Lijepa jugogradnja. Zlata vrijedi stan.
Možeš fudbala u stanu igrati ništa se ne čuje.
Ne mogu da vjerujem da se negdje može usisivač čuti.
Moderator/ica: insider
Baš, sjećam se buraz kad je Maršala nabavio ko Faruk u lzn, haman se u dnevnoj nije čulo.
Nisam. Imam jarana dole, kaže da je zadovoljan.
I Talijani posjeduju isti prema "vrijednostima" fasizma gdje su, kako oni smatraju ojacali patriotizam. Imas primjer LN-a kao i mrezu vaninstitucionalnih aktivnosti.
Komšić se susreo s Macronom i poručio mu: Vaša izjava nije tačna, uznemirili ste građane moje zemlje
I Ameri i Evropljani buse po Aziji i africi ko da im je babovina pa te boli k za to
Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 nov 2019, 15:20I Ameri i Evropljani buse po Aziji i africi ko da im je babovina pa te boli k za to![]()
Ali turci imaju pravo da buse i istrazuju, u medjunarodnim vodama kao i kiparskim. To im garantuje medjunarodno pravo.
To sto Ameri se bune okaci macku o rep.
Ameri su unistili pola islamskih drzava da bi prisvojili resurse. Turci nisu nijednu (za sada).![]()
Ne vidim razlog da vam smeta to. Neka buse.
Ja ne branim cetnike, niti branim Turke, pisem bez predrasuda za razliku od tebe.Heller je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:16Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 nov 2019, 15:20I Ameri i Evropljani buse po Aziji i africi ko da im je babovina pa te boli k za to![]()
Ali turci imaju pravo da buse i istrazuju, u medjunarodnim vodama kao i kiparskim. To im garantuje medjunarodno pravo.
To sto Ameri se bune okaci macku o rep.
Ameri su unistili pola islamskih drzava da bi prisvojili resurse. Turci nisu nijednu (za sada).![]()
Ne vidim razlog da vam smeta to. Neka buse.
Znao sam da ćeš branit četnike.
Koje im to međunarodno pravo dozvoljava da buše u tuđim vodama.
Na Kipru je malo jednostavnije (jer imas samo grke i turke nemaju hb
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 6 gostiju.