Zar stvarno misliš da bih ja tipkao bez dijakritičkih znakova? Please, nećemo se vrijeđati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kaze da nisi njen tip.PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PS: Kad je tek pocelo skandiranje na istoka, neki lik ispred loze kad je skocio prema njima ja sam kontao ulijece brat.
Kakav kralj, masuz selam za njega.
Salim se pitar
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li si pogledao ovaj gore klip od naše predsjednice? Moraš se dobro psihički pripremiti, ja kad sam čuo da reče u jednom trenutku "za jednu GARANTURU NAŠI dresôva" - umalo me nije prekinulo.High je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:@hilmo je ušao u 23 min mislim, nisam gledao na semafor.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Prvih pola sata smo bili solidni dok nije @hilmo doso na istok... hilmo maleru![]()
Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
A jesmo loši u pm
Koji klip?PitarBordo je napisao/la:
Da li si pogledao ovaj gore klip od naše predsjednice? Moraš se dobro psihički pripremiti, ja kad sam čuo da reče u jednom trenutku "za jednu GARANTURU NAŠI dresôva" - umalo me nije prekinulo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne znas sta si propustiohilmo je napisao/la:@hilmo je ušao u 23 min mislim, nisam gledao na semafor.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Prvih pola sata smo bili solidni dok nije @hilmo doso na istok... hilmo maleru![]()
Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
A jesmo loši u pm
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Neki dan kad je neko postavio broj i kontakt od direk. Sabrine, ja ubacih broj na viber kad fakat ona, i ja se javim, i iznenadi me, odgovori, kontam bacit će seen, al bio sam kulturan, na mobitelu sam pa sliku ne mogu ubacit al ću zalijepit odgovor:PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Postovani, mislim da ce biti pojacanje ali iskreno ja se ne bavim stim dok ne dodje igrac na potpis tako da nemam ti puno informacije.. lp
Hvala vama na iskrenost. Svaka kritika je dobro dosla i zahvalna sam vam sto je dijelite sa mnom. Potrudit cemo se da vise komuniciramo sa vama na ovakav nacin. I uvijek cu vam odgovoriti kada mi se ovako lijepo javite. Srdacan pozdrav
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 avg 2017, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ima gore među mojim komentarima prije stranicu-dvije..High je napisao/la:Koji klip?PitarBordo je napisao/la:
Da li si pogledao ovaj gore klip od naše predsjednice? Moraš se dobro psihički pripremiti, ja kad sam čuo da reče u jednom trenutku "za jednu GARANTURU NAŠI dresôva" - umalo me nije prekinulo.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ah njimeteeeePitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Je l' Allaha ti napisala "stim"?SiouxLukavac je napisao/la:Neki dan kad je neko postavio broj i kontakt od direk. Sabrine, ja ubacih broj na viber kad fakat ona, i ja se javim, i iznenadi me, odgovori, kontam bacit će seen, al bio sam kulturan, na mobitelu sam pa sliku ne mogu ubacit al ću zalijepit odgovor:PitarBordo je napisao/la:A libo njih tutiki haman. Plata redovna, šef zadovoljan dok podružnica posluje u finansijskom plusu - na kojem nivou je totalno nebitno.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Šalu nastranu, ovo je toliko lose da treba sve koji su na platnoj listi fk sarajevo otpustiti. Znaci od predsjednika do čistačice...
Postovani, mislim da ce biti pojacanje ali iskreno ja se ne bavim stim dok ne dodje igrac na potpis tako da nemam ti puno informacije.. lpHvala vama na iskrenost. Svaka kritika je dobro dosla i zahvalna sam vam sto je dijelite sa mnom. Potrudit cemo se da vise komuniciramo sa vama na ovakav nacin. I uvijek cu vam odgovoriti kada mi se ovako lijepo javite. Srdacan pozdrav
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja ba, iznenadi me, al opet kontam, možda je u žurbi pisala al opet.... al dobro, školovavala se vjerojatno na stranom jeziku jer, kako me sjećanje služi, mislim da je Amerika u pitanju.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako ces ih se kutarisati, evo neko ozbiljno pitanje. Ne znamo cak ni duzinu njihovih ugovora, sto se tice batina tu samo mozes ispusiti foru i nista vise, to vise ne prolazi. Da posaljemo nekog kod Tana prije ce te Azrail primiti na razgovor nego Tan.
Jednostavno sto se tice ovih ovisis o Tanu ili onom drugom KeenCho, oni obraza nemaju sami nece otici sigurno. Tan da proda klub djeluje kao pravo rjesenje,ali nekome ko ce bar za pocetak pratiti tekme kluba. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj', barem je fino odgovorila, a vidi Poture kako se bahato ponaša.SiouxLukavac je napisao/la:Ja ba, iznenadi me, al opet kontam, možda je u žurbi pisala al opet.... al dobro, školovavala se vjerojatno na stranom jeziku jer, kako me sjećanje služi, mislim da je Amerika u pitanju.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dovoljno je pismena da vodi jedan amaterski kloub ... Toeto
Ma klasicni debil. Sto vi ne poduzmete nesto? Sta prozivate HZ poduzmite nesto jer vam HZ ne valjaju kako kazete zasto onda ocekujte nesto kad ne valjaju? Nel HZ dobiju prijave a vi piskarajte,sta vas boli za HZ? Cuj onog bolida kad sam kaze ja pisao za HZ ovdje me razapeli,pa normalo da su te razapeli jer blage nemaszlo87 je napisao/la:sta pricas debiluFrancescoTotti je napisao/la:haha pa sta onda nije jasno, neko prima mjesecnu platu da se to ne bi skandiralo.
ee hordasi, oni izdali vas A VI SARAJEVO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve ti je ovo cirkus i travestija od kluba. Samo glupani i oportuni ne vide kuda ovo vodi. Hajde, bar smo još učesnici Kupa BiH. Do jednog dana, kad nas mlatne osrednji klub.PitarBordo je napisao/la:Na temu "Vidi k'o nas vodi, bolan" bih da dodam i ovaj klipić....
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kakav cirkus smo postali od kluba i sta napravise od nas ...
UPRAVA NAPOLJE !
UPRAVA NAPOLJE !
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ne bi da pristajem na muku, ali fakat ako prođete s 2 komada dobri ste. Ja sam mislio da ovo neću dočekat u životu ali sam siguran kao nikad da će hendikep na Mladost protiv Sarajeva proći hladno. Vi ste stvarno loši, u čemu je fazon ne znam ko ni što smo mi tako dobri. Biću realan i reći **** ovu ligu gdje Mladost s budžetom 5 puta manjim od Sarajeva ovako igra. A možda i nije u parama...joker90 je napisao/la:Bod protiv Mladosti i uz malo sreće možemo ostati na čelu lige za opstanak! #JaVjerujem
- TobeYarabi
- Kontakt:
mladost ima budzet isti ko i fks.. uzecemo vas najmanje 3-0, ili 4-1Addict je napisao/la:Ne bi da pristajem na muku, ali fakat ako prođete s 2 komada dobri ste. Ja sam mislio da ovo neću dočekat u životu ali sam siguran kao nikad da će hendikep na Mladost protiv Sarajeva proći hladno. Vi ste stvarno loši, u čemu je fazon ne znam ko ni što smo mi tako dobri. Biću realan i reći **** ovu ligu gdje Mladost s budžetom 5 puta manjim od Sarajeva ovako igra. A možda i nije u parama...joker90 je napisao/la:Bod protiv Mladosti i uz malo sreće možemo ostati na čelu lige za opstanak! #JaVjerujem
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.