Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 25 feb 2026, 21:02

Ovaj Jusufbegović je teški idiot.
Gledaj ti njemu izjave!
Koševo Zapad

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 25 feb 2026, 21:03

AvantiBL je napisao/la:
25 feb 2026, 20:57
Virtu4l je napisao/la:
25 feb 2026, 20:40
Čisto me zanima šta forumaš AvantiBL ima sa ovim divljanjem huligana u Banjoj Luci?

Dozovite se.
Ali bukvalno je..te ... Kao da sam ja otišao u Borik i napao te momke... Identičnu stvar sam doživio kao simpatizer u jbnom Prijedoru....

I manite šuplju priču sarajlije, vi ste upadali na dječije turnire...

Samo vi nemojte o poštenju...
Nisi ti otisao sta si se naso uvrijedjen , ma vidi ne podrzavam nicije navijace na ovako nesto nidje veze i to je to!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 21:04

AvantiBL je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
25 feb 2026, 20:40
Čisto me zanima šta forumaš AvantiBL ima sa ovim divljanjem huligana u Banjoj Luci?

Dozovite se.
Ali bukvalno je..te ... Kao da sam ja otišao u Borik i napao te momke... Identičnu stvar sam doživio kao simpatizer u jbnom Prijedoru....

Realno brate , ja bih te samo zamolio ako nije problem da imenujes tu grupu posto je to uradila manja grupa ovog grada tzv. horde zla

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 feb 2026, 21:05

AvantiBL je napisao/la:

JESI,JESI...ŠVALERČINO :mrgreen:
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 21:06

Selektore vrijeme je za najboljeg golmana lige

slika

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 25 feb 2026, 21:07

Manijakdokraja9 je napisao/la:
25 feb 2026, 16:00
ultrazonfa je napisao/la:
25 feb 2026, 15:34
Vjerovatno vecina ljudi ovdje je upisivala osnovnu, kad su se desili Oborci. Ali taj poraz Manijaka je bio najveci u njihovoj istoriji. Od skidanja do gole koze, do drukanja u stanici i nudjenja velike cifre za oduzete stvari. Zato su toliko dugo i cekali da se osvete. Kupres akcija ekstra, ali ljudima sa kacigama na glavi, i kantom biber spreja ne mozes prici. Poredjenje kad je u Oborcima momak iz epinefrin grupe ostao sam na zemlji niko ga nije dalje dirao, dok je vas 20 skakalo momku po glavi na kupresu! 1-1. Susret ce biti kad tad… :mrgreen:
Na Oborcima Manijaci pijani bili ko tute. Jedva na nogama stajali, nisu znali gdje udaraju. Znam da su tada Manijaci opasna ekipa bili i nista ne oduzimam od Lesinara, postena pobjeda. Trenutno Manijacima u fer tuci niko nista ne moze u BiH, a i sire. Vec odavno se zna da su na radaru Delija i drugih grupa koje bi eventualno pokusale i da ih ugase, al niko se jos nije usudio zaletiti.
U BiH trenutno najspremniji, ali ko je upucen znaju ko stoji iza njih i kakvi se sve poslovi vode preko tribine. Zato im i glavne face padaju jedna po jedna. Polako su u padu, a zamjerili su se mnogima, burno doba je ispred njih.😎

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 25 feb 2026, 21:07

Čestitke Veležu,a mi nadam se da ćemo biti bolji u Mostaru,ako ne mi onda naravno Veležu želim KUP
ŽIVI BILI!!!!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 feb 2026, 21:09

Sivac cirkusant
Velezu cestitke na pobjedi,odlicna ste ekipa i Ibro je odlican trener

Part 2 za 14 dana pa cemo vidjeti.Kako god zelim da pobjednik ovog dvomeca i osvoji kup na kraju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 25 feb 2026, 21:10

jurisicduska je napisao/la:
25 feb 2026, 21:02
zemuntrg je napisao/la:
25 feb 2026, 20:58
Hordas1990 je napisao/la:
25 feb 2026, 20:51
Cestitke navijacima Veleza.

Nevjerovatno je sta Ibro Rahimic radi sa nikakvim igracima i jednom haos limitiranom ekipom. :clap:
Dobra odbrana, jos bolja veza, jedino smo limitirani u napadu, ali istina ovo nista ne bi moguce bilo bez Ibre.
Sta ste ba limitirani u napadu imate one dvije zujalice i ovog jablana da spusta.

Pravo dobri !
Polako dok se uigraju, ne daju puno golova jbg, i losije djeluje ta linija za razliku od ostalih u timu. Vezni red sa Abdulahom i Babicem fercera odlicno, dole Hrkac Serba i Pidro rade svoj posao po psu. Sto se tice vas Menalo, Beganovic veceras losi, golman losa procjena jbg, nije svijet propao.

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 25 feb 2026, 21:10

Nije da sam pobornik ovih scena sa navijacima, ali druze.. imas organizovanu navijacku grupu, ides na gostovanja, bubanj, zastava, duks, sal, majica.. barjak. Sve imaju. Izvini, ako ces biti dio tog svijeta, onda ces morati da branis svoje, i da napadas tudje. To tako ide jednostavno u tom svijetu, pa makar to bili i Sejtani Cazin. Ebiga starac, jeebeno je biti ultra.
Ovo su vjerovatno mladji odradili, ne prilici mi na starije momke bas da upadaju na ovakvu grupu..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 feb 2026, 21:11

1981oldschool je napisao/la:
25 feb 2026, 20:47
Hvala raja Sarajevska, nije ovo još ništa gotovo.
Stvarno ste gospoda za ove vaše komšije kmecavce. Zadnji put ih primili, pored nas sjedili navijači želje, niko im nije ružnu riječ uputio i opet psuju i vrijeđaju, a da čestitaju to nije u njihovom repertoaru, ali ko ih ****. Rekao bi da mi ih je zao, ali karma brate stigne.
Vama hvala na gostoprimstvu i čestitkama.Svako dobro i da ste živi i zdravi!
Čestitam. Dobra ste ekipa, što se znalo i prije ove utakmice. Agresivna al ne seljački, kompaktno i dosta hitro prema naprijed. Bice svega u uzvratu, vidjecemo..

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 21:12

25 feb 2026, 21:07
Manijakdokraja9 je napisao/la:
25 feb 2026, 16:00
25 feb 2026, 15:34
Vjerovatno vecina ljudi ovdje je upisivala osnovnu, kad su se desili Oborci. Ali taj poraz Manijaka je bio najveci u njihovoj istoriji. Od skidanja do gole koze, do drukanja u stanici i nudjenja velike cifre za oduzete stvari. Zato su toliko dugo i cekali da se osvete. Kupres akcija ekstra, ali ljudima sa kacigama na glavi, i kantom biber spreja ne mozes prici. Poredjenje kad je u Oborcima momak iz epinefrin grupe ostao sam na zemlji niko ga nije dalje dirao, dok je vas 20 skakalo momku po glavi na kupresu! 1-1. Susret ce biti kad tad… :mrgreen:
Na Oborcima Manijaci pijani bili ko tute. Jedva na nogama stajali, nisu znali gdje udaraju. Znam da su tada Manijaci opasna ekipa bili i nista ne oduzimam od Lesinara, postena pobjeda. Trenutno Manijacima u fer tuci niko nista ne moze u BiH, a i sire. Vec odavno se zna da su na radaru Delija i drugih grupa koje bi eventualno pokusale i da ih ugase, al niko se jos nije usudio zaletiti.
U BiH trenutno najspremniji, ali ko je upucen znaju ko stoji iza njih i kakvi se sve poslovi vode preko tribine. Zato im i glavne face padaju jedna po jedna. Polako su u padu, a zamjerili su se mnogima, burno doba je ispred njih.😎
Ako nista barem si iskren da smo sto se tice belaja u BiH najspremniji i to realno niko ne moze osporiti to ZA :wave: glavnu facu nisi upravu jer je na slobodi

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 25 feb 2026, 21:13

Velež zasluženo slavio. Ibro opet pogodio sa taktikom. Mislim da je Cvitanović fulao sa Keremehom u napadu gdje je sa Antišom i Šerbom djelovao nemoćno. Mali Mešić će teško dalje od Veleža.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 25 feb 2026, 21:14

Veležu čestitke

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 feb 2026, 21:15

Tuce11 je napisao/la:
25 feb 2026, 21:13
Velež zasluženo slavio. Ibro opet pogodio sa taktikom. Mislim da je Cvitanović fulao sa Keremehom u napadu gdje je sa Antišom i Šerbom djelovao nemoćno. Mali Mešić će teško dalje od Veleža.
Sta ja tebi rekoh juce...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 feb 2026, 21:17

Resolute je napisao/la:
25 feb 2026, 21:10
Nije da sam pobornik ovih scena sa navijacima, ali druze.. imas organizovanu navijacku grupu, ides na gostovanja, bubanj, zastava, duks, sal, majica.. barjak. Sve imaju. Izvini, ako ces biti dio tog svijeta, onda ces morati da branis svoje, i da napadas tudje. To tako ide jednostavno u tom svijetu, pa makar to bili i Sejtani Cazin. Ebiga starac, jeebeno je biti ultra.
Ovo su vjerovatno mladji odradili, ne prilici mi na starije momke bas da upadaju na ovakvu grupu..
Ovi sto su upali u dvoranu nisu navijaci to je definitivno.. Navijači dolaze i bodre svoj klub...da su bili i jedni i drugi u dvorani pa nastala tuča,to bi bilo ok. Isplanirano od strane ko zna koga i zasto... Ovo su najobičniji ološi i otpad..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 feb 2026, 21:17

Iskreno, zao mi je Cvetanoskog, velika steta za momka...
Njegova karijera je u pitanju, zelim mu iz sveg srca brz oporavak i da bude sve u redu... :pray:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 feb 2026, 21:18

zemuntrg je napisao/la:
25 feb 2026, 21:10
jurisicduska je napisao/la:
25 feb 2026, 21:02
zemuntrg je napisao/la:
25 feb 2026, 20:58

Dobra odbrana, jos bolja veza, jedino smo limitirani u napadu, ali istina ovo nista ne bi moguce bilo bez Ibre.
Sta ste ba limitirani u napadu imate one dvije zujalice i ovog jablana da spusta.

Pravo dobri !
Polako dok se uigraju, ne daju puno golova jbg, i losije djeluje ta linija za razliku od ostalih u timu. Vezni red sa Abdulahom i Babicem fercera odlicno, dole Hrkac Serba i Pidro rade svoj posao po psu. Sto se tice vas Menalo, Beganovic veceras losi, golman losa procjena jbg, nije svijet propao.
Ma tranziciona ste ekipa , dobro spremna i jako opasna po bokovima i s krila i s beka i plus ovaj napadač dosta na sebe uzima igraca , moraju mu dvojica doći u skok, oslobađa prostor.

Ma naravno, večera ste bili bolji za nijansu, ne bi bilo nepošteno ni da je X, ali ima revanš. Nek bolji pobijedi.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 25 feb 2026, 21:19

Čestitke Veležu. Jedini minus onaj ulazak RA poslije početka, ne znam razlog kašnjenja. Sretan put kući ljudima, vidimo se za 15 dana u Mostaru :salut:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 25 feb 2026, 21:21

Ma ja ne znam kako je samo velez skontao onog stopera kojeg su pretvorili u napadaca pa gledaj koliki je frajer u 16 metara pored njega svi izgledaju ko djeca. A nama Nastica i Bicakcica u Mostaru pretrca glat.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.