FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad Svrakica,pa Handzica,pa onda može i Klacar,imamo i Avdića,zašto da ne,sve su to legende Sarajeva,bem ti život,ogadili ste mi volju za fudbalom...Jel Rustem jedini problem u ovoj ekipi?Pa on nam je bio jedan od boljih igraca,evo sad se vidi...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ovo postaje normalno to je problem . gledam pozdravljaju se poslije tekme nisu ni razocarani .
Uprava napolje !!!
Uprava napolje !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
HZ bi trebali sazvati sastanak sa ovim uhljebima iz uprave i da mirnim putem napuste klub sve jim njihovo nesposobno, a posle njih da se pokupi cijelokupni SŠ i 5-6 igraca!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
TobeYarabi je napisao/la:

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Majku ti j.ebem i tebi i onome ko ti dozvoli da vodis Sarajevo ovo se samo batinama moze rastjeratiZukanovic je napisao/la:"Prvo poluvrijeme smo stvorili neke šanse, ali golman ej uspio sve odbraniti. Kada sami stvorite protivniku nekoliko dobrih šansi iz zadnje linije onda sve to utječe na ekipu. Pokušali smo izvršiti pritisak u drugom dijelu. Znali smo da igramo protiv strpljive ekipe. Čestitam GOŠK-u na zasluženoj pobjedi."
"Očito da su greške postalo simptomatične na Koševu. Pretpostavljam da igrači ne mogu da se nose s pritiskom, a to znači da možda nedostaje kvaliteta. Prvenstvo je tek počelo. Imamo Hadžića u napadu, a i Ahmetovića. Sigurno da je realizacija na slabom nivou i očito je da je i to jedan od problema."
"MIslim da se o igračkom kadru moralo ranije razmišljati. Nismo imali dovoljno vremena za uigravanje jer nam je otišlo nekoliko važnih igrača. Nažalost, očito da nam fali uigranosti. Žao mi je igrača, teško mi je zbog poraza. Treba se podići, ima još puno da se igra do kraja. Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
znaci ISTE IZJAVE unazad dvije tri godine daju svi ovi "vojnici kluba". od uscuplica do ovog zaluzine.LegendKiller je napisao/la:Ono što najviše boli sve nas je izjava Repuha posle tekme na pitanje o nezadovoljstvu navijača: " Pa dobro.........hm......vec su dugo turbulencije..... vidjecemo.
Znači ko **** navijače, nije bitno šta oni kažu.
Pritisak, golman nam branio sve, imamo dobar tim ali ne ide...
pritisak a veceras ni dvije hiljade dusa na kosevu
golman branio sve a hebibovic prazan gol opet profula
imamo ahmetovica i hadzica a mi GODINU MRTVU GLABAMO KAKO NEMAMO DOBRE IGRACE I KOJE POZICIJE SKIPE, izmedju ostalih i napad.
YEBEM TI MAAJKU U PICKU REPUH! I TEBI I SVIMA U UPRAVI!! **** VAM MAMARE ONE STO VAS OKOTISE TAKVE!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Repuh: Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo
Došo frajko na mjesto stručnog štaba a ne zna ni šta hoće.

Došo frajko na mjesto stručnog štaba a ne zna ni šta hoće.

Ko pusti vise Radovca,Bekica,Hebibovica,Sarica,Ahmetovica da pridju Kosevu dabogda zore ne docekao
I clanovima bivse uprave, njih ne treba zaboraviti ni slucajno, pljuvat **** po citavom gradu..FrancescoTotti je napisao/la:znaci ISTE IZJAVE unazad dvije tri godine daju svi ovi "vojnici kluba". od uscuplica do ovog zaluzine.LegendKiller je napisao/la:Ono što najviše boli sve nas je izjava Repuha posle tekme na pitanje o nezadovoljstvu navijača: " Pa dobro.........hm......vec su dugo turbulencije..... vidjecemo.
Znači ko **** navijače, nije bitno šta oni kažu.
Pritisak, golman nam branio sve, imamo dobar tim ali ne ide...
pritisak a veceras ni dvije hiljade dusa na kosevu
golman branio sve a hebibovic prazan gol opet profula
imamo ahmetovica i hadzica a mi GODINU MRTVU GLABAMO KAKO NEMAMO DOBRE IGRACE I KOJE POZICIJE SKIPE, izmedju ostalih i napad.
YEBEM TI MAAJKU U PICKU REPUH! I TEBI I SVIMA U UPRAVI!! **** VAM MAMARE ONE STO VAS OKOTISE TAKVE!!!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- PitarBordo
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Repuh: Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo
Došo frajko na mjesto stručnog štaba a ne zna ni šta hoće.![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
Ovo se definitivno mora uraditi.ElCartel11 je napisao/la:HZ bi trebali sazvati sastanak sa ovim uhljebima iz uprave i da mirnim putem napuste klub sve jim njihovo nesposobno, a posle njih da se pokupi cijelokupni SŠ i 5-6 igraca!
Nazalost niti ima ko niti ima s kimElCartel11 je napisao/la:HZ bi trebali sazvati sastanak sa ovim uhljebima iz uprave i da mirnim putem napuste klub sve jim njihovo nesposobno, a posle njih da se pokupi cijelokupni SŠ i 5-6 igraca!

- Burberry46
- Kontakt:
Dno dna!!
Ovo vise ne moze ovako, je.bo trenera sad on je najmanji problem. Prvo upravu citavu otjerati pogotovo ove domace neznalice, pa onda razmisljati o treneru i planu. Dno dna 3 kola 2 poraza, 2 poraza domaca.
Ovo vise ne moze ovako, je.bo trenera sad on je najmanji problem. Prvo upravu citavu otjerati pogotovo ove domace neznalice, pa onda razmisljati o treneru i planu. Dno dna 3 kola 2 poraza, 2 poraza domaca.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Oni se fakat zayebavaju sa klubom i navijačima.PitarBordo je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Repuh: Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo
![]()
![]()
Ovo nije tužno ni žalosno, ovo je smiješno, ja evo čitam i valjam od smijeha.
Iskreno, ne bi bio zadovoljan kad bi svi u klubu odstupili iste sekunde, zaslužili su prije nego što odu dobre batine što su uništili klub.
Prvo, jeb.em sam sebi sve jer sam opet bio glup i otisao gore.
Nadam se da ce ova dva pokusaja na klupi, kojima su puna usta Sarajeva, a najveci uspjesi vodjenje arapskih kozojeba Svrakicu i jaranstvo s Elvirom Bolicem Repuhu, pokazati bar malo obraza i otici iz kluba jos veceras.
To vazi i za uvazene sportske radnike iz uprave, je.bem im porijeklo svima.
Nadam se da ce ova dva pokusaja na klupi, kojima su puna usta Sarajeva, a najveci uspjesi vodjenje arapskih kozojeba Svrakicu i jaranstvo s Elvirom Bolicem Repuhu, pokazati bar malo obraza i otici iz kluba jos veceras.
To vazi i za uvazene sportske radnike iz uprave, je.bem im porijeklo svima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mi smo Divovi 

Ja ba!SiouxLukavac je napisao/la:Repuh: Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo
![]()
Jos prica kako se o pojacanjima trebalo misliti ranije i kaze da izgleda da igraci nemaju kvaliteta,a neki dan govori da je zadovoljan ekipom.
Ye8avanje u mozak,klasicno.
Kad vec tjeramo upravu obavezno posjetiti Bekica,Hebibovica,Radovca,Sarica pa nek materi igraju ovako klosari jedni ne nosite dres Hrida klosari jedni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.