Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Brz oporavak momku, steta u pm...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jesu losi sviju mi ide ovdje 0:1 na pocetku drugog jake zeljane.. đe je onsj sto ce igrat ligu prvaka?
svinjski ce ih umoran rasuti nece oni boda osvojiti. Bolje da ispadnu iz kupa. Posvete se borbi za opstanak.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 25 feb 2026, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kasapljenje punim
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bgm u najgorem scenariju ovo moze znaciti i kraj karijere za Makedonca. Nedim je uvijek bio debilcina ali pustati da ti igraci ovo rade je van pameti. Pa jedno 10 krvavih prekrsaja su napravili a protiv Borca kao curice.
Volio bi da se ugase vise nego hljeba da jedem etHordas1990 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 17:04Bgm u najgorem scenariju ovo moze znaciti i kraj karijere za Makedonca. Nedim je uvijek bio debilcina ali pustati da ti igraci ovo rade je van pameti. Pa jedno 10 krvavih prekrsaja su napravili a protiv Borca kao curice.
I niko da na terenu pokaže zube, uleti u svlačionicu Sloge ili evo sad u hodniku, pa da zaprijeti. Došli u tvoju kuću, udaraju, lome kosti bukvalno...ove ckapi sute
Jbg, Jusufbegović je skontao da će imati protekciju na klupi Sloge tako da je to idealna kombinacija - njegov stil fudbala i Sloga. Pa će kad dobije otkaz ponovo pričati o tranziciji sa Saudinom na Areni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
sta ovo niko nije posluso dzemat?samo oni izasli
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Niko ne ispostova manijake, a smijali se hordama, standardno pisanje po sebi.
Inace start je bio za crveni karton i ovo je tragedija, mozda i kraj karijere ali bit ce jasnije veceras ili sutra.
Inace start je bio za crveni karton i ovo je tragedija, mozda i kraj karijere ali bit ce jasnije veceras ili sutra.
Pa da Radovac nije podigao nogu u posljednjoj desetinki i njemu bi onaj otkinuo nogu. Tačno sam ispred na zapadu. Tačno se vidjela namjera. Nisu ovdje samo krivi igrači Sloge kao ni sudija, nego i ovaj trener Sloge. Klosarcina bjelosvjetska.
I prizeljkivaju Osima na klupi.
Ovi bi ga sabotirali ne bi docekao Bajrama na klupi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovakve balije ko feja jusufbegovic treba zive paliti
-
Hordas1990
- Kontakt:
Najgore je sto imas balija i na klupi i na terenu pa opet idu da vam noge otkinu. Nemoguce.Amco46 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 17:05Volio bi da se ugase vise nego hljeba da jedem etHordas1990 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 17:04Bgm u najgorem scenariju ovo moze znaciti i kraj karijere za Makedonca. Nedim je uvijek bio debilcina ali pustati da ti igraci ovo rade je van pameti. Pa jedno 10 krvavih prekrsaja su napravili a protiv Borca kao curice.
Ne opravdavam mesarenje igrača Sloge, ali i ovaj pič..st pristup igrača želje je fenomenalan...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bolji je Feja trener od svih vaših u zadnje vrijeme osim Amara Osima. Govorimo o poznavanju posla samo je druga stvar što je budala pa ima Husrefovo ponasanje prema igračima koje mu zabije noz u leđa svaki mandat
-
sanjinusto
- Kontakt:
Slome ti nogu kolegi iz tima, drugu, jednom od boljih igrača...oni stoje, gledaju, po kosicama diraju igrače Sloge.
Jao kakve ckapi igraju u Želji, nevjerovatno
Jao kakve ckapi igraju u Želji, nevjerovatno
Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 17:09Bolji je Feja trener od svih vaših u zadnje vrijeme osim Amara Osima. Govorimo o poznavanju posla samo je druga stvar što je budala pa ima Husrefovo ponasanje prema igračima koje mu zabije noz u leđa svaki mandat
Dabogda se vratio kod vas kad je tako dobar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Zeljo ko i obicno ocajan , negledljiv al i ne igriva utakmica svakako prave ljudi 30 faulova za jedno poluvrijeme to bas dugo nisam vidio i jos se zavrsi samo sa 1 zutim kartonom
plus ove sise na terenu , ljudi te kasape niko nista ne radi zivot umro u njima niko ne zna sta im se desava , valjda svi depresivni nigdje zelje , muda skup amatera
plus ove sise na terenu , ljudi te kasape niko nista ne radi zivot umro u njima niko ne zna sta im se desava , valjda svi depresivni nigdje zelje , muda skup amatera
Zadnja izmjena: sakahuligana, dana/u 25 feb 2026, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al pijacar kad nesto komentarise za brojku
Jedino im na derbiju kop od 500 ljudi, kolko nas u Posusje odleti..
Golemo
Jedino im na derbiju kop od 500 ljudi, kolko nas u Posusje odleti..
Golemo