@muha avatar ti je beton!Polufinalni susret Želje i Širokog Brijega na Hayat HD
Dugogodišnji medijski partner FK Željezničar, Hayat TV, otkupio je prava prenosa revanš susreta polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega.
U Plavom salonu Stadiona Grbavica danas je potpisan ugovor o ustupanju prava prenosa revanša polufinala Kupa BiH u kojem se sastaju Željezničar i Široki Brijeg. Utakmica se igra 19. aprila u 20:15 sati. Ugovor su potpisali direktori, Mirsad Šiljak i Elvir Švrakić.
Osim na Hayat TV-u, utakmica će se moći direktno pratiti i putem servisa Gledaj Hayat, na portalu Hayat.ba ili na aplikacijama.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ma ne valja ovo sekunde sto ce biti prenos... umanjit ce posjetu za 3/4 hiljade sigurno ...
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ja prvi necu moc doci zbog fakulteta, moci cu ako se utakmica bude igrala u 19hscootzzZzTM87 je napisao/la:Ma ne valja ovo sekunde sto ce biti prenos... umanjit ce posjetu za 3/4 hiljade sigurno ...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Jasta @Braco naravno da jeste, morao sam jos kad kaze da cestita porodici Zeljo
Jedan je Vlado.
Najavili su prenos na onom videu i prvoaprilskoj šali, gdje Damir rece da su ga vec 3 puta presli taj dan.
Znaci hayat se odljutio i oprostio nam ono sto im je odbrusio Sablja
Najavili su prenos na onom videu i prvoaprilskoj šali, gdje Damir rece da su ga vec 3 puta presli taj dan.
Znaci hayat se odljutio i oprostio nam ono sto im je odbrusio Sablja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo Koldzo i za jug 200.000 KM ... 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Kakve su šanse da dobijemo građevinsku dovolu za jug, ti se u to razumiješ?Hrasno1921 je napisao/la:Evo Koldzo i za jug 200.000 KM ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma ko od sale, kao i za istok, nema zle krvi pa se sve brze radiVirtu4l je napisao/la:Kakve su šanse da dobijemo građevinsku dovolu za jug, ti se u to razumiješ?Hrasno1921 je napisao/la:Evo Koldzo i za jug 200.000 KM ...
1921'
Hvala ti. Sad sam miran.
I ako bude problema, podmazaće lažni hadžija.
I ako bude problema, podmazaće lažni hadžija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta cemo kad se pocne radit jug, gdje ce manijaci
I nadam se da se nece radit odmah poslije zavrsetka sezone, bar da prodju evropske utakmice pa onda moze
I nadam se da se nece radit odmah poslije zavrsetka sezone, bar da prodju evropske utakmice pa onda moze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Opusteno mili
1921'
A i vi nasli hrasnog pitat, sta je sve covjek pisao vi ko da ste zaboravili
Sto se tice gradjevinske i urbanisticke sam Almir Hadziosmanovic je rekao da nece biti problema a i Koldzo takodje tako da
Sto se tice gradjevinske i urbanisticke sam Almir Hadziosmanovic je rekao da nece biti problema a i Koldzo takodje tako da
Ništa ja njima ne vjerujem, zato i pitam ove malo više kompetentne, sve je bilo kako su rekli.Zeljo92 je napisao/la:A i vi nasli hrasnog pitat, sta je sve covjek pisao vi ko da ste zaboravili![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Udure virtuVirtu4l je napisao/la:Ništa ja njima ne vjerujem, zato i pitam ove malo više kompetentne, sve je bilo kako su rekli.Zeljo92 je napisao/la:A i vi nasli hrasnog pitat, sta je sve covjek pisao vi ko da ste zaboravili![]()
Nego treba dovest Serbecica i kako izmajmunisat za Pecu, to bi nam valjalo al zato ce biti tegoba nac pravog napadaca, ne znam imal ijedan da je ko Lendric u nasoj ligi? Obradovicu je sigurno pun k nase lige tako da ce i on negdje sigurno otic.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vratia se Šime i donia friške info
Nije se ovaj džaba ukazao, bar je to sigurno
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Jos jednom Manijaci
Nema sajta ni portala gdje nije prikazana nasa bakljada,a o drustvenim mrezama da ne pricam,za svega par hiljada maraka kakvu smo reklamu dobili,a ne treba ni spominjati koliko je ovo dobar marketing za ovu vrstu medija

Nema sajta ni portala gdje nije prikazana nasa bakljada,a o drustvenim mrezama da ne pricam,za svega par hiljada maraka kakvu smo reklamu dobili,a ne treba ni spominjati koliko je ovo dobar marketing za ovu vrstu medija
kisa u mostaru, da hoce teren biti ko prosli put 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
irfo je napisao/la:kisa u mostaru, da hoce teren biti ko prosli put
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja sam na terenu komsija trenutno, nema potrebe da se sikirate, nego daj konobar dupluNeandertalac je napisao/la:Vratia se Šime i donia friške info![]()
1921'
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
20:15 utakmicaZeljo92 je napisao/la:Ja prvi necu moc doci zbog fakulteta, moci cu ako se utakmica bude igrala u 19hscootzzZzTM87 je napisao/la:Ma ne valja ovo sekunde sto ce biti prenos... umanjit ce posjetu za 3/4 hiljade sigurno ...
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- MocMahale444
Pitam onog Zeljo92 da skloni avatar, kaze hocu nema Hrasnog (cacenzi). Ovaj ranom zorom se javlja
poslije toliko dugo vremena.
Hajde cire nam na kojem novom acc si se smirio?
Jedino sto je napisao dobro je "sikirati" NE "sekirati"
Hajde cire nam na kojem novom acc si se smirio?
Jedino sto je napisao dobro je "sikirati" NE "sekirati"
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.