FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 06 avg 2017, 21:58

Hvala Bogu pa sam samo rezultat na kraju vidio i to je to. Nista me uopste vise ne interesuje, ni kako smo igrali, ni ko je igrao, apsolutno nista. Ove zohare kluba treba vec sutra ujutru ispred prostorija kluba sacekati i namlatiti ih. Yebem li vam najmilije. Toliko od mene!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2017, 21:58

Vracaj Jesica grob te yebo sta je ovo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 06 avg 2017, 21:58

Evo jedna pozitivna stvar.Mladost je dobila crveni i igrac im nece igrat sledeci mec a edis mulalic nema dobre rezultate protv sarajeva tako da se nadamo da ce sablja nastavit sa tom tradicijom
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2017, 21:59

Nasi igraci su upravo osmislili novu atrakciju a zove se RUN-UP komedija kuknjava

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 avg 2017, 22:00

Sljedeće 3 utakmice:
Mladost Doboj-Kakanj u gostima
Željezničar kod kuće
Borac u gostima

U najboljem slučaju 5 bodova
Realno za očekivat 2 boda

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 avg 2017, 22:01

Zadnjih 60 utakmica mi igramo 4-2-3-1 :lolno:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 avg 2017, 22:01

slika

Ma ja, ne treba crnjačiti, sad će zima, sad će kapitalci.
Samo Saraj'vo.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 avg 2017, 22:01

Nista Repuh nije promjenio ista igra isti sastav, ako je mislio nesto mjenjat onda je morao poslati na tribine Sarica, Bekica, Radovca , Ivetica ni pod kojim uslovima stavljati sa Novakovicem u zadnju liniju i to bi bilo to. On samo nastavio gdje cika stoperica stao
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 avg 2017, 22:04

Repuh zadovoljan ekipom, igrački kadar popunjen
Samir izjavi kako su radili nešto novo, kako su taktiku radili
Crnkića ne može ni FBI nać, čovjek nestao s lica zemlje nit ko šta obavještava nit ko šta zna
Said se kupa po Tuzli u onom jezeru ganja osiguranja za auto a plata redovno kapa na račun, libo ga **** za klubom
U ekipi imamo 2 štopera i to jedan koji je ujedno i kapiten zakucan na klupu poslije jednog kola
Gošk nas presluša na pola Koševa, GOŠK koji je uz Ćelik najgora ekipa lige
i za kraj Tana boli **** za svemu ovome, sa njim ovim tempom ćemo se ugasit za 2 godine, no možda je bolje nek nas neko privremeno ugasi, jer ovo se više ne može pratiti

Do nekih boljih vremena, braćo moja. :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 avg 2017, 22:04

"Prvo poluvrijeme smo stvorili neke šanse, ali golman ej uspio sve odbraniti. Kada sami stvorite protivniku nekoliko dobrih šansi iz zadnje linije onda sve to utječe na ekipu. Pokušali smo izvršiti pritisak u drugom dijelu. Znali smo da igramo protiv strpljive ekipe. Čestitam GOŠK-u na zasluženoj pobjedi."

"Očito da su greške postalo simptomatične na Koševu. Pretpostavljam da igrači ne mogu da se nose s pritiskom, a to znači da možda nedostaje kvaliteta. Prvenstvo je tek počelo. Imamo Hadžića u napadu, a i Ahmetovića. Sigurno da je realizacija na slabom nivou i očito je da je i to jedan od problema."

"MIslim da se o igračkom kadru moralo ranije razmišljati. Nismo imali dovoljno vremena za uigravanje jer nam je otišlo nekoliko važnih igrača. Nažalost, očito da nam fali uigranosti. Žao mi je igrača, teško mi je zbog poraza. Treba se podići, ima još puno da se igra do kraja. Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo."

:facepalm:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2017, 22:06

**** li vam majku opet i od srca vam želim zoru da ne dočekate. mrš iz kluba stoko retardirana !!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 avg 2017, 22:07

Ono što najviše boli sve nas je izjava Repuha posle tekme na pitanje o nezadovoljstvu navijača: " Pa dobro.........hm......vec su dugo turbulencije..... vidjecemo.
Znači ko **** navijače, nije bitno šta oni kažu.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 06 avg 2017, 22:07

Zukanovic je napisao/la:"Prvo poluvrijeme smo stvorili neke šanse, ali golman ej uspio sve odbraniti. Kada sami stvorite protivniku nekoliko dobrih šansi iz zadnje linije onda sve to utječe na ekipu. Pokušali smo izvršiti pritisak u drugom dijelu. Znali smo da igramo protiv strpljive ekipe. Čestitam GOŠK-u na zasluženoj pobjedi."

"Očito da su greške postalo simptomatične na Koševu. Pretpostavljam da igrači ne mogu da se nose s pritiskom, a to znači da možda nedostaje kvaliteta. Prvenstvo je tek počelo. Imamo Hadžića u napadu, a i Ahmetovića. Sigurno da je realizacija na slabom nivou i očito je da je i to jedan od problema."

"MIslim da se o igračkom kadru moralo ranije razmišljati. Nismo imali dovoljno vremena za uigravanje jer nam je otišlo nekoliko važnih igrača. Nažalost, očito da nam fali uigranosti. Žao mi je igrača, teško mi je zbog poraza. Treba se podići, ima još puno da se igra do kraja. Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo."

:facepalm:
Hebem ga u usta,on nas konta voditi do 2 lige
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2017, 22:08

cole-ch je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:od stare se slave ne zivi.
od go*ana se pita ne pravi.

a dino i ibrak vam nisu valjali. ;)
Pa nisu valjali!!! Ovi su jos gori!! sta je tu za neshvatiti? zasto izvrces cinjenice ne bi li neko promjenio svoju percepciju prema kusti i dini (koji je jos uvijek u klubu...) ?

UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!

uzeli ste nakon X godina titulu i kup sa njima. konsolidovali malo finansije. dogurali do 3. pretkola. ipak je to kamara dobro u poredjenju sa ovim trenutno i prosle sezone. mozda su oni losi, ali su ovi katastrofa.
po logici ko god da je bio u upravi tad uzeli bi titulu jer je uvijek i uzmemo nakon x godina.
oni su konsolidovali qurcinu moju da ne bi tana!
i prije smo dolazili do 3 pretkola sto i nije neki uspjeh. samo u bih se ispadnje u pretkolu kvalifikacija predstavlja kao uspjeh, yebeni podanicki mentalitetu.
eh ovo je bilo pisanje po tim sranjima koja si ti napisao, a evo da ti kazem sta su tvoji ljupki kusutrica i dino uradili, skupa sa kantardzicem i jos masu ljudi koji su jos uvijek u upravi!

- potrosili xxxxxx sumu novca na pojacanja da bi osvojili 2 pisljiva trofeja koja ti predstavljas kao neki uspijeh
- sa najvecim budzetom u historiji bh fudbala uspjeli su neizboriti ni europu (tj kvalifikacije naravno)
- napravili najvece afere u historiji kluba muljajuci, i surujuci sa onim tuzlanskim kamiondzijom
- ukrali xxxxx sumu novca od tana preko akademije, potpisivanja i raskidanja xx broja ugovora uz talove sa raznim menadzerima i igracima
- propustili mozda i jedinu priliku da izdignu klub iznad realnosti premijer lige (onaj nivo rijeke, maribora za tako glupe poput i podane poput tebe)
- unistili imidz kluba i uradili to da nikad vise nijedan ozbiljan igrac ili trener nece doc u nas klub.
- a da imam vremena, zivaca pa da ulazim u detalje, cezare reisove jesice, hurtice, ibrakovviceve manefetluke nemam. i hvala bogu p nemam jer sve sto duze pisem sve zamisljam da imam opciju da izbrisem sve napisano i umjesto toga ti se samo poserem usta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 avg 2017, 22:09

Krupa, Zaria dvije tekme, Zrinjski, GOŠK.. nije nikakvo mjerilo, pa čak ni prošla sezona nije mjerilo, mjerilo je pobjeda u Zenici. Ova ekipa ne može podnijeti pritisak a i nemamo sreće još kad se doda svemu tome da protiv nas svi daju 200% i da se samo brane, nije ni čudo ovo. NEMOJTE BIT NEZADOVOLJNI!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 avg 2017, 22:09

Hase se u grobu okrece

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 avg 2017, 22:11

I za kraj, samo da se najebem, onom malom žoharu Hebiboviću ženske familije. Toliko od mene.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 avg 2017, 22:12

Svaki put odem i iznerviram se glupim,istim potezima. Nije uprava kriva stp su ljudi slijepi pa ne kontaju da Saric,Radovac,Bekic,i Hebibovic ne mogu nikog dobit da su igraci manke,pa ne kontam trenere sami sebe ukopavaju kad njih szave da igraju,pa jel Senade mislis da ti ova dva kloca mogu drzat vezno red tj igrat defanzivne vezne haha e moj Senade szavi juniore bolje ce ti igrat ruku svoju dajem od ovih bezmudih

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 avg 2017, 22:13

LegendKiller je napisao/la:Ono što najviše boli sve nas je izjava Repuha posle tekme na pitanje o nezadovoljstvu navijača: " Pa dobro.........hm......vec su dugo turbulencije..... vidjecemo.
Znači ko **** navijače, nije bitno šta oni kažu.
Normala sve rece, bez imalo stida.. Kaze zao mu igraca, svi suze liju i kasnije zajedno nasmijeseni po "zasluzenu" platu, lako ce oni sa nama...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 avg 2017, 22:13

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73 i 27 gostiju.