FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni nije jasno kako se moglo prije par godina i s Calom,Husrefom,Jovicem prolazili Levski,helsinborg,genk,trnavu,orebro. Sad niko nista, nesto je truhlo uslo u nas kako u drzavu tako savez,FKS tako i u nas navijace postali smo luzeri teski . samo kukamo od Cale do nas na forumu . postoji li neko da razdrma FKS
- PitarBordo
- Kontakt:
Primjera radi na Čalu se kukalo na ovom istom forumu na isti način i prije 7 godina. A zemlja luzerska od kako se osamostalila. Zemlje oko nas sa maltene istim mentatlietom i ljudima su prvaci u rukometu, košarci, tenisu, vaterpolu, skijanju... U ovoj državi sport uopšte nije na porefsionalnom nivou. Eh onda sve ostalo ti dođe. Al' to da se tek sad to kao postalo luzerski, je totalno netačno.bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno kako se moglo prije par godina i s Calom,Husrefom,Jovicem prolazili Levski,helsinborg,genk,trnavu,orebro. Sad niko nista, nesto je truhlo uslo u nas kako u drzavu tako savez,FKS tako i u nas navijace postali smo luzeri teski . samo kukamo od Cale do nas na forumu . postoji li neko da razdrma FKS
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
To i kazem mi uvijek kukamo . nikad nam nije dobro tako i razmisljamo trazimo negativu sto nije tesko naci u BIHPitarBordo je napisao/la:Primjera radi na Čalu se kukalo na ovom istom forumu na isti način i prije 7 godina. A zemlja luzerska od kako se osamostalila. Zemlje oko nas sa maltene istim mentatlietom i ljudima su prvaci u rukometu, košarci, tenisu, vaterpolu, skijanju... U ovoj državi sport uopšte nije na porefsionalnom nivou. Eh onda sve ostalo ti dođe. Al' to da se tek sad to kao postalo luzerski, je totalno netačno.bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno kako se moglo prije par godina i s Calom,Husrefom,Jovicem prolazili Levski,helsinborg,genk,trnavu,orebro. Sad niko nista, nesto je truhlo uslo u nas kako u drzavu tako savez,FKS tako i u nas navijace postali smo luzeri teski . samo kukamo od Cale do nas na forumu . postoji li neko da razdrma FKS
Jarni,kodro,jesic,musemic,uscuplic,janjos,plisek,,Varesanovic,jovic ,hurtic ima ih jos ne mogu se sjetit niko nije uspio ostati 2 sezone . postoje li trener i sportski direktor koji mogu ostati na celu kluba 3 godine zivim za taj trenutak .
Necu Saida 'ocu kusur!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I sta cemo onda u tim grupama kad nemamo gdje igrat.PitarBordo je napisao/la:Fun fact: Ni jedan stadion u BiH ne može igrati UEFA takmičenja.mensur55 je napisao/la:Mozemo li mi igrat utakmice grupne faze el na kosevu?

Pitao bi te ja gdje bi bila Rijeka i Osjek da imaju 6 bord direktora, 11 dzabahljebarosa i ko zna ko vise radi u klubu.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
ukaza mi se sajo oploditelj

Nije moguce da niko od nabtojanih nije valjao. Ja bih rekao da me valjamo mi.bordobijeli je napisao/la: To i kazem mi uvijek kukamo . nikad nam nije dobro tako i razmisljamo trazimo negativu sto nije tesko naci u BIH
Jarni,kodro,jesic,musemic,uscuplic,janjos,plisek,,Varesanovic,jovic ,hurtic ima ih jos ne mogu se sjetit niko nije uspio ostati 2 sezone . postoje li trener i sportski direktor koji mogu ostati na celu kluba 3 godine zivim za taj trenutak .
Mi hocemo nakon jednog ili eventualno pet kola da smo vecmi prvaci ali tu se ne zaustavljamo. Kad nas krene par kola mi odma pricamo o grupnim fazama, o regionalnoj, o prepisavanju nase lige, o pisanju po klubovima iz regiona, o sampionatu svemira... jer kad nas krene niko nam nije ravan.
Ali nas rijetko krene, pa kad nas ne ide svi su krivi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- PitarBordo
- Kontakt:
Obojica generalizujete, pa čak ni na forumu se ne može primjeniti ta priča da "svi" nakon nekoliko pobjeda euforišu ili da "svima" nije valja Kodro recimo. Na kraju krajeva ovo što rade navijači FKS rade i navijači Dinama na forumima i portalima, navijači Hajduka, Partizana, Zvezde... Real Madrida, Evertona, Juventusa... Previše je tu "samo kod nas niđe na svijetu" neke logike. Ono što je tačno da je kod nas sport na nivou amaterskog, kraj priče.ShofaII je napisao/la:Nije moguce da niko od nabtojanih nije valjao. Ja bih rekao da me valjamo mi.bordobijeli je napisao/la: To i kazem mi uvijek kukamo . nikad nam nije dobro tako i razmisljamo trazimo negativu sto nije tesko naci u BIH
Mi hocemo nakon jednog ili eventualno pet kola da smo vecmi prvaci ali tu se ne zaustavljamo. Kad nas krene par kola mi odma pricamo o grupnim fazama, o regionalnoj, o prepisavanju nase lige, o pisanju po klubovima iz regiona, o sampionatu svemira... jer kad nas krene niko nam nije ravan.
Druga je stvar što i kao amateri svejedno uz prvo mjesto možemo igrati rame uz rame sa profesionalnim klubovima Evrope.
Zanimljivo kako svaka priča bilo to kritika Uprave, trenera, igrača - nekako završi negativno po navijače ovdje.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Pitar bordo mi navijaci smo najmanji krivci to je sigurno . nestrucni ljudi u upravi i sportskom segmentu su krivci 80% ovog stanja u klubu ostali 20% na stanje u drzavi ,navijace itd . ja licno cesto napisem kako smo "teski" navijaci i jesmo to treba popravljati posebno odnos prema ljudima poput Musemica ,Janjosa itd koji su dozivotni pitari kao i mi .
-
- Kontakt:
U ovom nespjehu čitave lige, ima svega. Prije svega navijači (konkretno mi) treba da spustimo očekivanja, previše nas je počelo sanjat o pišanju po sirotinji nakon dolaska Tana. Ali svakako da je glavni krivac ovog kraha, stanje u državi, truhli sistem, ne ulaganje u sport i u infrastrukturu. Mi jesmo malo teški po pitanju svega, ali jednostavno smo gladni trofeja i uspjeha našeg kluba i to je sve... Duša me boli kad vidim ove rezultate večeras... Osijek se igra sa PSV-om, Hajduk nabi Brondbija, Zvezda uništi Spartu, Dinamo rutinski, Rijeka rutinski, Partizan je tu... evo i makedonci se dižu, slovenci pogotovo... a mi, kao što neko reče, sedam dana prije tekme skinuli gaće protiv poluamatera... miljama daleko smo mi od Balkana, a o Evrope da ne pričam. Kakvo je stanje u državi takav nam je i odraz u sportu
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sreća pa nam je reprezentacija korektna.ajdohordas je napisao/la:U ovom nespjehu čitave lige, ima svega. Prije svega navijači (konkretno mi) treba da spustimo očekivanja, previše nas je počelo sanjat o pišanju po sirotinji nakon dolaska Tana. Ali svakako da je glavni krivac ovog kraha, stanje u državi, truhli sistem, ne ulaganje u sport i u infrastrukturu. Mi jesmo malo teški po pitanju svega, ali jednostavno smo gladni trofeja i uspjeha našeg kluba i to je sve... Duša me boli kad vidim ove rezultate večeras... Osijek se igra sa PSV-om, Hajduk nabi Brondbija, Zvezda uništi Spartu, Dinamo rutinski, Rijeka rutinski, Partizan je tu... evo i makedonci se dižu, slovenci pogotovo... a mi, kao što neko reče, sedam dana prije tekme skinuli gaće protiv poluamatera... miljama daleko smo mi od Balkana, a o Evrope da ne pričam. Kakvo je stanje u državi takav nam je i odraz u sportu
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- TobeYarabi
- Kontakt:
Krivci za ovakvo stanje su
95% vlasnik,
1% nesposobnjakovici zaposleni u klubu,
4% ostalo
95% vlasnik,
1% nesposobnjakovici zaposleni u klubu,
4% ostalo
- PitarBordo
- Kontakt:
Nadam se da je sarkazam ovo za reprezentaciju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sreća pa nam je reprezentacija korektna.ajdohordas je napisao/la:U ovom nespjehu čitave lige, ima svega. Prije svega navijači (konkretno mi) treba da spustimo očekivanja, previše nas je počelo sanjat o pišanju po sirotinji nakon dolaska Tana. Ali svakako da je glavni krivac ovog kraha, stanje u državi, truhli sistem, ne ulaganje u sport i u infrastrukturu. Mi jesmo malo teški po pitanju svega, ali jednostavno smo gladni trofeja i uspjeha našeg kluba i to je sve... Duša me boli kad vidim ove rezultate večeras... Osijek se igra sa PSV-om, Hajduk nabi Brondbija, Zvezda uništi Spartu, Dinamo rutinski, Rijeka rutinski, Partizan je tu... evo i makedonci se dižu, slovenci pogotovo... a mi, kao što neko reče, sedam dana prije tekme skinuli gaće protiv poluamatera... miljama daleko smo mi od Balkana, a o Evrope da ne pričam. Kakvo je stanje u državi takav nam je i odraz u sportu

Samo Saraj'vo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
MA brate zaYebavam se. Syeban sam jednostavno. Svi napreduju, mi nazadujemo. Reprezentacija se gradi od igrača koje proizvedemo u ligi, barem tako većina svijet radi, dok mi kupimo otpatke od drugih reprezentacija i čekamo dijasporce. Ali ako bog da i tome će doći kraj!PitarBordo je napisao/la:Nadam se da je sarkazam ovo za reprezentaciju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sreća pa nam je reprezentacija korektna.ajdohordas je napisao/la:U ovom nespjehu čitave lige, ima svega. Prije svega navijači (konkretno mi) treba da spustimo očekivanja, previše nas je počelo sanjat o pišanju po sirotinji nakon dolaska Tana. Ali svakako da je glavni krivac ovog kraha, stanje u državi, truhli sistem, ne ulaganje u sport i u infrastrukturu. Mi jesmo malo teški po pitanju svega, ali jednostavno smo gladni trofeja i uspjeha našeg kluba i to je sve... Duša me boli kad vidim ove rezultate večeras... Osijek se igra sa PSV-om, Hajduk nabi Brondbija, Zvezda uništi Spartu, Dinamo rutinski, Rijeka rutinski, Partizan je tu... evo i makedonci se dižu, slovenci pogotovo... a mi, kao što neko reče, sedam dana prije tekme skinuli gaće protiv poluamatera... miljama daleko smo mi od Balkana, a o Evrope da ne pričam. Kakvo je stanje u državi takav nam je i odraz u sportu
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kvržić, ibricic, i jos par igrača koji su bili u opticaju, kad se samo.sjetim kako ih popljuvase ljudi....
Hahahaahaha sta ce nam.
Hahahaahaha sta ce nam.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja i jesam generalizovao ali nisam nigdje napisao navijaci. Ja nigdje ne krivim navijace. Generalno mi ne valjamo, ali ne zato sto ne valjamo nego sto ne zelimo da valjamo. Od igraca, strucnog staba, bordova, video skautai do nas na forumu. A navijaci susu ok oni svoj dio odrade nelad ihda jeje vose nekad manjei al navijaju.
Nama je najbitnije da okrivimo nekoga, bilo koga a tu je trener prvi na udaru. I mi ovdje komentarisemo amaterski, nismo ni mi neki strucnjaci da sve znamosto.
Pa video skaut je taj koji istrazuje skautira protivnika. Evo ti krivis Calu, a svaki put kad je ovaj video skaut odradio posao mi smo prvu evropsku utakmicu zijanili. Mozda je bas to problem sto je ta zarija strucnom stabu predstavljena kao neka sila. Svaki evropski duel smo zijanili prvu utakmicu od kada je onu tu. Ne znamo tacno ni sta je njegov posao al znamo rec Cala skinuoi gace, dzeno nema licencu, kodro fin nije za nas, jarni ne valja, husref bolestan i zastario trener....
Nama je najbitnije da okrivimo nekoga, bilo koga a tu je trener prvi na udaru. I mi ovdje komentarisemo amaterski, nismo ni mi neki strucnjaci da sve znamosto.
Pa video skaut je taj koji istrazuje skautira protivnika. Evo ti krivis Calu, a svaki put kad je ovaj video skaut odradio posao mi smo prvu evropsku utakmicu zijanili. Mozda je bas to problem sto je ta zarija strucnom stabu predstavljena kao neka sila. Svaki evropski duel smo zijanili prvu utakmicu od kada je onu tu. Ne znamo tacno ni sta je njegov posao al znamo rec Cala skinuoi gace, dzeno nema licencu, kodro fin nije za nas, jarni ne valja, husref bolestan i zastario trener....
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
- Kontakt:
Mi sami sebe blatimo i nepostujemo . Duljevic,Stevanovic najbolji primjeri druga svicarska i njemacka liga a najbolji igraci lige odu besplatno pa normalno da te nece cijeniti kao igraca . erceg,vlasic jos 5 godina s hajdukom ugovore imaju kod nas hadzic taman kad bude trebao ici isteci cemu ugovor ( novi dulja ) mihojevic isto . primjeri husejnovica,crnkica su najbolji u kakvom smo stanju kao klub .a ljudi u upravi ni malo ne ulijevaju nade u bolje sutra .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kaze gdje ces Spahica, nama Ivetic igra stopera.Pantelija je napisao/la:Kvržić, ibricic, i jos par igrača koji su bili u opticaju, kad se samo.sjetim kako ih popljuvase ljudi....
Hahahaahaha sta ce nam.

Donesi divlje mirise!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa proziva se i on, ne kontam tačno ti tu logiku, to što je Ermin Avdić na klupi FKS od 2011 godine ne amnestira Čalu koji je izjavio "minimalan poraz ne bi bio loš."ShofaII je napisao/la:Ja i jesam generalizovao ali nisam nigdje napisao navijaci. Ja nigdje ne krivim navijace. Generalno mi ne valjamo, ali ne zato sto ne valjamo nego sto ne zelimo da valjamo. Od igraca, strucnog staba, bordova, video skautai do nas na forumu. A navijaci susu ok oni svoj dio odrade nelad ihda jeje vose nekad manjei al navijaju.
A to "nama" je također generalizacija, jer isto se može primjeniti bilo gdje u svijetu, sujeta uvijek traži nekog drugog da okrivi veoma malo osoba na cijeloj planeti kreće od sebe pa tek onda krivi druge.
Samo Saraj'vo.