FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
igra bgm ovaj zilkic, iako sam ja prvi govorio da se ne treba zalijetat i odmah govorit treba ga dovest, moram se sad i ja prikljucit ovima sto su za njegovo dovodjenje, ima mali slifa itekako, naniza sad 3-4 igraca ko od sale
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Teško se porediti sa njima, svi oni imaju prednosti i mane, Zvezda ima duplo jeftinije ulaznice od nas, Hajduk ima duplo skuplje, to govorim čisto zbog posjete jer smo odmah iza njih. Srpski klubovi imaju ogromne dugove i godinama su leglo kriminala, od navijača pa do ljudi koji vode klubove, Rijeka ima privatni kapital... a Dinamo je Dinamo, ne znam šta da napišem o njima.braco je napisao/la:Da se uključim u prethodnu diskusiju. Ne trebamo se mi porediti ni sa jednim klubom na ovim prostorima. Čitao sam dosta poređenja Želje sa CZV, Partizanom, Rijekom, Dinamom itd. Bilo je i onih nakon što recimo Dinamo proda Roga ili Pjacu za 20+ miliona, napišu jestel vidjeli kako Dinamo proda njih za masne pare, a nama je kapak za 500k prodat nekog. Kad bih napisao od riječi do riječi šta mislim o takvim glupostima, vjerovatno bih bio katapultiran do Banovića. Yebo ostale, mi imamo svoj pravac kojim pičimo i koji nam daje dobru dozu optimizma. Uhvatili smo dobar zalet sada i ovo moramo pametno odigrat. Sve je sada na upravi i bilo bi nevjerovatno glupo ne iskoristit sve ovo što se dešava oko kluba. Imaju nevjerovatnu podršku navijača, zatim ono što je jako bitno Željo postaje sve atraktivniji sponzorima i raznim kompanijama (to se moglo primjetiti tokom ove akcije kupovine stolica za istok). Vjerujem da će na osnovu i toga u nekoj bližoj budućnosti klub naći generalnog sponzora. Urađen je i veliki infrastrukturalni projekt, što samo može ojačat klub.
Željovci samo ne smijemo dopustiti da nas sindrom pitarluka pojede, ne možemo sve i odmah postići kao što su pitari htjeli pa im se to obilo o glavu. Nemojte me krivo shvatiti, dozvoljeno je maštati ali nemojte da se vaša mašta pretvori u vaša kratkoročna očekivanja. Sve o čemu maštamo se može ostvariti jednog dana, samo treba vremena i pametno povlačiti poteze. Koliko god korak prema naprijed bio mal, on je opet korak koliki god bio.
Mi smo skroz druga priča, po stilu najbliža Hajduku, po emocijama rame uz rame sa njima, ako ćemo porediti.
Volio bih da je ovo momenat kada prelazimo granicu od neozbiljnog kluba do poluozbiljnog, sve ukazuje na to. Očekivanja moraju biti dugoročna, ne bi me previše pogodilo ako ove sezone ne uzmemo titulu jer kad podvučem crtu urađen je ogroman posao i toliko toga je u planu. Nakon dugo vremena vjerujem nekome ko istupa isped kluba, znam da će uraditi ono što su obećali, i ako ne uspiju, daće sve od sebe bez ikakvog skrivenog interesa.
Navijači su shvatili sve što rade, imaju ogromnu podršku kao niko prije njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kadeti pobijedili Sarajevo 1:0. Hasanovic strijelac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
hoce li biti stream danas ikakav
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Samo ti i ja u moru nevjernikaZenzo je napisao/la:Ja sam bas optimistican za danas, bez sekunde bojaznosti.
Ponavljam,k'o plitak potok
Dupla u najavi
Musa,Lendric i Miro za trecu duplu
Hajcaj!!!
U srcu nosim te ja ! 1921
Ja vala nisam ni sekunde optimistican. Opet Kerla u odbrani. Mora nas momak ocigledno kostati bodova pa da ga makne iz prve postave,a stalno pravi greske.
Moje misljenje je da je trebo Musa igrat od pocetka radi brzine i kontri vidjecemo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Nemoj suhu vezati ljubi te brat,nokte sam do kostiju pojeoLjoZee je napisao/la:Ja vala nisam ni sekunde optimistican. Opet Kerla u odbrani. Mora nas momak ocigledno kostati bodova pa da ga makne iz prve postave,a stalno pravi greske.
Molim te dragi Boze koji sve vidis i cujes,koji stvaras i rastvaras da danas otvoris Kerli oci i ucinis da cuje sve sto Slavko kaze!Da unistis i ometes njihovu odbranu i pokazes nam put do titule
Nego imas li kakav link molim te ?
U srcu nosim te ja ! 1921
- manijakKladusa
- Kontakt:
slutim da bi danas mogli ostati bez prenosa
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Obecat im provod u Bosni na racun kluba u slucaju pobjede i odmah 0:4 za nas.[emoji23]
Sudija miran brnja.
ako je sudit po blagojevicu, daj boze da dobijemo
izgleda da je na pogresnu nogu usto
izgleda da je na pogresnu nogu usto
Sa ovakvom igrom nista necemo napraviti. Povukli smo se,a taman pritisli.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
20 minuta ih bili stisli i onda se povucemo, ne valja
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Najlosiji izvodjac, a pozicija idelanaLjoZee je napisao/la:Sto ga ti sutas vise ? Joooooj
Zeba majstor, jedini u ekipi koji moze nanizat ovako odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.