilo glupo od njih da igraju zbog tih para,a šta smo im mi dali prošle godine. Pa smo im i sad išli u susret davajući stadion, i da oni onda igraju za Slobodu. To nema veze niakkve
Pa jbt. vi se razmecete sa parama za Nadarevica i Sarbinija, a ne zelite da ljudi zarade ako mogu? :lol:
sve se nema a bivsi reprezentativci se dovode hahaha...

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 okt 2013, 15:37

Podgrmec odbio pare od Slobode zato sto je vec dogovorio sa Jedinstvom.
informacija iz prve ruke.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 15:40

DrzavaTuzla je napisao/la:Podgrmec odbio pare od Slobode zato sto je vec dogovorio sa Jedinstvom.
haj ne izmišljaj gluposti !
vrlo dobro znaš da imamo bolju ekipu od njih a kod njih je donekle i rasulo ... zna se vrlo dobro ko kupuje utakmice a to nije Jedinstvo i zna se koje kukao da im se pusti utakmica u Bihaću ;)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 okt 2013, 15:44

anonymous001 je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:Podgrmec odbio pare od Slobode zato sto je vec dogovorio sa Jedinstvom.
haj ne izmišljaj gluposti !
vrlo dobro znaš da imamo bolju ekipu od njih a kod njih je donekle i rasulo ... zna se vrlo dobro ko kupuje utakmice a to nije Jedinstvo i zna se koje kukao da im se pusti utakmica u Bihaću ;)
Nebi ba vi toliko to napominjali da ne kupujete utamice, daje to sve cisto nebi se vi prije svake utakmice "prali"

I ne kazem ja da je to sad sramota jer to svi rade na neki nacin, trguju bodovima.
Haj uzrdavlje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 24 okt 2013, 17:07

Sto se zamarate kad je ocigledno sve. Evo ukratko:

NKJ je dogovorilo sa Podgrmecom da nam pusti, strah neutralnog terena..zato smo i ganjali da se igra u Bihacu.
Davno sam rekao, sve utakmice Bratsva, Slobode, pa i Rudara ako zatreba cemo pokusati da namjestimo protiv navedenih...Sudije sve mogu.
Jedinstvo ce na gostovanje kretati sa koferom, ako na poluvremenu budemo gubili da se nadje...
I eto jos Gosk nam dao bod pa cemo i njima izaci u susret, obezbjediti im pokoji bod sa gostovanja.
Ako jos kome treba, neka se obrati slobodno...imamo pare i vama cemo pomoci da se izborite za opstanak/sredinu tabele, naravno ako niste medju navedenim konkurentima.
Zamalo zaboravih reci da je Sarbini doveden maksuz za clanove ovog foruma, da imaju ljudi o cemu pricati, da se pokaze da imamo pare, iako nece ni igrati.

Ako sumnjate u regularnost bilo koje utakmice do sada, nemojte se zaliti na sudije znajte da je to NKJ odradilo onako iz zabave.

Nesportski pozdrav (bes sport mi imamo pare )

Edit: Zaboravio sam reci, mi imamo PARE.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 okt 2013, 17:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To kralju :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2013, 17:12

Jedinstvo37 je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:ma samo sam htio da ljudi znaju za ovo!
ne sumnjam ja u pobjedu Jedinstva protiv Podgrmeča! ali nevolim jer ovi igraju prljavo i koriste i koristiće sva moguća sredstva da uđu u premijer ligu ali sva sreća Jedinstvo ima bolju ekipu i ovo je naša sezona :D
Ne znam jel' više smiješno ili žalosno tvoje upadanje s postovima..

ma lik je neki glupko to je cudo jedno :)..malo je ovakvih....zalosno je da ga moramo citati ...ali brzo ce on meni na "nimukajt" opciju pa ga necu morati citati barem dok ne bude imao dovoljan broj godina i dok se sa njim ne bude mogla vodit neka zdrava normalna konverzacija..ovako za njega su i dalje crtani filmovi pojam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 okt 2013, 17:21

SaltCityAttack je napisao/la:
ne sumnjam ja u pobjedu Jedinstva protiv Podgrmeča! ali nevolim jer ovi igraju prljavo i koriste i koristiće sva moguća sredstva da uđu u premijer ligu ali sva sreća Jedinstvo ima bolju ekipu i ovo je naša sezona :D

ma lik je neki glupko to je cudo jedno :)..malo je ovakvih....zalosno je da ga moramo citati ...ali brzo ce on meni na "nimukajt" opciju pa ga necu morati citati barem dok ne bude imao dovoljan broj godina i dok se sa njim ne bude mogla vodit neka zdrava normalna konverzacija..ovako za njega su i dalje crtani filmovi pojam
Svasta sam citao po raznim forumima, ali ovakvog lika jos nigdje nisam nasao :lol: :lol: :lol:
Koliko moze biti dosadan i naporan, to je zalosno :oops: :oops: :oops:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 okt 2013, 17:27

hoce li jedinstvo protiv podgrmeca nastupiti u najjacem sastavu..i dali je sigurno to da se tekma igra u cazinu...
samo mi ti anonimno dijete ne odgovaraj..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2013, 17:28

jos jedan, odnosno vjerovatno isti lik po broju postova mozemo doci do zakljucka..nista hjde razmjenite slicice koje vam nedostaju pa se ponovo vratite da diskutujemo normalno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 okt 2013, 17:35

staragarda je napisao/la:dali je sigurno to da se tekma igra u cazinu...
http://nsfbih.ba/novost/10028/utakmica_ ... ._u_cazinu" onclick="window.open(this.href);return false;

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 17:51

SaltCityAttack je napisao/la:jos jedan, odnosno vjerovatno isti lik po broju postova mozemo doci do zakljucka..nista hjde razmjenite slicice koje vam nedostaju pa se ponovo vratite da diskutujemo normalno
dijasporac pa ti cijeli dan provodis na internetu a pravis se pametan..
ee muko moja ...
nisam ja tema ovdje nego Jedinstvo i vidi se koje zapravo glup po pravopisu između ostalog ... mislim stvarno hajde odi nekad na utakmicu svog kluba a ne samo lamprdati preko interneta!
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 24 okt 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 17:53

slika

sa današnjeg treninga !

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 okt 2013, 17:55

Nezz zasto nisu odabrali da igraju u Bihaću, sto se tiče rezultata isto im je, izgubit će u Cazinu ili Bihaću, ali sto se tiče financijskog aspekta bolje bi im bilo da su igrali u Bihaću, imaju problem sa financijama, a Pod Borićima bi bilo 2000-3000 ljudi po 4KM, neki 10-tak hiljada bi im dobro doslo. Ovako u Cazinu nece biti vise od 500 ljudi, mozda i nedovoljno da se podmire troskovi organizacije utakmice.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 okt 2013, 18:25

staragarda je napisao/la:hoce li jedinstvo protiv podgrmeca nastupiti u najjacem sastavu..i dali je sigurno to da se tekma igra u cazinu...
samo mi ti anonimno dijete ne odgovaraj..hvala unaprijed
Necemo nastupiti u najjacem sastavu, nema prvog napadaca Stojanova (povreda), nema Kovacevica (crveni karton), Dizdaric i Kahrimanovic (kartoni), Sharbinija tu ionako ne ubrajam papiri mu jos nisu gotovi.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 24 okt 2013, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 24 okt 2013, 18:26

SaltCityAttack je napisao/la:

Gori ste Vi što mu pokušavate objasniti razliku između premiranja i kupovine...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 okt 2013, 18:31

Rafael30 je napisao/la:Nezz zasto nisu odabrali da igraju u Bihaću, sto se tiče rezultata isto im je, izgubit će u Cazinu ili Bihaću, ali sto se tiče financijskog aspekta bolje bi im bilo da su igrali u Bihaću, imaju problem sa financijama, a Pod Borićima bi bilo 2000-3000 ljudi po 4KM, neki 10-tak hiljada bi im dobro doslo. Ovako u Cazinu nece biti vise od 500 ljudi, mozda i nedovoljno da se podmire troskovi organizacije utakmice.
Što se tiče ovih financija potpuno si u pravu. Mislim da bi ovdje imali više profita.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2013, 18:40

anonymous001 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:jos jedan, odnosno vjerovatno isti lik po broju postova mozemo doci do zakljucka..nista hjde razmjenite slicice koje vam nedostaju pa se ponovo vratite da diskutujemo normalno
dijasporac pa ti cijeli dan provodis na internetu a pravis se pametan..
ee muko moja ...
nisam ja tema ovdje nego Jedinstvo i vidi se koje zapravo glup po pravopisu između ostalog ... mislim stvarno hajde odi nekad na utakmicu svog kluba a ne samo lamprdati preko interneta!
Pa dijasporcu je tek dan poceo I radni je dan..naravno on ti pise sa tel uglavnom...nebih se bas trudio napisat I pravopisno da bi ti razumio..uglavnom razumjet ce svako ko ima imalo dobar IQ :)...ti pises samo o Jedinstvu...vidim muci te I dijasporac pa si dosao I na temu Slobode....kad odrastes I budes imako svoju porodicu mozda pozelis da si dijasporac..jer ebiga mnogi tako u BIH tako misle ...ja sam isto tako pricao kao I ti jos dok sam mogao da odem jos davno ranije...ali sta cu ja razmisljao kao I ti cekao od stare da mi da 5km za heftu da imam za kafu I stari da posalje para iz daleke amerike :)..doduse internet nismo furali to nam je bila glupost..ebiga sad je drugo vrijeme godine mjenjaju covjeka pa ce prepostavljam I tebi isto taki pasti na pamet kad budes poceo prcit bez kondoma :)...hajde sad uzivaj gledaj utakmice ja cu preko foruma to popratiti ali cu isto tako u Brazilu biti uz repku a tebi cu pusu poslat..ebiga mogucnosti su velike u ovoj ebenoj dijaspori
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 19:05

[/quote] Necemo nastupiti u najjacem sastavu, nema prvog napadaca Stojanova (povreda), nema Kovacevica (crveni karton), Dizdaric i Kahrimanovic (kartoni), Sharbinija tu ionako ne ubrajam papiri mu jos nisu gotovi.

ne svidja mi se ovo sto nece igrati Kahri i Kovacevic ali nadam se da cemo izgurati to nekako... Kahri je nezamjenjiv !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 okt 2013, 19:10

Kova je zasluzio hlađenje na bar 3 sljedece tekme . Stojanov je super bitan igrac i on nam nekako najvise fali . Nista manje ni Benjo koji igra dobro cijelu sezonu . Dok najbolji igrac ove lige igra mi se nemamo sta brinuti . Bojan ce to sam rijesiti :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.