NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ajde konačno i da se kod nas rubrika "dolasci" počne puniti, treba nam u svakoj liniji barem po jedno pojačanje.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Jesmo mogucnost od sljedece prodaje,ali Zvone propada od tog ti nista nemaOrjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?

Jovica Zrinjski neda konkurentima
Samo jedno ime
Ode Zvone u Pogon za 400kpenke je napisao/la:Jesmo mogucnost od sljedece prodaje,ali Zvone propada od tog ti nista nemaOrjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?![]()
Jovica Zrinjski neda konkurentima

...
Ako je tako onda super,nama 20%,onda oko 80.000€Orjuna je napisao/la:Ode Zvone u Pogon za 400kpenke je napisao/la:Jesmo mogucnost od sljedece prodaje,ali Zvone propada od tog ti nista nemaOrjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?![]()
Jovica Zrinjski neda konkurentima![]()
![]()
Koliki je postotak?

Samo jedno ime
Bolje pitanje bilo bi je li Hajduk platio Zvonu do kraja.Orjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?
Pozdrav narode Širokobriški.
Zašto nebi platio? Bar to nije problem danas preko suda riješit.bent je napisao/la:Bolje pitanje bilo bi je li Hajduk platio Zvonu do kraja.Orjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?

...
Jestbent je napisao/la:Bolje pitanje bilo bi je li Hajduk platio Zvonu do kraja.Orjuna je napisao/la:Zna li netko, jesmo li izvukli % kad smo prodavali Kozulja u Hajduk?
It's better when it's live
Je li sigurno da dolazipenke je napisao/la: Highlights od Popovića
Znaci stize nam Marin
. Lajk, podjednako dobro igra i naprijed i nazad, a za Jovica mi je i logicno sto ga Zrinjski ne da
Koju formaciju koristi Pavic?
@bent dobrodosao

Koju formaciju koristi Pavic?
@bent dobrodosao
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zvone ipak za 300k eura u Pogon
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako smo krenuli nebi me čudilo da je sljedeći Fenan Salčinović
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Pavić je bio trener Popoviću u Čeliku,pa je i to možda jedan od razloga njegovog dolaska.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ajayi I Solomon u Interu, znaci ovo s njima je definitivno propalo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Fino sam vam rekao ovdje tada da se nista ne zna i da je dolazak ovog dvojca novinarsko naklapanjejozo121 je napisao/la:Ajayi I Solomon u Interu, znaci ovo s njima je definitivno propalo.
Da, u srijedu je izvlacenje 1. i 2. pretkolo EL
Ali i u Sarajevu je izvlacenje natjecateljskih brojeva i raspored ce biti poznat bh lige isti dan
Ali i u Sarajevu je izvlacenje natjecateljskih brojeva i raspored ce biti poznat bh lige isti dan
jozo121 je napisao/la:Ajayi I Solomon u Interu, znaci ovo s njima je definitivno propalo.
Jesu se usrećili...