BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

amko27
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la amko27 » 09 sep 2013, 11:14

Ako Bog da dat cemo im gol, pa je li moguce da ima reprezentacija kojoj ne mozemo dati gol u dvije utakmice, a gol je dovoljan; ako damo jedan na vrijeme, trpamo i dalje. Strah me iste taktike, mrtve tekme kao i u zenici; valjda ce ih motivirati nasih 5-10 hiljada ljudi da se bore i ginu.
Molim Boga da pobjedimo, ako ne pobjedimo i propustimo ovu sansu ne znam da li cu prezivjeti, s koljena na koljeno bi se nasa tragicna sudbina prepricavala, poslije onih baraza i sansi, valjda ce nas sunce ogrijati.
Safet je jedini krivac, on se ponasao prepotentno, sad se malo spustio u svakom smislu i hladan je kao i cjele kvalifikacije; protiv onih amatera je upozoravao da danas igraju svi lopte, a protiv Slovaka da cemo im dati 2-3 gola, sad je hladan i svjestan sta je napravio, ali cini mi se da zna sta treba u utorak.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 sep 2013, 11:20

dinoze je napisao/la:Slabo mi nesto ima furackih slika ovdije sa nekim zmajevima kako jedu Slovake i Zilinu na dan pred utakmicu.
Počela škola. :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2013, 11:21

I ti ga pretjera, pa kapacitet tog stadiona je jedva 11,000.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 09 sep 2013, 11:24

DukeOfWellington je napisao/la:I ti ga pretjera, pa kapacitet tog stadiona je jedva 11,000.
Zivi bili pa vidjeli, znam da su BH fanatikosi od slovaka kupovali ulaznice prije 10tak dana; 5 hiljada ce nas biti

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2013, 11:25

amko27 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:I ti ga pretjera, pa kapacitet tog stadiona je jedva 11,000.
Zivi bili pa vidjeli, znam da su BH fanatikosi od slovaka kupovali ulaznice prije 10tak dana; 5 hiljada ce nas biti
5 možda, 10 nikako.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2013, 11:33

Dosta i tih 5 na malom stadionu, samo da momci i Safet dođu sebi i pobjede uz podrsku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 sep 2013, 11:39

ja samo znam da ce biti tuga golema ako prokockamo ovo SP u brazilu sobzirom da smo pred vratima bili u nikad laksoj grupi, nedo Bog da izgubimo opet u slovackoj, zato ce biti nervozna publika do maxa sutra.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 sep 2013, 11:40

Elegant je napisao/la:Dosta i tih 5 na malom stadionu, samo da momci i Safet dođu sebi i pobjede uz podrsku.
Nasih 5000 ce zasigurno nadglasat ostatak stadiona ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2013, 11:41

Dobro je ovo ispalo, jer su Slovaci prije ovog meca u Zenici prakticno ostali bez ikakve nade, a nasi pokupovali ulaznice. Ovom pobjedom sigurno bi nagrnulo dosta vise njihovih navijaca.

Sjeverna tribina od 1.900 mjesta je rezervisana za NSBiH, a ostatak cemo biti rasuti po ostatku stadiona. Neozbiljno je ocekivati 8.000 navijaca, mislim da je izmedju 4.000 i 5.000 kapak.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 sep 2013, 11:54

adisice je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Slabo mi nesto ima furackih slika ovdije sa nekim zmajevima kako jedu Slovake i Zilinu na dan pred utakmicu.
Ako nema ništa gore kad vidim onog strašnog zmaja kako jede sve :x
Hahaha, vrh je taj zmaj ali ima nesto gore. Izjava naseg selekotra koji kaze ma mogu Slovaci nama dati jedan gol ali mi cemo njima zato dva ili tri, hahahahhaahhahahaha. Znaci vrh svih vrhova.

Kao da su se takmicili u glupim izjavama prije i poslije Slovacke.

I onda kao slag na zmaja i Safeta:

Edin Dzeko rece poslije utakmice: nismo iskoristili nase sanse.

Koje sanse pa nismo opucali na gol kako treba, hahahahaha.

Ludilo isto kao da su jeli bunike svi zajedno.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 12:05

Nisam nista komentarisao nakon tekme, vidio sam par komentara,teorija zavjere a za ostalo nisam imao snage. Koji smo mi hurcevi od naroda!!!
Nakon prvog poraza opsti ocaj,pesimizam,niko nam ne valja. Pa koji je moj ovim ljudima. Mi mislimo samo ce neko obuci dres,istrcati i onda skinuti gace da ga filujemo. Sto rece vrli strucnjak Mancini ,,to je fudbal,, ali fakat je tako. Nema glat kroz kvalifikacije,pa ni Francuska s nama u grupi nije glat prosla. Jedna tekma ti zakomplikuje sve isto kao sto nam je jedna tekma znala donijeti sansu kad je sve bilo izgubljeno.
Ja i dalje VJERUJEM u ovaj tim. Za poraz su jednako krivi i Pape zbog taktike (bez zadnjeg veznog) i nevjerovatno losa igra 9 od 11 igraca i euforicne izjave navijaca (takvi smo,sad je opsti ocaj i sumnja).
Sutra po pobjedu,bolji smo i sve je u nasim rukama. Ovo je sansa generacije i igraci su toga svjesni,jedan los dan ne smije pokvariti san....

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 sep 2013, 12:07

otkrit ću vam tajnu...uoči svake utakmice reprezentacije imao sam ritual, kupanje...u petak nisam stigao da se obanjam i jebote šta se desi, kasnije kontam koji mi je qrc, pa zar je moguće da o tome uopće i razmišljam :o

zato danas ide i brijanje i kupanje ;)

što se tiče navijača, sinoć sam bacio vodu za jednom ekipom poznanika koja je otišla prema Žilini, jedni će danas krenuti i očekujem veliki broj naših na stadionu minimalno jedno 3000 hiljke

a što se tiče tekme, isto kako su oni mlatnuli nas, možemo i mi njih, nikakav problem a kvalifikacije odlučujemo u zadnjoj utakmici u Litvaniji, to sam govorio od samog početka a sad je sve izvjesnije...nisam bio od onih koji su kontali, uprkos dobrim rezultatima, da ćemo kvalifikacije završiti 2-3 kola prije kraja

što se tiče taktike, čini mi se da je dosta uspjeha nosila ona formacija sa Rahimićem i Zahirovićem/Medunjaninom na defanzivnim...ispred njih Mire, Miske, Vedo i Džeko...Salihovića na beka a Lulića na klupu odakle može unijeti neki prokret ako bude trebalo

ljudi ba, i dalje smo prvi u grupi i dalje je sve u našim rukama, neki to čini mi se ne kontaju...a vjerujem da će Grci zijanit jednu do kraja, iako ne treba na to gledati ;)

KRV I ZNOJ STE SVOJU LILI TO VAM NISMO ZABORAVILI - NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA
Undici stelle - ACM 1899

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 09 sep 2013, 12:12

Denizmare je napisao/la:Nisam nista komentarisao nakon tekme, vidio sam par komentara,teorija zavjere a za ostalo nisam imao snage. Koji smo mi hurcevi od naroda!!!
Nakon prvog poraza opsti ocaj,pesimizam,niko nam ne valja. Pa koji je moj ovim ljudima. Mi mislimo samo ce neko obuci dres,istrcati i onda skinuti gace da ga filujemo. Sto rece vrli strucnjak Mancini ,,to je fudbal,, ali fakat je tako. Nema glat kroz kvalifikacije,pa ni Francuska s nama u grupi nije glat prosla. Jedna tekma ti zakomplikuje sve isto kao sto nam je jedna tekma znala donijeti sansu kad je sve bilo izgubljeno.
Ja i dalje VJERUJEM u ovaj tim. Za poraz su jednako krivi i Pape zbog taktike (bez zadnjeg veznog) i nevjerovatno losa igra 9 od 11 igraca i euforicne izjave navijaca (takvi smo,sad je opsti ocaj i sumnja).
Sutra po pobjedu,bolji smo i sve je u nasim rukama. Ovo je sansa generacije i igraci su toga svjesni,jedan los dan ne smije pokvariti san....
UPRAVO !!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 sep 2013, 12:17

kontam nešto, pa šta ako budemo i u baražu, boli nas neka stvar, opet će da bude navijanje, atmosfera, opet ćemo čekati utakmice, navijati itd...

nemere nas toliki maler pratiti pa da zijanimo još jedan baraž, ha ya
Undici stelle - ACM 1899

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2013, 12:25

sanjao sam, da cemo mi sutra pobjediti, a da ce grcka igrati x....i da cemo u sledecem kolu slaviti kvalifikaciju za brazil, nakon sto slovacka dobije grcku, a mi liechtenstein....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 sep 2013, 12:29

I ja sam sanjao da mi ga Pamela dudla.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2013, 12:32

Batko je napisao/la:I ja sam sanjao da mi ga Pamela dudla.
kad?

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 09 sep 2013, 12:33

sta reci nego ako bogda pobijediti sutra jer to moramo uraditi

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 sep 2013, 12:35

sanjao sam sva tri boda ... pa-pa-paranoja :)
Undici stelle - ACM 1899

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 09 sep 2013, 12:51

E i vaj Safet je koma,kaze -mozda sam pogrijesio sto sam nasim igracima pustio snimak sa prijateljske utakmice :lol: :lol: ,ma jok trebao si im pustiti sa treninga Slovacke-e svasta majko moja :roll: :roll:
Mehmed Mesa Bazdarevic

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.