FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Raja stavljajte linkove za ove sto ne mogu doci..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kakav HD stream kad BHT nece realizirati HD signal sa stadiona.COYS je napisao/la:Dajem bubreg za HD stream
MojaTV nema HD signal?gigglessmoke je napisao/la:Kakav HD stream kad BHT nece realizirati HD signal sa stadiona.COYS je napisao/la:Dajem bubreg za HD stream
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
gigglessmoke
- Kontakt:
FK Željezničar
Mislim da nikad prijenosa BHT lige nisu radili u HD-u. Samo Arena to radi.COYS je napisao/la:MojaTV nema HD signal?gigglessmoke je napisao/la:Kakav HD stream kad BHT nece realizirati HD signal sa stadiona.COYS je napisao/la:Dajem bubreg za HD stream
-
nedimsalih
- Kontakt:
Ovaj link mi ne radi??
Izgleda svi navijaci Zelje su na Stadionu cim nema nish na forumu
fina atmosfera za 10 al bojim se da je to samo sada i na derbiju i ponovo se vracamo prosjeku,
fina atmosfera za 10 al bojim se da je to samo sada i na derbiju i ponovo se vracamo prosjeku,
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- 7aprildomemoj
Malo si se zahebo. Pun je sektor ko šibica, čak i na stepenicama stoje.gigglessmoke je napisao/la:Sektor sa 10god poluprazan, kako smo i pretpostavljali.
Ps: Zavidluk je bolest
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Toliko od regulative uefe da strpenista uvijek moraju biti prohodna. 
- 7aprildomemoj
Pravila su da se krše 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- badblueboylivno
- Kontakt:
U UEFA-inim utakmicama moraju. Hajduk nakon svake veće utakmice (istina, rijetke sugigglessmoke je napisao/la:Toliko od regulative uefe da strpenista uvijek moraju biti prohodna.
Stadion vrh, dao Bog da stalno bude ovako popunjen.
Hayley <3
Kakv projektil, šta je ovo

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jeb ti m.... Igore Kristicu
Zeljo definitivno nadigrao slobodu.. ali kakvo navlacenje sudca, nevidjeno .
"Najveći smo klub u Bosni i Hercegovini i mi ne možemo kalkulirati ništa, idemo na sve" - Ivan Lendrić Supermen

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nevjerovatna atmosfera i najveci fudbalski giganti se nebi postidjeli atmosfere
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja ljudi pojma nemam šta da napišem. Najbolje da prenoći i neka se slegnu utisci. Ona prva misao ujutro će ispričati cijelu događaj ponovo u jednom trenutku.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Meni nista nije jasno sta se veceras dogodilo, kao da sam u nekom filmu bio, ne znam ... Sto rece Nea, najbolje nek prenoci, kad dodjemo svijesti.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Apsolutno zasluzena pobjeda Zeljeznicara. Sut u okvir u prvom nisu imali. Dva gola dali jer nasi stoperi su rijetko glupi igraci. Sve u svemu bilo bi nezasluzeno i da su bod uzeli. Svaka cast Ivane za tri gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.