Dobijemo Mladost i na tri boda smo od prvog mjestaskoroalen je napisao/la:Vidi ovo - dobijemo sve do kraja i prvaci smo. Bez panike, tek su tri kola prošla.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Idemo lideru iz Doboj-Kaknja, ekipi Mladosti koja ima sve pobijede da skupljamo bodove za opstanak. Hvala svima koji su nam ovo omogucili.
- PitarBordo
- Kontakt:
Porasli su vama apetiti, vi bi svaku godinu da se igra Liga za Prvaka???
Neće da može.
Neće da može.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa evo, pored ovog penala, PB ti navede jos situacija na njihovu stetu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ma ja, nek nas gaze svaku tekmu!Evander je napisao/la:Mislis na cist penal koji nije Gosku sviran?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu da ne primijetim dvije zaredom kako nam se svira, ne yebu nas ni sudije vise, udaraju nam igrace non stop faula nece da svira! Vjerujem da je to do kapitena, pa Samire progovori jednu, imas li autoritet, ako nemas predaj Peri kapitensku, on je autoritet i kapiten, ti si maneken obicni!
Daj ba popustite sa tom hudnickom, gubitnickom pricom o sudijama.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ne znam fakat sta zelis reci?
Da nas sudije trebaju pogurati?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pada mi nista na pamet..joker90 je napisao/la:Ima li išta pozitivno oko kluba da se trenutno dešava? Bilo šta lijepo? Bez sarkazma i zajebancije u odgovorima, molim!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idemo utakmicu po utakmicu. Bod po bod, skupicemo za prvo mjesto.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dao sam sezonsku rodjaku upravo i halal bilo, arrivederci dok kompletan čovjek koji je zaposlen u FK Sarajevo ne napusti klub, sve do onih što rade u fanshopu i onih što lijepe plakate po gradu.
Forum ću čitati radi zajebancije s rajom i to je to. Sezona je definitivno izgubljena i jedina želja koja mi je ostala je to da do kraja sezone forsiraju akademce, pošto se to neće desiti nego će i narednu tekmu startati bogalj Hebibović i šlagirani idiot Bekić želim Ilievskom i njegovim uhljebima, skautu i svakome ko na bilo koji način degradira ovaj klub zarad svojih prihoda da mu apoteka menza postane.
Forum ću čitati radi zajebancije s rajom i to je to. Sezona je definitivno izgubljena i jedina želja koja mi je ostala je to da do kraja sezone forsiraju akademce, pošto se to neće desiti nego će i narednu tekmu startati bogalj Hebibović i šlagirani idiot Bekić želim Ilievskom i njegovim uhljebima, skautu i svakome ko na bilo koji način degradira ovaj klub zarad svojih prihoda da mu apoteka menza postane.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Apsolutno jedina svijetla tačka večerašnje utakmice nema nikakve veze sa fudbalom, to je parola na sjeveru. Sve ostalo teški odron. Najjači mi je bio aplauz istoka poslije jednog centaršuta Almira Marcela Bekića. Cijeli središnji dio tribine je ustao i aplaudirao majstoru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dolazak Rahmanovica. Ne znam koja njega muka dovede ovamo al mu iskreno zelim da sto prije pronadje sebi klub i ligu dostojnu njegovog fudbalskog znanja.joker90 je napisao/la:Ima li išta pozitivno oko kluba da se trenutno dešava? Bilo šta lijepo? Bez sarkazma i zajebancije u odgovorima, molim!
O losem da ne pisemo, trebace nam dosta vremena.
ps- i dalje nista na DPR SARAJEVO facebook stranici
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko ce se kladiti da ne gubimo u Doboju kod Kaknja? 
A Svrabovac je taman pohvalio taktiku. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa dobro hajde jesam pretjerao, al' pošteno govoreći su u posljednjih 15tak minuta utakmice s nevjerovatnom lakoćom iznosili loptu na našu polovinu, to pasovi na prvu, ovo ono. A ovo boldirano me apsolutno kvalificira da budem u ili oko uprave voljenog nam kluba. S druge strane, realno nije ni fudbal ispit iz statistike, nakon devedeset minuta malo koga zanima, osim kladioničara, što si svaku utakmicu u overu s kornerima ili si imao procentualno više loptu u posjedu. Ja nisam znalac, priznajem, ja sam samo ogorčeni navijač.sekac je napisao/la:Realno ti pojma o fudbalu nemaš bez ljutnje ako je GOŠK igrao ljepše ja ne znam šta je fudbal da se branio hajde može se reči da se borio i to se može reči da je odugovlačio i valčjao se i to ali da je igrao bolje ili ljepše e **** ga onda.....Oerde je napisao/la:Realno, GOŠK je večaras igrao ljepše, dopadljivije i sasvim zasluženo slavio, što opet i nije teško protiv ekipe u kojoj trči samo igrač kod kojeg je lopta, tako da i nije neka nauka neutralizirat ofanzivne pokušaje, niti bilo šta drugo protiv takve ekipe.
Apsolutno se slažem. Mislim da bi to u ovom trenutku bio pravi potez možda čak i pozitivan pomak. Da se najpoštenije, najiskrenije iziđe pred kamere, javnost, štaveć i kaže da je sezona izgubljena i da će ostatak sezone iznijeti najtalentovanija djeca iz našeg omladinskog pogona. Mislim da bi i raja više to propratila, evo prvi bih došao podržat te u momke u nekoj njihovoj borbi. S trenutnim prvotimcima, pokušat nekako izborit raskide i to je to. Naposlijetku, bolja je ekonomska računica sigurno, a zbog toga, isključivo, su dovedeni ljudi koji su trenutno tu.joker90 je napisao/la:Titula je već san, bio bi vakat da se gurnu talentovana djeca, ako ih ima. Ne može biti gorih od ovih hadalja kao Almir Centaršut Bekić ili naš najstandardniji bogalj - Anel Hebibović. Znam da je ova priča dosta izlizana, ovo "daj djecu", ali fakat sad se nema šta izgubiti, niti može biti gore sa njima nego što je sa ovim amaterima.
Trenutno smo prvi u ligi za opstanak, nema zime za nas.Zagor je napisao/la:Idemo utakmicu po utakmicu. Bod po bod, skupicemo za prvo mjesto.
Crveni li se, crveni! Još sad idemo u goste onoj budali, pa onda još gore tekme. Jedino Vitez "lakša", pa onda Širokom dole. Kao što rekoh, liga za opstanak nikakav šok ne bi bila.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
I tako na kraju prvog dijela sezone kad bude falilo 3 boda za 6. mjesto, mi ćemo se fokusirati tipa na zadnju utakmicu tada, neće se ba niko ni sjećati GOŠK-a, jer nije to posljednja blamaža koja slijedi ove sezone, tj. dokle god su u klubu ovoliko nekvalitetni ljudi. Na svim pozicijama u svim sektorima.
Samo Saraj'vo.
Pa eto i da dobijemo kakve nam fajde, kad cemo opet popusiti bodova i bodova na kosevu, i drugi xe pusiti, al mi smo u tome jedino prvaci.Evander je napisao/la:Ko ce se kladiti da ne gubimo u Doboju kod Kaknja?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma gubimo, ako bude naš dan i ako budemo imali sreće, a da pri tome oni budu imali jako loš dan i baš veliku nesreću, možemo onda izvući bod. Oni su u zaletu, igraju fino, znaš i sam ko im je trener koji će dat sve od sebe da ih maximalno nabrije da nas ubije, a da ih i ne nabrije, opet isto.Evander je napisao/la:Ko ce se kladiti da ne gubimo u Doboju kod Kaknja?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaka ekipa koja odigra fizicki kao Gosk, grubo, na ivici prekrsaja, uz aminovanje sudije ce nas raznijeti mi nemamo odgovor na takvu igru, sa saricem i radovcem kao izmisljenim igracima na tim pozicijama pogotovo. Radovac moze biti igrac za klupe, Saric zamjena za Rahamanovica da imamo strucni stab! Sablja nas je razbio svaki put sa takvom igrom, ne vidim zasto ne bi sada kada su u naletu tri pobjede zaredom. To je realnost, ali nadam se Pavlovicu od prosle sezone i nekako da iscupamo bod. Video skaut nam ne treba, analizu protivniika i njegovih mana nemamo, taktike nemamo. Samo bezvveze placamo strucni stab nacelu sa sportskim direktorom kako se vec zove glavonja, uprava koja je sve to aminovala ne zasuluzuje nista osim noge u tur.Evander je napisao/la:Ko ce se kladiti da ne gubimo u Doboju kod Kaknja?
Vidi kad gledaš našu igru sinoć i igru Goška to je razlika ogromna vidjelo se i na terenu ali dobro da ne davim.Komšije sinoć ako nisu bili lošiji od Viteza onda sigurno nisu bili bolji niti su zaslužili pobjedu kao ni mi večeras poraz.Mislim da sam ti sve sa ovim rekao Željo udarci u okvir gola 0 ili 1 onaj Zebe slobodnjak a mi tri mrtve šanse tri ili četiri a opet gubimo nasuprot komšija fujj J*** ti i pravdu i fudbal.Kad smo kod faula sudija je pravo srao drugo poluvrijeme hajde prvo može i proći ali drugo tanko.Oerde je napisao/la:Pa dobro hajde jesam pretjerao, al' pošteno govoreći su u posljednjih 15tak minuta utakmice s nevjerovatnom lakoćom iznosili loptu na našu polovinu, to pasovi na prvu, ovo ono. A ovo boldirano me apsolutno kvalificira da budem u ili oko uprave voljenog nam kluba. S druge strane, realno nije ni fudbal ispit iz statistike, nakon devedeset minuta malo koga zanima, osim kladioničara, što si svaku utakmicu u overu s kornerima ili si imao procentualno više loptu u posjedu. Ja nisam znalac, priznajem, ja sam samo ogorčeni navijač.sekac je napisao/la:Realno ti pojma o fudbalu nemaš bez ljutnje ako je GOŠK igrao ljepše ja ne znam šta je fudbal da se branio hajde može se reči da se borio i to se može reči da je odugovlačio i valčjao se i to ali da je igrao bolje ili ljepše e **** ga onda.....Oerde je napisao/la:Realno, GOŠK je večaras igrao ljepše, dopadljivije i sasvim zasluženo slavio, što opet i nije teško protiv ekipe u kojoj trči samo igrač kod kojeg je lopta, tako da i nije neka nauka neutralizirat ofanzivne pokušaje, niti bilo šta drugo protiv takve ekipe.
Sarajevo ljubavi moja!
Sekac mislim da ste i ti i pb u pravu. Sudija je dozvolio grublju igru ali da je sudio ostrije oni bi dobili penal uz crveni iveticu, Saric bi dobio crveni jer mu je trebao dati zuti kod onog prekrsaja sa ledja na ivici sesnaesterca u prvom poluvremnu, kadusic je trebao dobiti barem zuti zbog onog klizeceg kad je donom u koljeno liku isao...
Stoji to da protiv nas prolazi gruba igra i sudije nas, ne maze, ali mi nemamo pameti da iskoristimo to jer pravimo glupe i bahate prekrsaje.
Stoji to da protiv nas prolazi gruba igra i sudije nas, ne maze, ali mi nemamo pameti da iskoristimo to jer pravimo glupe i bahate prekrsaje.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.