Repuhu inače vjerujem oko igračkog kadra koliko i Torabiju oko flaše BH2O vode.f0rest1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Al' najjače mi platili 60.000 KM obeštećenje za igrača kojeg evo haman tri kola ne umiju da registruju.
Evo Repuh govori da nije do nasih..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne možeš reći "vjerovatno i nije" ako nemaš dokaz. A ja znam da je to tačna cifra, a i ti muvanjem oko kluba bi trebao to isto da znaš, ako se muvaš oko pravih ljudi to jest.MortemHz je napisao/la:Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
U svakom slučaju, da je došai ta 60 feninga, očigledno da nešto nije u redu sa papirima i/ili našim nesposobnjakovićima. Čuj dovedeš igrača prije početka prvenstva i dva desetljeća traje registracija.
Zašto niko iz kluba nije izašao i pojasnio situaciju na kraju krajeva? Ma daj.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nemam dokaz zato i kazem da vjerovatno nije, koji je tvoj dokaz za takvo nesto? Prva, druga ruka? Muvanje oko kluba? Ima li ista konkretno ili ce ostati na takvim nagađanjima? Nije me nesto zanimalo koliko je placen za zato i ne znam. Samo ne zelim da ispadne da opet 11 ljudi radi nesto kad to rade dvije djevojke i jedan momak i to je fakt. Jednostavno ne volim poluinformacije.PitarBordo je napisao/la:Ne možeš reći "vjerovatno i nije" ako nemaš dokaz. A ja znam da je to tačna cifra, a i ti muvanjem oko kluba bi trebao to isto da znaš, ako se muvaš oko pravih ljudi to jest.MortemHz je napisao/la:Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
U svakom slučaju, da je došai ta 60 feninga, očigledno da nešto nije u redu sa papirima i/ili našim nesposobnjakovićima. Čuj dovedeš igrača prije početka prvenstva i dva desetljeća traje registracija.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja. Sve je jasno. Hajde preskači me ubuduće.MortemHz je napisao/la:Ja nemam dokaz zato i kazem da vjerovatno nije, koji je tvoj dokaz za takvo nesto? Prva, druga ruka? Muvanje oko kluba? Ima li ista konkretno ili ce ostati na takvim nagađanjima? Nije me nesto zanimalo koliko je placen za zato i ne znam. Samo ne zelim da ispadne da opet 11 ljudi radi nesto kad to rade dvije djevojke i jedan momak i to je fakt. Jednostavno ne volim poluinformacije.PitarBordo je napisao/la:Ne možeš reći "vjerovatno i nije" ako nemaš dokaz. A ja znam da je to tačna cifra, a i ti muvanjem oko kluba bi trebao to isto da znaš, ako se muvaš oko pravih ljudi to jest.MortemHz je napisao/la:Jedan momak je forumu je napisao da smo platili toliko i niko vise. Ne znaci da je to tacno a vjerovatno i nije.
Samo Saraj'vo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Provjerena informacija! Senad Repuh je novi trener Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najlakse je tako reci kada nisi u pravu, to si i prije radio. Samo ne zelim da se ponavlja jedno te isto a sto nije istina, postat cemo mitomanska zeljina tema pa eto ti problema. Uzivaj.
- PitarBordo
- Kontakt:
Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.
@KrajisnikBosnjak hahahahahahah
Samo Saraj'vo.
ti si pisao da imaš informacije iz druge ruke, što bi trebalo značiti da i ti imaš dodira sa nekim iz uprave? I nije uredu što govoriš da ima korist, kakvu korist? Tvoj odnos prema forumašima koji nemaju isto mišljenje kao ti je dječiji, ništa više.PitarBordo je napisao/la:Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
To za drugu ruku je bila zaje8ancija. Ako to nisi upratio meni je stvarno žao. Poyyzlo87 je napisao/la:ti si pisao da imaš informacije iz druge ruke, što bi trebalo značiti da i ti imaš dodira sa nekim iz uprave? I nije uredu što govoriš da ima korist, kakvu korist? Tvoj odnos prema forumašima koji nemaju isto mišljenje kao ti je dječiji, ništa više.PitarBordo je napisao/la:Neću da vodim diskusiju sa ljudima koji imaju dodir i korist sa bilo kojem od uhljeba u klubu. Nema potrebe da sad pišeš te dječije fazone "to si i prije radio" zarad bolje konverzacije kažem preskoči me, kao i Zip i kinosvra.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gubi Zrinjski 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne moramo je nikad vise voditi ali ne volim kad neko izmislja, da ne kazem sta teze a to si opet uradio. Ako je neko protiv neistina/poluinformacija onda ima korist i dodir sa nekim od uhljeba u klubu? Znaci @kinosvra, @Zip evo sad ja, ko ce biti sljedeci? Bojim se da neko od nas ne postane Vincent Tan na pravdi boga...
kuknjava a to sto kazes da ja imam korist od svog voljenog kluba je jako glupo i odvratno od tebe, nisam se tome nadao.
- Orangina85
- Kontakt:
Tacno je da smo platili samo nije tacna cifra. Tacan iznos je pola navedene cifre. A isto je tacno da kasnjenje sa registracijom nije do ljudi iz Sarajeva vec srba i njihovog saveza koji nisu poslali neki **** kroz sistem na vrijeme.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma nije ni bitna cifra, da je 60 feninga. Bitno je da si platio i doveo igrača i stoji ti u garaži. A niko ne izlazi da kaže "ej tu i tu je zapelo," ali šta očekivati od Uprave koja se ušutila za Crnkića, Husejinovića, ostavila Repuha na klupi...
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ja sam tu info dobio od osobe koja mi je do sad uvijek davala prave informacije, znaci da jos fule nije imao, tako da nema razloga da mu ne vjerujem. 30 milja eura radnickom, prve sezone plata 2 milje eura, pa 2.5, pa 3 milje.
Uostalom eto vam majkl, kinosvra, simba i ostali nek vam oni ublehe prodaju, ja nista vise napisati necu
Uostalom eto vam majkl, kinosvra, simba i ostali nek vam oni ublehe prodaju, ja nista vise napisati necu
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 05 avg 2017, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Valja vratit onaj kreč iz 93. minute. [emoji14]Sarajlijica1946 je napisao/la:Gubi Zrinjski
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tacna je ova cifra od 30k. Prvobitno je nudeno 30k + Bekic, a iz Radnickog su se zahvalili i rekli da ce uzeti samo 30k.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- PitarBordo
- Kontakt:
Proturi ti info, a ja pogidoh od pola tuceta forumaša što sam je ponovio.Evolution87 je napisao/la:Ja sam tu info dobio od osobe koja mi je do sad uvijek davala prave informacije, znaci da jos fule nije imao, tako da nema razloga da mu ne vjerujem. 30 milja eura radnickom, prve sezone plata 2 milje eura, pa 2.5, pa 3 milje.
Samo Saraj'vo.
Po transfermarktu Stanojev je dosao kao slobodan igrac. Ono sto sam ja upratio jeste da je imao ugovor do ljeta iduce godine. Sad da li je on sporazumno raskinuo ugovor pa dosao kod nas ili smo mi platili mesto ostaje da se nagadja.
Moja pretpostavka je da nismo platili i da se zbog toga ceka na registraciju. Da smo platili za njega vjerujem da bi to islo brze.
E sad ko je objavio to za 60k i koliko ke to provjereno ili ke to samo onako iz zeze napisano ili otprilike.
Moja pretpostavka je da nismo platili i da se zbog toga ceka na registraciju. Da smo platili za njega vjerujem da bi to islo brze.
E sad ko je objavio to za 60k i koliko ke to provjereno ili ke to samo onako iz zeze napisano ili otprilike.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To ne znam. Znam da ne mogu okrenuti Radnika u gostima, bar po ovom sparnom vremenu.skoroalen je napisao/la:Valja vratit onaj kreč iz 93. minute. [emoji14]Sarajlijica1946 je napisao/la:Gubi Zrinjski
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.