NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 24 avg 2015, 14:27

Nesto me Methallege i Jajce podsjeti na nas po fer pleyu i gostoprimstvu.E sada,kada imas normalne uslove mozes normalno igrati i realan rezultat izvući.Nazalost,malo je takvih sredina gdje mozes normalno igrat,sto znači,kada budemo gostovali kod negostoprimivih ekipa povoljan rezultat je ravan čudu.Ne treba omalovazavat bod iz Jajca,al Jajce će se rijetko vise ponoviti.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 24 avg 2015, 14:36

vatreni je napisao/la:Nesto me Methallege i Jajce podsjeti na nas po fer pleyu i gostoprimstvu.E sada,kada imas normalne uslove mozes normalno igrati i realan rezultat izvući.Nazalost,malo je takvih sredina gdje mozes normalno igrat,sto znači,kada budemo gostovali kod negostoprimivih ekipa povoljan rezultat je ravan čudu.Ne treba omalovazavat bod iz Jajca,al Jajce će se rijetko vise ponoviti.
:clap: :clap: :clap: :clap: pozdrav iz Jajca

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 avg 2015, 15:06

U ovoj ligi ima par dobrih klubova s kojima bi se dalo nadigravati..ali ova liga ima veliki problem u sudijskoj organizaciji,ovo je bukvalno veliko opterećenje za klubove koji bi i na imalo pošten način željeli da dođu do pobjede..pomalo mi liga liči na PL-u one god.kada smo ušli u istu,koja je bukvalno bila domaćinska ako kojim slučajem izgubiš kod kuće koji bod ,na strani nemaš šta da tražiš da bi iste vratio(na pošten način).Ovdje je najveći problem po meni do NsBiH,koji je svu svoju pažnju usmjerio na PL-u(što je donekle I uspio)dok ovi niži rangovi su ostali na milost i nemilost pojedinih ljudi u sudačkoj organizaciji..Meni je drago da ima još ovakvih sredina kao što je Jajce da se može odigrati normalna utakmica,pa Bože moj neka pobijedi bolji..e sada dolazim do @astre-čovjek je bio 100% u pravu kada je rekao da se najveća pažnja treba usmjeriti na sudije a mi smo ga ovdje svi napali(kao mi volimo poštenu pobjedu)..i ja je volim, ali koliko će biti sredina kao što je Jajce koji će nam dopustiti da igramo?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 15:19

a jucer umjesto 4 minute nadoknade igralo se 10. Prema tome ne zezaj soni bilo nas je dosta na tekmi ipak si ti iz gradacca. Domacinu ponavljam svaka cast

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 avg 2015, 15:32

reddragon001 je napisao/la:a jucer umjesto 4 minute nadoknade igralo se 10. Prema tome ne zezaj soni bilo nas je dosta na tekmi ipak si ti iz gradacca. Domacinu ponavljam svaka cast
Ma, znam da je bilo dosta Gradačačana. Osim navijača došlo je i dosta ljudi sa osobnim automobilima da da podršku. Ja tebi kažem, suđenje je bilo dobro. Sve osim dva prekršaja, koja ponavljam, nije morao sudac dosuditi, su po meni dobre odluke. Iskreno, ja sam očekivao čak i drugčije suđenje, međutim, izgleda da glavni sudac zbog nekih ranijih događaja mora biti oprezan i odsudio je jučer na zavidnom nivou. Nije se igralo tako dugo kako kažeš, ja kako sam pratio osim nadoknade od 4 minute dodano je još nekih 40-tak sekundi ;) . Ali, ja i tebe razumijem, ti previše voliš tu Zvijezdu pa je teško biti objektivan ;)

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 24 avg 2015, 17:08

sony_91 je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:a jucer umjesto 4 minute nadoknade igralo se 10. Prema tome ne zezaj soni bilo nas je dosta na tekmi ipak si ti iz gradacca. Domacinu ponavljam svaka cast
Ma, znam da je bilo dosta Gradačačana. Osim navijača došlo je i dosta ljudi sa osobnim automobilima da da podršku. Ja tebi kažem, suđenje je bilo dobro. Sve osim dva prekršaja, koja ponavljam, nije morao sudac dosuditi, su po meni dobre odluke. Iskreno, ja sam očekivao čak i drugčije suđenje, međutim, izgleda da glavni sudac zbog nekih ranijih događaja mora biti oprezan i odsudio je jučer na zavidnom nivou. Nije se igralo tako dugo kako kažeš, ja kako sam pratio osim nadoknade od 4 minute dodano je još nekih 40-tak sekundi ;) . Ali, ja i tebe razumijem, ti previše voliš tu Zvijezdu pa je teško biti objektivan ;)
Ti jučer nisi bio u Jajcu radi nađeg kluba, nego se zna i radi koga, obzirom da si kao zadnji sportski direktor sahranio Omladinac iz Mionice, ne bi bilo poželjno da se motaš oko našeg kluba. Za tebe je suđenje bilo dobro jer ti je u interesu bilo da izgubimo, ja dugo ne pišem na ovom forumu jer smatramda je ovo zanimacija za djecu ali bi poželio da nama se nama sudi onako u Gradačcu a ja ti garantujem da nam niko ni boda ne bi odnijeo. U redu ako su i bili sve ono prekršaji onda se isti takvi sviraju i suprotnoj strani.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 avg 2015, 17:37

Zanimljivo :hmmmmm:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 avg 2015, 18:48

Bas zanimljivo.
Jedna je istina zvijezda nema dobrog sudenja vec dugo.nama sudija protiv novog travnika na nasem terenu otima.ja I dalje stojim pri svom misljenju da treba raditi sa sudijama I vratiti se u premijer ligu a onda ko se ljuti njemu kruti.netreba dozvoliti da nam otimaju I da nad to kosta ulaska.
Najbitnije je polusezonu zavrsiti na 4-5 bodova zaostatka I onda sigurno ulazimo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 20:28

Ja volim istina mozda previse Zvijezdu pa nisam objektivan, ali i tvoj igrac jucer ravan nuli mene bi bilo sramota se javiti uopste ovdje s obzirom koliko je tvoje veliko pojacanje "Misan" priredio Zvijezdi pitam se za koga li je igrao dali za Zvijezdu ili Metallghe???

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 avg 2015, 21:50

Ovdje se izgleda ne smije napisati da je suđenje bilo dobro jer odmah sijevaju "kontre" sa svih strana. Možda ja nisam dobro nešto vidio, ali, ne mora se zbog toga tražiti da dalje ne komentarišem. Pa, forum i jeste tu da razmijenimo mišljenja, nije nužno da svi mislimo isto. A, @reddragon001, nije uredu tako nešto pisati o igraču koji nosi dres Zvijezde i predstavlja taj isti tim. Prije svega složio bih se sa tobom da pomenuti nogometaš nije bio na nivou koji se od njega traži i očekuje. Međutim, možda je trebalo potražiti i razloge toga. A, ako pitaš liječnika u klubu on će ti možda i dati odgovor zbog čega nogometaš nije bio u mogućnosti pružiti svoj maksimum. Vjerovatno će ti ljekar reći da Mišan nije trebao ni nastupiti, ali, šef stručnog štaba je inzistirao na tome da Mišan zaigra pa je ovaj uprkos visokoj tjelesnoj temperaturi izašao na teren. Iako je primio nekoliko infunzija što na dan utakmice što dan prije ipak to nije bilo dovoljno da odigra na zadovoljavajućem nivou.

Ali, da ne pričamo više o tome. Na kraju, bitno je da Zvijezda ostvarila rezultat po koji se i krenulo. Dobro je i to što je konačno promijenjen sastav i sustav jer je bilo previše prostora po bokovima, pogotovo po lijevoj Zvijezdinoj strani. Mora se reći i to da je Jusufbegović jučer dobro odradio posao i da su promjene bar po meni popravile igru u defanzivi.

Sada, ja ću i dalje pratiti Zvijezdu kao što sam pratio i ranije i ostaviti ću po neki komentar na ovoj temi. Ukoliko se netko ne slaže i to je uredu, ali, mislim da nema potrebe za dizanjem tenzija, ipak je ovo samo forum ;) . A, najvatrenijim navijačima Zvijezde bih da poželim dosta strpljenja i živaca, jer, ako će se biti nezadovoljno jučerašnjim suđenjem onda ne znam šta će biti u budućnosti, jer, mogla bi sve iznenaditi ova liga koju inače aktivno pratim duži period. Ja ću čim primijetim da je Zvijezda oštećena ovdje to i iznijeti ako to ikome bilo šta znači. A, što se tiče mojih želja, ja se nadam da će se od naredne sezone na Banja Ilidži ponovo zaigrati premijerligaški susreti i da će gradačačani koji vole Zvijezdu imati više razloga za slavlje nego što je to bilo prethodnih sezona.

Nadam se da ostalim koji čitaju ovu temu neće smetati moj duži post, ali, htjeo sam da napišem ovo sve pa nadam se da nećete zamjerati.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 avg 2015, 21:57

@zmaj od b.
Ovo ti je bilo prvi put da nesto pises o drugom korisniku i da otkrivas njegov identitet na forumu.
Kao sto pise u pdf. PRAVILA SPORTSPORT.BA FORUMA - stavka 10. Ugrožavanja identiteta članova foruma
Dakle ako nastavis ovim tempom da provociras neke forumase ili otkrivas imena/prezimena ide ti ban na 7 dana da se Cooliras malo.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 22:12

Jos jednom ponavljam ne mogu nikako s tobom da se ujednacim druze, prvo ako je bio bolestan nije trebao nastupiti, drugo ono nikako nije sudjenje normalno bilo. Uredu je kad svira domacinski 30% za domacina ali ono jucer je bilo 80% Zvijezda niti jedan prekrsaj nije dobila u sut zoni od 20-30m dok je za ekipu jajca bilo 15tak. A sto je onaj Radulovic smotan pa ne zna prebacit zid to je njegova vjestina. Da je bilo elemenata da se svira penal onaj sudija ne bi oklijevao da svira. Ali problem je bila odbrana odlicna nacelu sa Zvonicem koji su stali duboko i nisu dali da se lopta uputi u 16terac. Gledajuci snimak oni imali 10 sut situacija ali niti jedna iz igre sve odbrane golmana iz nepostojecih slobodnih uderaca. Sreca pa niko ne pade u 16.

Drugo kako komentarises offsajd koji je sudija dignuo a iz drugog plana kao brzi voz istčao Isanovic? Istina u offsajdu su bili Pliska i Ristic ali nisu iticali na igru prema tome znam da gajis simpatije prema Jajcu ali poruka navijaca ti je uzmi svog igraca i vodi ga tamo gdje navijas. Jer vjeruj da navijaci nece trpiti glumce u ovoj sezoni pokusaja povratka, Uros stojanov je bio odlican igrac ali isto tako jednu odigra drugu glumi kao pomenuti gore i zato je otjeran i on i njegov menadzer sto dalje od kluba. Niko tebi ne brani da ti komentarises ali nemoj navlaciti niti na jednu stranu.

Necemo dozvoliti ni sudijama da nas kradu ima nas spremnih koji cemo rjesavati van terena te stvari ukoliko bude potrebno, jucer da smo izgubili ja bih kazlagica licno ganjao do Cazina. U ovoj ligi neko mora stati lakrdijama i otimacini a to se moze desiti kad par sudija se zestoko kazni kad klubovi izdaju saopstenja da se nesto mora promjeniti. Toliko o jucerasnjoj utakmici i svemu.

Neke ljude treba drzati sto dalje od taktickih treninga jer ne volim svi svoj grad i klub.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 avg 2015, 22:25

Piska neki dan si iznio neistinu vezano za plate. Danas sam provjerio informacija iz prve ruke, igračima plata kasni već drugi mjesec. Neki od igrača su već htjeli da idu neke su čak htjeli da istjeraju i iz stana jer nisu platili kiriju. Ovo nepišem da bih unosio nemir jer meni su uspjesi Zvijezde važniji od bilo čega.Samo ukazujem na neke stvari koje već dugo nevaljaju oko kluba(još od prošle sezone). Zato nevidi koji ti je razlog da lažeš i nekoga praviš budalom veuano za plate.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 22:30

combe je napisao/la:Piska neki dan si iznio neistinu vezano za plate. Danas sam provjerio informacija iz prve ruke, igračima plata kasni već drugi mjesec. Neki od igrača su već htjeli da idu neke su čak htjeli da istjeraju i iz stana jer nisu platili kiriju. Ovo nepišem da bih unosio nemir jer meni su uspjesi Zvijezde važniji od bilo čega.Samo ukazujem na neke stvari koje već dugo nevaljaju oko kluba(još od prošle sezone). Zato nevidi koji ti je razlog da lažeš i nekoga praviš budalom veuano za plate.
Ma jel bogati, ma daj molim te reci mi ime tog izvora ??? Plate ce sutra biti isplacene jer nije bilo gospodina M. Novalica i zato se prica da kasne a ustvari ne kasne... A ti igraci slobodno nek idu koji su htjeli da idu... Tebi je vazno da dodjes ovjde da kontiras onim pravim instinskim Zvijezdasima, dosta mi je vise i tebe i svih. A doce vrijeme kad ces se razotkrit smrdo jedan.

Nije mi jasno prica da voli Zvijezdu, a dodje ovdje i pise neke lazi o platama itd, Jeli znas majmuncino dace igraci ukoliko pobjede u subotu dobiti po premije koje mozda ni PL ne dobijaju za pobjedu???? Dali znas to, dali znas da su igraci rekli poginuti protiv branitelja???
Dali znas da je uradjen reprogram duga za porez i da stranci stecu pravo nastupa protiv Branitelja???
Znas li usljo jedan??? Prave informacije???

Ne znas, ali znas doci ovdje i pisati kojekakve bljuvotine i nazivas se navijace. Nabijem ja na onu stvar takve navijace kao sto si ti kome je zao otic pratit klub na stranu koji samo zivi da popljuje ljude u klubu.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 24 avg 2015, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 24 avg 2015, 22:34

E jesi i ti više dosadan čombe, ako se toliko brineš eto ti im podijeli plate i izmiri kiriju, šta sereš koji qurac više. Koja glupost ti kao ideš se raspitivati, raspitaj se bolan kako da odeš na zvijezdinu gostujuću utakmicu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 avg 2015, 22:45

reddragon001 je napisao/la:
combe je napisao/la:Piska neki dan si iznio neistinu vezano za plate. Danas sam provjerio informacija iz prve ruke, igračima plata kasni već drugi mjesec. Neki od igrača su već htjeli da idu neke su čak htjeli da istjeraju i iz stana jer nisu platili kiriju. Ovo nepišem da bih unosio nemir jer meni su uspjesi Zvijezde važniji od bilo čega.Samo ukazujem na neke stvari koje već dugo nevaljaju oko kluba(još od prošle sezone). Zato nevidi koji ti je razlog da lažeš i nekoga praviš budalom veuano za plate.
Ma jel bogati, ma daj molim te reci mi ime tog izvora ??? Plate ce sutra biti isplacene jer nije bilo gospodina M. Novalica i zato se prica da kasne a ustvari ne kasne... A ti igraci slobodno nek idu koji su htjeli da idu... Tebi je vazno da dodjes ovjde da kontiras onim pravim instinskim Zvijezdasima, dosta mi je vise i tebe i svih. A doce vrijeme kad ces se razotkrit smrdo jedan.

Nije mi jasno prica da voli Zvijezdu, a dodje ovdje i pise neke lazi o platama itd, Jeli znas majmuncino dace igraci ukoliko pobjede u subotu dobiti po premije koje mozda ni PL ne dobijaju za pobjedu???? Dali znas to, dali znas da su igraci rekli poginuti protiv branitelja???
Dali znas da je uradjen reprogram duga za porez i da stranci stecu pravo nastupa protiv Branitelja???

Ne znas, ali znas doci ovdje i pisati kojekakve bljuvotine i nazivas se navijace. Nabijem ja na onu stvar takve navijace kao sto si ti kome je zao otic pratit klub na stranu koji samo zivi da popljuje ljude u klubu.
Odkud sad odjednom plate kada si do neki dan govorio plata. Znači imaju dvije kao što sam i rekao i ti to dobro znaš samo se praviš lud. I nema potrebe ja makar kartu platim na svom stadionu za razliku od tebe gnjido jedna gdje si i domaće utakmice ulazio džaba sa navijačima pa se kasnije odvajao od njih.
I nemoj više vrijeđati stoko jedna nekulturna isfrustrirana ako neznaš voditi normalan dijalog(a neznaš jer si odrastao u takvom okruženju gdje svi jedni drugima j...te mater počev od oca matere pa nadalje) nemoj se ni upuštati u polemiku.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 avg 2015, 22:45

reddragon001 je napisao/la:Drugo kako komentarises offsajd koji je sudija dignuo a iz drugog plana kao brzi voz istčao Isanovic? Istina u offsajdu su bili Pliska i Ristic ali nisu iticali na igru
To je po meni bila greška 2. asistenta, mislim da Isanović nije bio u nedozvoljenoj poziciji. I, mislim da je taj isti asistent još samo jednom pogriješio. I, opet je to bilo u korist domaćina kada je dosudio jedan prekršaj kod kojeg me je i iznenadio jer je bio daleko od mjesta događaja. Ja nisam rekao nigdje da je utakmica bila bez greški od strane sudija, ali, nije to bilo ni blizu kako ti kažeš 80% i greške po meni nisu bile plod namjere! Ja ti samo želim dobre živce, jer, tek bi mogle uslijediti sudijske 'krađe'. Ja se nadam da ih neće biti i da će Zvijezda svugdje imati suđenje koje će joj dozvoliti da se dođe do dobrog rezultata. Ali, da više ne dužimo, ti si vidio kako si vidio susret, ja sam vidio kako sam vidio. Očigledno je da se nećemo do kraja složiti i ne trebamo nastaviti ubjeđivati se međusobno jer nećemo 'nidokle' doći. A, što se tiče mojih simpatija, to sam već napisao. Ja bih najsretniji bio kada bi Zvijezda kroz cilj prošla prva. Možda ju ne volim istim žarom kao ti i ostali navijači, ali, bez obzira na sve to je ekipa i iz mog grada ;) .

Uostalom,treba se okrenuti narednoj utakmici. Iako bodovno to trenutno ne pokazuje tako, ali, Branitelj je po meni solidna ekipa. Gledao sam ih u Orašju i u prvom dijelu susreta su bili ravnopravan protivnik dok su u drugom dijelu dominirali. Nadam se da je netko iz skauting službe Zvijezde posmatrao meč u Orašju, mada, ja sam baš razgledao po tribinama i nisam primijetio nikoga poznatog i to me malo začudilo. Ipak, nadam se da je bio netko zadužen za taj susret i da je igra gostiju dobro proučena i da se iz Rodoča tim vraća bar sa jednim bodom ;) .

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 22:52

combe je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:

Odkud sad odjednom plate kada si do neki dan govorio plata. Znači imaju dvije kao što sam i rekao i ti to dobro znaš samo se praviš lud. I nema potrebe ja makar kartu platim na svom stadionu za razliku od tebe gnjido jedna gdje si i domaće utakmice ulazio džaba sa navijačima pa se kasnije odvajao od njih.
I nemoj više vrijeđati stoko jedna nekulturna isfrustrirana ako neznaš voditi normalan dijalog(a neznaš jer si odrastao u takvom okruženju gdje svi jedni drugima j...te mater počev od oca matere pa nadalje) nemoj se ni upuštati u polemiku.
A ja ne znam bolje da ti je majka abortirala nego sto te je izbacila. Plate znaci mnozina od jedne plate. Igraci znaci ne trebaju dobiti jednu platu pa podjeliti nego 30 igraca to je 30 plata zato sam napisao PLATE! Ako nisi skonto dat cu ti broj mobitela pa da ti MMS posaljem pametnjakovicu nacrtano. Plate za ovaj mjesec mnozina igracima - trenerima - direkoru sektretaru...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 23:28

Ja ne znam stvarno kakve ja veze imam s platama glupane jedan kazem ti da plate ne kasne a ti pricaj sada kome hoces. A to da ne kasne plate sutra ces dobiti potvrdu i od SPORTSPORT.ba koji ce kontaktirati klub. Ja nemam razloga da lazem, licno sam pitao pred 10 ljudi predsjednika sta je s platama on kaze za ovaj mjesec bit ce isplata ovo dan dva to mi je rekao jucer.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2015, 23:35

Pa daj imenom i preziimenom sve te koji su pred otkazom ne moj pricati rekla kazala...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.