Ma ovi skauti Kielce glupi pa doveli Bekira,pojma nemaju o rukometu.
Nisu čuli za ovaj naš forum da im neko preporuči da vide kolko mi imamo rukometnih stručnjaka

Moderator/ica: Pasha
Ma ovi skauti Kielce glupi pa doveli Bekira,pojma nemaju o rukometu.
Ne govorim ja o utakmicama za klub. Vidim dobro mu tu ide, svako malo igrac utakmice. Realno u dvomecu protiv Gruzije je bio ocajan. Ne znam da je u tom dvomecu imao ukupno 7 odbrana.
E da ti pratiš rukomet znao bi da Kielce ekipa koje totalno raspala i legla financijski da su ostali bez novca nisu u stanju bili dovest imalo ozbiljnog golmana.Nego su za sicu našli ovog cumbu preko kvazi menadžera pogledam im rezultate u sezoni i biće ti jasno
Ma kakav ja i rukomet bolan,ja operisan od sporta pogotovo kad uđem ovdje i vidim koji su stručnjaciFagus501 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 18:39E da ti pratiš rukomet znao bi da Kielce ekipa koje totalno raspala i legla financijski da su ostali bez novca nisu u stanju bili dovest imalo ozbiljnog golmana.Nego su za sicu našli ovog cumbu preko kvazi menadžera pogledam im rezultate u sezoni i biće ti jasno
Ko je ba lud ovdje?Raonffa je napisao/la: ↑06 maj 2025, 00:23Kod Obrvana je igrao apsolutno svaku. Igrao je i baraž za SP kod Čoline. Potom je kod Smajlagića propustio prve dvije u kvalama za Euro jer je izlazio iz povrede, onda ga Smajlagić uopšte nije zvao za dvomeč protiv Kosova (ne samo njega, dosta drugih igrača također), pa ga je vratio za zadnje dvije odlučujuće u kvalifikacijama gdje se odazvao i branio. Potom je branio i u baražu za SP protiv Portugala kod Doborca, kao i jesenas u prva dva meča ovih kvalifikacija.
Tri Eura i jedno Svjetsko ne računam, tu je svakako branio na svakoj. Dakle čovjek do zadnja dva okupljanja propustio bukvalno dva meča u zadnjih pet godina, redovno dolazio u ovaj jad i čemer, javno ukazivao na sve probleme, a za sve to vrijeme branio je u Flensburgu i bio jedan od najboljih bundesligaških golmana, samim tim i svjetskih, i onda ovdje čitaš komentare kako je "dolazio dok mu je trebalo da se proda"...
Ocekivano, s obzirom da u zadnjih 13 utakmica imamo 11 poraza, izgubili svaku sansu za plasman i igramo protiv ekipe koja ce nas razbiti 7+ razlike...
Hadzic nije rukometas ...
+119vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:41Alilovic i Grgic jedini vrijedni spomena u ovim kvalifikacijama kod nas.
Avdic veceras pozitivno iznenadio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.