FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 04 apr 2017, 12:51

Mi smo osigurali Evropu **** kup ja BI ISO na Titulu svakako smo evopu osigurali sto je i bio cilj a kako je pocelo trebamo bit prezadovoljni.Halo 8 pobjeda za redom.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 apr 2017, 12:51

Hrasno1921 je napisao/la:Kakvo je stanje? jel raspad sistema ili smo galaktikosi? :D

Nisam pratio forum pa ne znam kakvo je stanje i sama atmosfera na forumu, valjda je pozitiva :mrgreen:

ps. hvala na cestitkama :bih:

Stanje je onakvo kako i zaslužujemo svi zajedno mi navijači, uprava igrači svi!!!
1921

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 12:54

Idemoplavi je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Kakvo je stanje? jel raspad sistema ili smo galaktikosi? :D

Nisam pratio forum pa ne znam kakvo je stanje i sama atmosfera na forumu, valjda je pozitiva :mrgreen:

ps. hvala na cestitkama :bih:

Stanje je onakvo kako i zaslužujemo svi zajedno mi navijači, uprava igrači svi!!!
Apsolutno :thumbup:

Dosli smi svi na svoje, i iskreno se nadam da nema nikoga kome sada nesto smeta, ne odg. ili je protiv nekoga, svi sgementi kluba su na vrhunskom nivou, nastaviti ovako i dogurat cemo daleko, nije ovo nista kakvih ce jos lijepih stvari biti ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 apr 2017, 12:57

Alipasino je napisao/la:Mi smo osigurali Evropu **** kup ja BI ISO na Titulu svakako smo evopu osigurali sto je i bio cilj a kako je pocelo trebamo bit prezadovoljni.Halo 8 pobjeda za redom.
Kup je usput. Igrace odmoriti i dati priliku ovim sa manjom minutazom. Sutra se mozda titula rijesava. Ako dobijemo gotovo je.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 12:58

Galaktikosi ili ti ga po naski : Divovi sa koseva :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 04 apr 2017, 13:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
scootzzZzTM87 je napisao/la:Kad zasjeda ona disciplinska komisija, kad ocekujem kaznu?
Iduce sedmice. Cekaju dva kola i onda ce sastaviti sve.
Hvala Aco :thumbup:
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 13:02

plavousrcu je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Mi smo osigurali Evropu **** kup ja BI ISO na Titulu svakako smo evopu osigurali sto je i bio cilj a kako je pocelo trebamo bit prezadovoljni.Halo 8 pobjeda za redom.
Kup je usput. Igrace odmoriti i dati priliku ovim sa manjom minutazom. Sutra se mozda titula rijesava. Ako dobijemo gotovo je.
Rano je jos, ali sigurno da cemo biti u daleko najboljoj poziciji, posebno jos ako sarajevo ne ostvari pozitivan rezultat sutra, sto se kupa tice, odmoriti zebu, lendrica, zakarica, pa sta bude bude, nije pod moranje

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 13:04

irfo je napisao/la:
:lol:

oni su sada nazalost ekipa za sredine tabele, u rangu su sa Radnikom i Krupom, Cunga Lunga zavrnuo pipu, krpe se finansijski kako znaju i umiju, ali su dobri za razne mahinacije, takvo im je stanje da svako moze uzeti koliko mu treba ... ;)
1921'

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 apr 2017, 13:08

Hrasno1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:

oni su sada nazalost ekipa za sredine tabele, u rangu su sa Radnikom i Krupom, Cunga Lunga zavrnuo pipu, krpe se finansijski kako znaju i umiju, ali su dobri za razne mahinacije, takvo im je stanje da svako moze uzeti koliko mu treba ... ;)
Sto ti je to lokacija Jagomira, nije valjda dotle doslo :D :D :D
I ako sam mogao primjetiti od plave veceri tvoje se prisustvo na ovom forumu drasticno promjenilo kao i odnos prema upravi? :kafa:
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 13:08

irfo je napisao/la:

Zalutala ti je ova rijec u post :kafa:

Imamo jos (vjerovatno) 4 utakmice sa njima ove polusezone :zviz: , bolje im je da ispadnu u polufinalu i da se ne brukaju previse :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 13:17

Obratite paznju lijevo od slavka koje ime stoji :mrgreen:
Sta je sa njim zna li iko :D

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 apr 2017, 13:20

Ocekujem tesku utakmicu, ali otvorenu musku, bilo kakvi bodovi iz ove utakmice moraju se donijeti!!! IDEMO ZELJO!!!
1921

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 13:20

@idemoplavi

Netacno, ako si imalo pratio sta sam pisao, mogao si primjetiti da sam poceo "popustati" dolaskom Slavke, od tada pa do danas sve kocke su se poslozile, ali apsolutno sve, a i licno sam se u to uvjerio i to ti i sam irfo moze potvrditi

@irfo

Nije, jakom Zelji trebaju i jake komsije, na stranu prepucavanja i zajabencije ali nemoguce je sastaviti da smo i mi i oni na vrhunskom nivou, zasto ne znam niti kontam, a i nije zanimljivo niti ce biti da ih kantamo sa par razlike :mrgreen: ...
1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 apr 2017, 13:25

Zeljo92 je napisao/la:Skinut cu, nema nam hrasnog vise :D. Mrsko mi sad, sutra kad sjednem na comp.

Zahvalite mi se sto sam ga otjerao sa teme :kafa:
:kafa:
Znaci nema ga stoljecima i bas sad da se vrati :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 04 apr 2017, 13:26

Svi znamo kakav sutra rezultat priželjkujemo, međutim daleko od toga da je bilo šta gotovo kako god sutra završilo. Poslije sutrašnje utakmice opet su tu 24 boda u igri i još dosta međusobnih duela i kikseva, nadamo se naših manje nego kod konkurenata.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 13:26

:rol:
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 13:28

@irfo

Nije, jakom Zelji trebaju i jake komsije, na stranu prepucavanja i zajabencije ali nemoguce je sastaviti da smo i mi i oni na vrhunskom nivou, zasto ne znam niti kontam, a i nije zanimljivo niti ce biti da ih kantamo sa par razlike :mrgreen: ...
Nazalost prosla su ta vremena kantanja, sad se igra da se ne primi go, nema vise one hrabrosti u derbijima, a da nije zanimljivo ne bih se slozio :kafa:
gledaj ove uzivancije

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 04 apr 2017, 13:37

irfo je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Rano je jos, ali sigurno da cemo biti u daleko najboljoj poziciji, posebno jos ako sarajevo ne ostvari pozitivan rezultat sutra, sto se kupa tice, odmoriti zebu, lendrica, zakarica, pa sta bude bude, nije pod moranje
Sutra Dupla u najavi :kafa:
Opusteno,ko plitak potok s 2 gola razlike minimum.
Musa od prve lijevo,Miro desno i Splitsku Haubicu u sredinu na 16 parkirati.Onog minobacaca Srdjana na 30 metara od gola i samo mu je gurati lagano,jedna ce uci sigurno :urnebes:
Sibaj nejac :opaopa:
Dupla u najavi,citirajte me :kafa:
U srcu nosim te ja ! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 apr 2017, 14:05

I šta kažeš Irfo, nije euforija. Najavljuju ljudi gaženje Zrinjskog k'o plitkog potoka.

Malo opreza nam ne bi škodilo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2017, 14:14

Neandertalac je napisao/la:I šta kažeš Irfo, nije euforija. Najavljuju ljudi gaženje Zrinjskog k'o plitkog potoka.

Malo opreza nam ne bi škodilo.
Mislio sam na euforiju dolaska navijaca na utakmice, ne ovo :urnebes:
Sa zrinjskim maksimalno od prve minute, sigurno sa nama najbolja ekipa, jos je tu novi trener koji ih je malo razbudio, igraju na svom stadionu i blagi su favoriti, znamo da slavko ide u ovakvim utakmicama na nerijeseno, i ovdje ga podrzavam, ovu utakmicu je najvaznije ne izgubiti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.