English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
A vodila se debata James ili Trent 
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Jbt sad pored Uniteda, Sitija, Liverpula valja nam i Čelzi dodat kao destinacije gdje nam nema bodova.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta je to James napravio u karijeri da se vodi ta debata?
Ova budaletina će od profesionalnog nogometa zaraditi više nego svi mi zajedno na temi za čitavog života, let that sink in.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Here we go again
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Umre Kraljica sa znanjem da je Liverpool tim sa najviše trofeja u Engleskoj 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pep toliko obesmislio ligu da je sad zovete Bundeska?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma nije ni Karius tolika taraba kojom se predstavlja, sasvim solidan golman kojem ce uvijek biti teret sto je prodao finale LP i po tome mu se ravna karijera kod prosjecnih znalaca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od kad je ovaj počeo navijati za Liverpool, sve se raspada
-
dachodachoni
- Kontakt:
ide otkaz poteru za 3 mjeseca a ovaj vejd ce pisati kako je to savrsen otkaz
- wadethegreat
- Kontakt:
De nam postavi 4 gola Nuneza u prijateljskoj.dachodachoni je napisao/la: ↑08 sep 2022, 17:03ide otkaz poteru za 3 mjeseca a ovaj vejd ce pisati kako je to savrsen otkaz
-
dachodachoni
- Kontakt:
Cim ti postavis kompilaciju galagera, kolvila, loftus cika i podoia savrsenih igracawadethegreat je napisao/la: ↑08 sep 2022, 17:05De nam postavi 4 gola Nuneza u prijateljskoj.dachodachoni je napisao/la: ↑08 sep 2022, 17:03ide otkaz poteru za 3 mjeseca a ovaj vejd ce pisati kako je to savrsen otkaz
- wadethegreat
- Kontakt:
I vi svemu vjerujete sto procitate...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.