FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2017, 01:01

Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.

I onda mi neko kaže "trebalo ga klupirati," a slijedeću utakmicu i Almir i Elvis i Anel igrali. :lol:

Ma mrš.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 avg 2017, 01:03

PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.

I onda mi neko kaže "trebalo ga klupirati," a slijedeću utakmicu i Almir i Elvis i Anel igrali. :lol:

Ma mrš.
To je to! Svaka čast!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 avg 2017, 01:04

PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.

Ma mrš.
Pa ni da zamijeni 15 minuta prije kraja nekoga, Hebiba sto je izvadio ja mislim da nije dovoljno oporavljen. :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2017, 01:08

Ma mrš.
Smatram to pametnim potezom. Marko je igrac koji napreduje i koji moze osigurati egzistenciju klubu, pa je u ovim kriticnim momentima po meni ok sto je malo povucen iz vatre. Doci ce sebi psihicki, bice sigurno bolji po povratku. Ostali igraci koje si nabrojao i meni smetaju u prvih 11 ali kod njih nikakva terapija ne moze djelovati, nit treba razmisljati o njima u buducnosti. Marko je nesto drugo i moramo biti pazljivi sa njim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2017, 01:13

Sabinho je napisao/la:

Ma mrš.
Smatram to pametnim potezom. Marko je igrac koji napreduje i koji moze osigurati egzistenciju klubu, pa je u ovim kriticnim momentima po meni ok sto je malo povucen iz vatre. Doci ce sebi psihicki, bice sigurno bolji po povratku. Ostali igraci koje si nabrojao i meni smetaju u prvih 11 ali kod njih nikakva terapija ne moze djelovati, nit treba razmisljati o njima u buducnosti. Marko je nesto drugo i moramo biti pazljivi sa njim.
Zamisli ti kako je tom Marku kad mu daju traku, pa ga nakon 1 kola izbace iz ekipe, a svaki dan na treningu i na utakmicama gleda ove ostale panjeve kako redaju lošu za lošom. Nikako se na ovo ne može gledati izolovano kad pogledaš cijelu situaciju.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2017, 01:16

Nadam se da je momak svjestan da je to za njegovo dobro i da nema potrebe da gleda na Sarica, Hebu i Almira. Stavise, 99%% sam siguran i da su obavili razgovor sa njim prije nego su ga uklonili iz pocetne postave. Ako nisu, onda im **** familiju.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2017, 01:19

Mozda Marko nece da produzi ugovor ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2017, 01:20

Sabinho je napisao/la:Nadam se da je momak svjestan da je to za njegovo dobro i da nema potrebe da gleda na Sarica, Hebu i Almira. Stavise, 99%% sam siguran i da su obavili razgovor sa njim prije nego su ga uklonili iz pocetne postave. Ako nisu, onda im **** familiju.

Ja ti garatujem, iz druge ruke, da niko sa njim nije obavio razgovor vezan za njegovo klupiranje, nego je samo klupiran. A obzirom da je mlad momak, naravno da će pomisliti "levat Hebibović profula bogoca stalno tu, mene odmah izbacili" - tako većina fudbalera u svijetu razmišlja ionako, kažem da je klub kažnjavao neke mnogo veće promašaje klupiranjem u zadnjih nekoliko mjeseci barem, pa i nekako. Ali ovdje se samo naoštrio kurrac na Marku, kojem su povrh svega dali kapitensku traku.

Tu igrač ispašta najviše i zbog igrača mi žao, jer je Marko karakter i ima svjetle mogućnosti za budućnost, ali na ovaj način će ga ukakiti.

@bordobijeli Veoma je podlo to što si upravo napisao. Toliko peljaš ovdje kako igrače treba podržati, a sada totalno neprovjerenu informaciju poturaš kroz pitanje, a znaš i sam da je mnogo manje potrebno da se lavina pokrene. Pa na takvu istu izjavu se ovdje u roku od dva dana Hadžiću je8avalo sve po spisku.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2017, 01:33

Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 avg 2017, 01:54

Kad je zadnji put u ligi Hebib počeo sa klupe ?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 avg 2017, 02:00

Da smo cisti i jasni liga je ogledalo drzave.

Tri drzave u jednoj drzavi. Nijedna drzava na svijet to nema.

Ni jedan stadion u drzavi ne isponjava naj minimalnije uslove UEFE.

Prodas 110 hiljada ulaznica za 38 utakmica u ligi prosjek karti je 5 km.

Uefa ti daje €500 k ako si prvak i za prvo pretkolo.

Za ligu uefe po 75€k po pretkolu.

FUDBAL BI I U VRIJEME YUGE BIO GOLI **** DA TITO NIJE UVEO ZAKON DA IGRAC ISPOD 28 godina nemoze ici.

Njemacka treca liga placa bar duplo vise nego nasa prva liga, VElka JE LJUDI KONKURENCIJA. FIFA UEFA MORAJU UVEST ZAKON ZABRANE DA NEMOZE igrac ispod 27 godina ici nigdje van drzave. Ili ako ode da to nemoze bit ispod 3m$

Gojko je 900k km godisnja zarada kad je otiso a sad ima preko milion.

I jos sto je veci problem mi svake godine imamo manje i manje ljudi u drzavi i sve manje talentovane djece, djeca sada slabije igra fudbal po ulici a samim tim manje i u klubovima. Fifa i uefa ako ne uradi nista za 20 godina fudbal ce bit nesto ko rukomet.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2017, 02:36

bordobijeli je napisao/la:Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.
Ističe mu ugovor u decembru ali slijedeće godine.
Samo Saraj'vo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 avg 2017, 02:41

Pitar6785 je napisao/la:Da smo cisti i jasni liga je ogledalo drzave.

Tri drzave u jednoj drzavi. Nijedna drzava na svijet to nema.

Ni jedan stadion u drzavi ne isponjava naj minimalnije uslove UEFE.

Prodas 110 hiljada ulaznica za 38 utakmica u ligi prosjek karti je 5 km.

Uefa ti daje €500 k ako si prvak i za prvo pretkolo.

Za ligu uefe po 75€k po pretkolu.

FUDBAL BI I U VRIJEME YUGE BIO GOLI **** DA TITO NIJE UVEO ZAKON DA IGRAC ISPOD 28 godina nemoze ici.

Njemacka treca liga placa bar duplo vise nego nasa prva liga, VElka JE LJUDI KONKURENCIJA. FIFA UEFA MORAJU UVEST ZAKON ZABRANE DA NEMOZE igrac ispod 27 godina ici nigdje van drzave. Ili ako ode da to nemoze bit ispod 3m$

Gojko je 900k km godisnja zarada kad je otiso a sad ima preko milion.

I jos sto je veci problem mi svake godine imamo manje i manje ljudi u drzavi i sve manje talentovane djece, djeca sada slabije igra fudbal po ulici a samim tim manje i u klubovima. Fifa i uefa ako ne uradi nista za 20 godina fudbal ce bit nesto ko rukomet.
te zabrane su glupost.

neko do 27. godine se naosvaja zlatnih lopti, a sta ce u bosni?

dosta kod nas stvari ne valja, ne mozes ni nabrojati, pocev od infrastrukture, ljudi u savezu, pa nesposobnjakovica u upravi klubova itd itd...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 avg 2017, 04:05

Sabinho je napisao/la:

Ma mrš.
:nene: :nene: djelovala ili ne, ja bi kod njih primjenio ovu terapiju

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2017, 04:41

Jedino tako buraz :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2017, 04:43

mirzatele je napisao/la:Kad je zadnji put u ligi Hebib počeo sa klupe ?
Kad je Saric igrao lijevog beka (protiv Metalegea)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2017, 04:45

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.
Vec sad uci u pregovore :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2017, 05:48

Sabinho je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Vec sad uci u pregovore :thumbup:
Spavaj budalo :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 avg 2017, 06:38

Nevezano za temu al evo koji klub smo mi pobjedili i gdje uopste igramo :rol: :rol: :rol:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/predsjed ... bih/247020
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 avg 2017, 06:41

Osijek Izbacio Psv sa dvije pobjede, Domzale izbacile Freiburg jadno moje Sarajevo sta ti rade
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 31 gost.