I onda mi neko kaže "trebalo ga klupirati," a slijedeću utakmicu i Almir i Elvis i Anel igrali.

Ma mrš.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je to! Svaka čast!PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.
I onda mi neko kaže "trebalo ga klupirati," a slijedeću utakmicu i Almir i Elvis i Anel igrali.
Ma mrš.
Pa ni da zamijeni 15 minuta prije kraja nekoga, Hebiba sto je izvadio ja mislim da nije dovoljno oporavljen.PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.
Ma mrš.
Smatram to pametnim potezom. Marko je igrac koji napreduje i koji moze osigurati egzistenciju klubu, pa je u ovim kriticnim momentima po meni ok sto je malo povucen iz vatre. Doci ce sebi psihicki, bice sigurno bolji po povratku. Ostali igraci koje si nabrojao i meni smetaju u prvih 11 ali kod njih nikakva terapija ne moze djelovati, nit treba razmisljati o njima u buducnosti. Marko je nesto drugo i moramo biti pazljivi sa njim.PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.
Ma mrš.
Zamisli ti kako je tom Marku kad mu daju traku, pa ga nakon 1 kola izbace iz ekipe, a svaki dan na treningu i na utakmicama gleda ove ostale panjeve kako redaju lošu za lošom. Nikako se na ovo ne može gledati izolovano kad pogledaš cijelu situaciju.Sabinho je napisao/la:Smatram to pametnim potezom. Marko je igrac koji napreduje i koji moze osigurati egzistenciju klubu, pa je u ovim kriticnim momentima po meni ok sto je malo povucen iz vatre. Doci ce sebi psihicki, bice sigurno bolji po povratku. Ostali igraci koje si nabrojao i meni smetaju u prvih 11 ali kod njih nikakva terapija ne moze djelovati, nit treba razmisljati o njima u buducnosti. Marko je nesto drugo i moramo biti pazljivi sa njim.PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.
Ma mrš.
Sabinho je napisao/la:Nadam se da je momak svjestan da je to za njegovo dobro i da nema potrebe da gleda na Sarica, Hebu i Almira. Stavise, 99%% sam siguran i da su obavili razgovor sa njim prije nego su ga uklonili iz pocetne postave. Ako nisu, onda im **** familiju.
Ističe mu ugovor u decembru ali slijedeće godine.bordobijeli je napisao/la:Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.
te zabrane su glupost.Pitar6785 je napisao/la:Da smo cisti i jasni liga je ogledalo drzave.
Tri drzave u jednoj drzavi. Nijedna drzava na svijet to nema.
Ni jedan stadion u drzavi ne isponjava naj minimalnije uslove UEFE.
Prodas 110 hiljada ulaznica za 38 utakmica u ligi prosjek karti je 5 km.
Uefa ti daje €500 k ako si prvak i za prvo pretkolo.
Za ligu uefe po 75€k po pretkolu.
FUDBAL BI I U VRIJEME YUGE BIO GOLI **** DA TITO NIJE UVEO ZAKON DA IGRAC ISPOD 28 godina nemoze ici.
Njemacka treca liga placa bar duplo vise nego nasa prva liga, VElka JE LJUDI KONKURENCIJA. FIFA UEFA MORAJU UVEST ZAKON ZABRANE DA NEMOZE igrac ispod 27 godina ici nigdje van drzave. Ili ako ode da to nemoze bit ispod 3m$
Gojko je 900k km godisnja zarada kad je otiso a sad ima preko milion.
I jos sto je veci problem mi svake godine imamo manje i manje ljudi u drzavi i sve manje talentovane djece, djeca sada slabije igra fudbal po ulici a samim tim manje i u klubovima. Fifa i uefa ako ne uradi nista za 20 godina fudbal ce bit nesto ko rukomet.
Sabinho je napisao/la:Smatram to pametnim potezom. Marko je igrac koji napreduje i koji moze osigurati egzistenciju klubu, pa je u ovim kriticnim momentima po meni ok sto je malo povucen iz vatre. Doci ce sebi psihicki, bice sigurno bolji po povratku. Ostali igraci koje si nabrojao i meni smetaju u prvih 11 ali kod njih nikakva terapija ne moze djelovati, nit treba razmisljati o njima u buducnosti. Marko je nesto drugo i moramo biti pazljivi sa njim.PitarBordo je napisao/la:Najjača furka Hebibović fula, bukvalno bez pretjerivanja, barem 2-3 zicera po utakmici, Bekić izgubi sepet lopti, neutrališe 80% naših napada, Sarić igrač manje na terenu... I svi i dalje igraju prvu postavu.... Da se kapitenska traka Mihojeviću, nakon slabije partije protiv Zrinjskog, klupran.
Ma mrš.
Kad je Saric igrao lijevog beka (protiv Metalegea)mirzatele je napisao/la:Kad je zadnji put u ligi Hebib počeo sa klupe ?
Vec sad uci u pregovorePitarBordo je napisao/la:Ističe mu ugovor u decembru ali slijedeće godine.bordobijeli je napisao/la:Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.
Spavaj budaloSabinho je napisao/la:Vec sad uci u pregovorePitarBordo je napisao/la:Ističe mu ugovor u decembru ali slijedeće godine.bordobijeli je napisao/la:Podlo ili ne njemu istice u decembru ugovor to se pitanje samo namece sta se ceka da li je novi dulja ?? Vjerujem da ce Marko produziti i biti pravi to zelim . ma da kakva je situacija u klubu kako se igraci odnose nista me vise ne cudi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 31 gost.