FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kaze Hadziosmanovic da ce nakon zavrsetka Juga kapacitet biti preko 20 000 sjedecih mjesta, zanima me kako ce to izvesti
Don't believe the hype.
Baš sam o tome razmišljao. Jug sad ima 3000, dodaće dvije zdenke, biće visočiji, ali da se 'izmisli' još 6000 mjesta.... hm... ma mogu sve, ne znam zašto uopšte razmišljam...akisarajevo92 je napisao/la:kaze Hadziosmanovic da ce nakon zavrsetka Juga kapacitet biti preko 20 000 sjedecih mjesta, zanima me kako ce to izvesti
Samo naprijed štreberi iz uprave, hvala vam na svemu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma preracunao se malo Almir, halalicemo mu
Moja neka procjena je da cemo sa izgrađenim jugom aBd imati kapacitet između 15.500 - 16.000 sjedecih mjesta, sto je za ovu ligu i uslove, VRH, naucna fantastika !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
Nije jednom pomenuo oko 20 tisuca s jugom. Malo je i meni bilo cudno ali valjda on bolje zna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da kaže 60 hiljada ja bih mu vjerovao, hiljada Muhamede, ne tisućaMocMahale444 je napisao/la:Nije jednom pomenuo oko 20 tisuca s jugom. Malo je i meni bilo cudno ali valjda on bolje zna.
šta ti je ovih dana
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Vjerujem i ja, cisto se nadam da ce biti cvaja.Virtu4l je napisao/la:Da kaže 60 hiljada ja bih mu vjerovao, hiljada Muhamede, ne tisućaMocMahale444 je napisao/la:Nije jednom pomenuo oko 20 tisuca s jugom. Malo je i meni bilo cudno ali valjda on bolje zna.
šta ti je ovih dana
Tisuca, milja ili hiljada. Po cejfu Virto pa kako naleti.
Krivi onu rasavoje
Stevanović protiv Olimpica, Bekrić protiv Zrinjskog, Stanić protiv Slobode, to su golčine kojih se ja sjećam iz ove sezone, šta sam zaboravio?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lendric protiv sarajeva, krizman protiv krupe (donekle )Virtu4l je napisao/la:Stevanović protiv Olimpica, Bekrić protiv Zrinjskog, Stanić protiv Slobode, to su golčine kojih se ja sjećam iz ove sezone, šta sam zaboravio?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Misljenja sam da ne bi trebalo bas divljati sa kapacitetom južne tribine, 5500-6000 mjesta plafon. Treba malo misliti i na estetski izgled samog kopa i njegovu specificnost u odnosu na ostale tribine, jer objektivno tu cemo mi tribinu puniti 2-3 puta godisnje. Trenutni jug i sama njegova arhitektura ne daju bas jasnu sliku, a kad izgradimo aBd pravu tribinu onda cemo tek imati jasnu predstavu.
Sa izgradnjom juga dići kapacitet na nekih otprilike 16.000 i onda eventualno nekad u buducnosti sa zapadom zaokruziti na 20.000 i imacemo stadion ko bombona, da nam pozavidi citav region
Sa izgradnjom juga dići kapacitet na nekih otprilike 16.000 i onda eventualno nekad u buducnosti sa zapadom zaokruziti na 20.000 i imacemo stadion ko bombona, da nam pozavidi citav region
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 03 apr 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sto se desava sa zeljom zadnji mjeseci je van mog razumijevanja, sve kontam sanjam li ovo, prividja li mi se to istocna tribina , ustinem se , ma jok ba tu je
lokomotiva se zahuktala, na turbo je presla, sve ovo sto se desava i koluminacija orgazma je bila utakmica sa slobodom u vidu zapaljenih baklji, jednostavno sve ovo izgleda nestvarno za nase BH uslove. Ovo se sad sve treba kapitalizovati dobri generalnim sponzorom, pa igraci sami se moliti, doviti u kasnim nocnim satima, da igraju za zelju pred ovakvim navijacima na ovakvom stadionu
sad ka je sve ovo zakiuhano do maxa, Jug sto prije srediti, a nesmijem ni zamisliti kakva li ce tek atmosfera biti na evropskim utakmicama, jos kad dijaspora dodje (ja medju njima) bit ce teska jagma za klarte, i nece biti dovoljno mjesta za sviju, stadion ce izgledati mali.
lokomotiva se zahuktala, na turbo je presla, sve ovo sto se desava i koluminacija orgazma je bila utakmica sa slobodom u vidu zapaljenih baklji, jednostavno sve ovo izgleda nestvarno za nase BH uslove. Ovo se sad sve treba kapitalizovati dobri generalnim sponzorom, pa igraci sami se moliti, doviti u kasnim nocnim satima, da igraju za zelju pred ovakvim navijacima na ovakvom stadionu
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 03 apr 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Meni je bio dobar i Krizmanov protiv Krupe te ovaj gol Zakarica protiv Radnika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Bekrija i Stana su postigli mocne zgoditke. Moze se dodati Zaka protiv Radnika.
Jbt kako su bitne golove davali Križman, Marković i Nikolić.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kako vidim Musa vam se uklopio ?
Dobar Musa iako igra lijevo krilo. Izlevati onog iz Slobode. Samo da je tad sutao bolje bio bi gol.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Travnik na prvoj poziciji u federalnoj... Molite se svim bogovima u koje vjerujete da ovi ne uđu u premier ligu, na Piroti ih ne možemo uzeti sa All star ekipom svijeta. 

Da jbt, niko da pohvali Musu za reakciju kod četvrtog gola, kad je on stigao naučiti ove fore, valjda Bekrić radi sa njim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko cemo naci zamjenu bas za lendrica, po meni najaci nas napadac poslije rata... ZRINJISKI MORA PASTI !Ras je napisao/la:Stevanović džaba ide, a Lendra ide za triAlipasino je napisao/la:Ukolko igramo u srjedu nije valjda u 15,joj neko su Lendrica prozivali frizuru spominjali au kad se sjetim.Mi cemo Lendrica I Stevanovica zajedno prodat zab2 miliona maraka Dakle po milioncic za svakog.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 04 apr 2017, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I Adis je na otvaranju rekao da se na jugu gradi kop. Dakle, je mislim da ce to biti tribina u sirini terena, bez zdenki, nesto strmija i visa u odnosu na ostale. Kao sto neko gore rece, kapacitet uopste nije bitan. Na jug trebaju da idu ljudi koji ce 90 minuta pjevati, skakati, navijati, praviti atmosferu, a ne ljudi koji odu na jug zato sto je jeftiniji za 2 KM od ostalih tribina, sjede i zvacu kospice 90 min.
Sto se Zapada tice, takodjer ne mora biti glomazan i sl. Ja sam vise da se zapad napravi za one sa nesto dubljim dzepom, da se tu napravi prostor gdje se moze popiti pice, pojesti nesto nabrzinu, da sjedista budu malo udobnija itd. To je vec normalno medju ozbiljnim i organizovanijim klubovima.
Sto se Zapada tice, takodjer ne mora biti glomazan i sl. Ja sam vise da se zapad napravi za one sa nesto dubljim dzepom, da se tu napravi prostor gdje se moze popiti pice, pojesti nesto nabrzinu, da sjedista budu malo udobnija itd. To je vec normalno medju ozbiljnim i organizovanijim klubovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.