FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 18:00

f0rest1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju. :lol:

Evo Repuh govori da nije do nasih..
Repuhu inače vjerujem oko igračkog kadra koliko i Torabiju oko flaše BH2O vode.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2017, 18:03

Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 18:09

MortemHz je napisao/la:Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
Ne možeš reći "vjerovatno i nije" ako nemaš dokaz. A ja znam da je to tačna cifra, a i ti muvanjem oko kluba bi trebao to isto da znaš, ako se muvaš oko pravih ljudi to jest. :salut:

U svakom slučaju, da je došai ta 60 feninga, očigledno da nešto nije u redu sa papirima i/ili našim nesposobnjakovićima. Čuj dovedeš igrača prije početka prvenstva i dva desetljeća traje registracija.

Zašto niko iz kluba nije izašao i pojasnio situaciju na kraju krajeva? Ma daj.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2017, 18:23

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
Ne možeš reći "vjerovatno i nije" ako nemaš dokaz. A ja znam da je to tačna cifra, a i ti muvanjem oko kluba bi trebao to isto da znaš, ako se muvaš oko pravih ljudi to jest. :salut:

U svakom slučaju, da je došai ta 60 feninga, očigledno da nešto nije u redu sa papirima i/ili našim nesposobnjakovićima. Čuj dovedeš igrača prije početka prvenstva i dva desetljeća traje registracija.

Ja nemam dokaz zato i kazem da vjerovatno nije, koji je tvoj dokaz za takvo nesto? Prva, druga ruka? Muvanje oko kluba? Ima li ista konkretno ili ce ostati na takvim nagađanjima? Nije me nesto zanimalo koliko je placen za zato i ne znam. Samo ne zelim da ispadne da opet 11 ljudi radi nesto kad to rade dvije djevojke i jedan momak i to je fakt. Jednostavno ne volim poluinformacije.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 18:26

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Ja nemam dokaz zato i kazem da vjerovatno nije, koji je tvoj dokaz za takvo nesto? Prva, druga ruka? Muvanje oko kluba? Ima li ista konkretno ili ce ostati na takvim nagađanjima? Nije me nesto zanimalo koliko je placen za zato i ne znam. Samo ne zelim da ispadne da opet 11 ljudi radi nesto kad to rade dvije djevojke i jedan momak i to je fakt. Jednostavno ne volim poluinformacije.
Ma ja. Sve je jasno. Hajde preskači me ubuduće. :salut:
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 avg 2017, 18:26

Provjerena informacija! Senad Repuh je novi trener Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2017, 18:28

Najlakse je tako reci kada nisi u pravu, to si i prije radio. Samo ne zelim da se ponavlja jedno te isto a sto nije istina, postat cemo mitomanska zeljina tema pa eto ti problema. Uzivaj.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 18:33

Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.

@KrajisnikBosnjak hahahahahahah
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 avg 2017, 18:46

PitarBordo je napisao/la:Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.

ti si pisao da imaš informacije iz druge ruke, što bi trebalo značiti da i ti imaš dodira sa nekim iz uprave? I nije uredu što govoriš da ima korist, kakvu korist? Tvoj odnos prema forumašima koji nemaju isto mišljenje kao ti je dječiji, ništa više.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 18:47

zlo87 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.

ti si pisao da imaš informacije iz druge ruke, što bi trebalo značiti da i ti imaš dodira sa nekim iz uprave? I nije uredu što govoriš da ima korist, kakvu korist? Tvoj odnos prema forumašima koji nemaju isto mišljenje kao ti je dječiji, ništa više.
To za drugu ruku je bila zaje8ancija. Ako to nisi upratio meni je stvarno žao. Poyy
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 avg 2017, 18:50

Gubi Zrinjski :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2017, 18:54

Pa ne moramo je nikad vise voditi ali ne volim kad neko izmislja, da ne kazem sta teze a to si opet uradio. Ako je neko protiv neistina/poluinformacija onda ima korist i dodir sa nekim od uhljeba u klubu? Znaci @kinosvra, @Zip evo sad ja, ko ce biti sljedeci? Bojim se da neko od nas ne postane Vincent Tan na pravdi boga... :think: kuknjava a to sto kazes da ja imam korist od svog voljenog kluba je jako glupo i odvratno od tebe, nisam se tome nadao.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 05 avg 2017, 18:54

Tacno je da smo platili samo nije tacna cifra. Tacan iznos je pola navedene cifre. A isto je tacno da kasnjenje sa registracijom nije do ljudi iz Sarajeva vec srba i njihovog saveza koji nisu poslali neki **** kroz sistem na vrijeme.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 19:00

Ma nije ni bitna cifra, da je 60 feninga. Bitno je da si platio i doveo igrača i stoji ti u garaži. A niko ne izlazi da kaže "ej tu i tu je zapelo," ali šta očekivati od Uprave koja se ušutila za Crnkića, Husejinovića, ostavila Repuha na klupi...
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 avg 2017, 19:00

Ja sam tu info dobio od osobe koja mi je do sad uvijek davala prave informacije, znaci da jos fule nije imao, tako da nema razloga da mu ne vjerujem. 30 milja eura radnickom, prve sezone plata 2 milje eura, pa 2.5, pa 3 milje.

Uostalom eto vam majkl, kinosvra, simba i ostali nek vam oni ublehe prodaju, ja nista vise napisati necu :salut:
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 05 avg 2017, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2017, 19:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:Gubi Zrinjski :kafa:
Valja vratit onaj kreč iz 93. minute. [emoji14]

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 avg 2017, 19:01

Tacna je ova cifra od 30k. Prvobitno je nudeno 30k + Bekic, a iz Radnickog su se zahvalili i rekli da ce uzeti samo 30k.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2017, 19:03

Evolution87 je napisao/la:Ja sam tu info dobio od osobe koja mi je do sad uvijek davala prave informacije, znaci da jos fule nije imao, tako da nema razloga da mu ne vjerujem. 30 milja eura radnickom, prve sezone plata 2 milje eura, pa 2.5, pa 3 milje.
Proturi ti info, a ja pogidoh od pola tuceta forumaša što sam je ponovio. :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 avg 2017, 19:03

Po transfermarktu Stanojev je dosao kao slobodan igrac. Ono sto sam ja upratio jeste da je imao ugovor do ljeta iduce godine. Sad da li je on sporazumno raskinuo ugovor pa dosao kod nas ili smo mi platili mesto ostaje da se nagadja.
Moja pretpostavka je da nismo platili i da se zbog toga ceka na registraciju. Da smo platili za njega vjerujem da bi to islo brze.
E sad ko je objavio to za 60k i koliko ke to provjereno ili ke to samo onako iz zeze napisano ili otprilike.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 avg 2017, 19:04

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Gubi Zrinjski :kafa:
Valja vratit onaj kreč iz 93. minute. [emoji14]

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
To ne znam. Znam da ne mogu okrenuti Radnika u gostima, bar po ovom sparnom vremenu. :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.