FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kraljlavova » 07 avg 2017, 11:32

ljudi vakat je da se organizujemo svi mi koji volimo ovaj klub treba posjetiti klupske prostorije

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 11:38

Laki je malo pod terapijom :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 11:41

kraljlavova je napisao/la:ljudi vakat je da se organizujemo svi mi koji volimo ovaj klub treba posjetiti klupske prostorije
Nemoj, Zip ce nam se nasikirati. :kafa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 avg 2017, 11:48

Gdje su sad oni što su nas nazivali izdajnicima, neprijateljima kluba, štetočinama, pljuvačima??? Godinu i po mi govorimo o realnosti limitirane ekipe i dometima same. Ali haman je i ovdje zabranjeno biti realan, jer ako si realan odmah si neprijatelj br. 1. Sarajevo bolan iznad svih!!! Ne zanima me ništa osim igre i rezultata, taman mu predsjednik bio mile ronhil, ako ima rezultate i ako napreduje ja sam zadovoljan.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 11:53

Gdje je onaj strucnjak sto je neki dan govorio da ne pisemo o stanju u klubu, brukamo klub, komsije nam se smiju?
Je li ono juce bilo brukanje kluba?
Jesu i za to navijaci krivi?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 11:54

Yebite vi mene, ovdje kladionica opasno radi! Pogledaj samo rezultate kluba pogotovo na domacem terenu, nakon pobjede u gostima ma hajte molim vas.

High

Post Postao/la High » 07 avg 2017, 11:56

ledesma je napisao/la:Gdje su sad oni što su nas nazivali izdajnicima, neprijateljima kluba, štetočinama, pljuvačima??? Godinu i po mi govorimo o realnosti limitirane ekipe i dometima same. Ali haman je i ovdje zabranjeno biti realan, jer ako si realan odmah si neprijatelj br. 1. Sarajevo bolan iznad svih!!! Ne zanima me ništa osim igre i rezultata, taman mu predsjednik bio mile ronhil, ako ima rezultate i ako napreduje ja sam zadovoljan.
To ti je kategorija glupana, koja se naknadno grana na dvije dodatne kategorije:
- na one koji su blizu suknji njonjavih uposlenika Kluba i koji danonoćno brane njihove gluporije;
- i na one koji su van toga, ali bi aminovali stoljeće srama i neuspjeha u Klubu vjerujući u svaka obećanja i najave i misleći da bolje ne može.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 avg 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 11:57

Ma sezona je izgubljena 100%. Iskreno da se ja nešta pitam sad, do kraja sezone bi mi igralo barem pet juniora u prvoj postavi, kapitensku Ivetiću ili Velkoskom i zdra'o.
A mi stvarno moramo nešta uradit, i to će izgleda morat pokrenut stara garda koja je sad na istoku i zapadu. Hordašima svaka čast za podršku i nek se ne uvrijede ovi forumaši koji su redovni na sjeveru, al 70% današnjeg sjevera čine djeca, maloljetnici ili momčići do 20 godina s kojim roštiljadu ne bi mogao organizovat'. Čast izuzecima, ima i starijih i ozbiljnijih momaka tu al okosnica tribine su djeca i to je problem, da pokrenu tako ozbiljnu akciju kao što je mirni protest ispred kluba il' šta već, teško.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 07 avg 2017, 12:00

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 12:01

Sezona je izgubljena jos prije mjesec dana. Ako ne uradis dobru pripremu, ne znam sta onda ocekujes?
I prije Zarije, znali smo sta nas ceka ove godine.

Samo jos budale nasjedaju na onu "stanite da pocne, pa da vidimo kako ce to izgledati". Takvih prica smo se naslusali unazad par godina.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 avg 2017, 12:02

ne brinite rijesit cu problem , Cala nije uigrao ekipu , ja radim modernije , evo pitajte kapitena :)
slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 avg 2017, 12:05

skoroalen je napisao/la:Ma sezona je izgubljena 100%. Iskreno da se ja nešta pitam sad, do kraja sezone bi mi igralo barem pet juniora u prvoj postavi, kapitensku Ivetiću ili Velkoskom i zdra'o.
A mi stvarno moramo nešta uradit, i to će izgleda morat pokrenut stara garda koja je sad na istoku i zapadu. Hordašima svaka čast za podršku i nek se ne uvrijede ovi forumaši koji su redovni na sjeveru, al 70% današnjeg sjevera čine djeca, maloljetnici ili momčići do 20 godina s kojim roštiljadu ne bi mogao organizovat'. Čast izuzecima, ima i starijih i ozbiljnijih momaka tu al okosnica tribine su djeca i to je problem, da pokrenu tako ozbiljnu akciju kao što je mirni protest ispred kluba il' šta već, teško.

Tanova ambicija i jest da igraju djeca iz akademije nije mu bitan rezultat nego prodaja te djece . zato je i postavio u upravu ljude koji nemaju fudbalskih ambicija , nego samo da se vidi racuna o novcu . nema ulaganja ,nema ambicija . nazalost mi nikako da shvatimo to mi i dalje udaramo po Cali,Tosi,Bekicu,Rustemovicu,Kodri,Bilbiji,Jesicu,Uscuplicu,Jarniju itd itd

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 12:06

Transfer1312 je napisao/la:Jedno pitanje . Ko je doveo Direktoricu i Predsjednika!? Nije mogao doći Kinez i reći daj Ilievskog , daj Sabrinu . Ja imam osjecaj da neko stoji iza toga ali samo se šuti u javnosti...
Ja koliko se sjećam, ovdje je bila priča da je Dinokio uvalio ovu Sabrinu, da je ona samo njegova produžena ruka. A za Valentina pojma nemam, nije kinez al jest njegov board direktora, daBogda im apoteka menza bila.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 12:06

Zadovoljan sa evropom i da ova bagra bude otjerana bar do ljeta!

redsjednik Skupštine Valentin Ilievski
Predsjednik odbora direktora Alen Hujić
Član odbora direktora Derek Chin
Član odbora direktora Elvir Krajina
Član odbora direktora Ken Choo
Član odbora direktora Lim Meng Kwong
Generalni direktor Sabrina Buljubašić
Generalni sekretar Mirza Hadžić
Šef akademije Sanjin Alagić
Šef škole fudbala Emir Karahmet

Tehnički direktor Elvir Kantardžić
Šefica finansija Merisa Peco
Finansije Maja Kurić
Finansije Džemila Hadžiavdić
Blagajna Salko Ćimić
Direktorica marketinga i komunikacija Anela Potura
PR Manager Tarik Trbić
Web Bakir Husović
Marketing asistent Ines Arapović
Marketing asistent Dino Mulalić
Članstvo i sezonske ulaznice Aida Kadić
Sekretar Akademije FK Sarajevo Ismar Hadžiosmanović
Sekretar Akademije FK Sarajevo Nermin Šabanović
Sekretar omladinskog pogona Mirnesa Poturak

I sta kog k.urca rade ovi kinezi, njih jos niko nije vidio, nisu se ljdui oglasili u ime kluba, niti jedan portal nije slova napisao o njima. Sa su, yebeni masoni?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 12:15

bordobijeli je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma sezona je izgubljena 100%. Iskreno da se ja nešta pitam sad, do kraja sezone bi mi igralo barem pet juniora u prvoj postavi, kapitensku Ivetiću ili Velkoskom i zdra'o.

Tanova ambicija i jest da igraju djeca iz akademije nije mu bitan rezultat nego prodaja te djece . zato je i postavio u upravu ljude koji nemaju fudbalskih ambicija , nego samo da se vidi racuna o novcu . nema ulaganja ,nema ambicija . nazalost mi nikako da shvatimo to mi i dalje udaramo po Cali,Tosi,Bekicu,Rustemovicu,Kodri,Bilbiji,Jesicu,Uscuplicu,Jarniju itd itd
Ma da je to njemu cilj, radilo bi se ranije na produživanju ugovora za Duljevića, a sad evo i Kadušića i Mihojevića. Jok, oni nemaju cilja i plana, kao što @Evander kaže, njima je cilj da su plate redovne. Allaha mi da sad upitaš ikog iz uprave šta je cilj FK Sarajeva, odnosno koji je njihov plan da realizuju ciljeve koje spominju (trofeji, evropa), neće znat progovorit. Iz onog odgovora Poture na instagramu se puno toga vidi, yebe se njoj i za rezultat i sramotu, ona ima svoju fotelju.
Pitanje za statističare: da li smo ikad ranije uvezali dva domaća poraza? Da ne spominjem da su ta dva poraza bila u trećem i petom kolu. I onda neko kaže da je u doba viršli bilo gore. :D ekipa Sarajeva sa Varešanovićem na klupi a Hirošem, Avdićem, Alaimom, Torlakom, Muharemovićem, Džakmićem itd, je ova sela pratila sa 3 razlike s Koševa. Sad sve neki mladi reprezentativci, qrci palci, a mjesne zajednice i granični prelazi nas siluju.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 avg 2017, 12:17

Ako smo izgubili ligu nakon 3 kola, nismo kup! Tu smo idalje u igri! Kup je nas!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 12:19

Evolution87 je napisao/la:Ako smo izgubili ligu nakon 3 kola, nismo kup! Tu smo idalje u igri! Kup je nas!
Dok ne izvučemo Slobodu iz Mrkonjić Grada ili FK Ilijaš u prvom kolu. :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 avg 2017, 12:21

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zadovoljan sa evropom i da ova bagra bude otjerana bar do ljeta!

Finansije Maja Kurić
Blagajna Salko Ćimić
PR Manager Tarik Trbić
Web Bakir Husović

I sta kog k.urca rade ovi kinezi, njih jos niko nije vidio, nisu se ljdui oglasili u ime kluba, niti jedan portal nije slova napisao o njima. Sa su, yebeni masoni?
Ehh burazeru ti kinezi su glavni oni odobravaju lovu i nadgledaju gdje ista zavrsava . a ovi naai su uposlenici koji imaju finu platu sute i rade . uvijek se vracamo na isto Tana neinteresuje rezultat,zeli jeftinu ekipu iz alademije gdje ce cekati neki dobar transfer .

High

Post Postao/la High » 07 avg 2017, 12:22

Čekajmo novu trivijalnost iz Kluba - nešto slično mećanju ljiljana na dres ili kojekakvih poruka na mobitelu! Da pitarluk povjeruje u boljitak!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2017, 12:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zadovoljan sa evropom i da ova bagra bude otjerana bar do ljeta!

Finansije Maja Kurić
Blagajna Salko Ćimić
PR Manager Tarik Trbić
Web Bakir Husović

Koliko je na ovoj listi sposobnih ljudi? Ima li bar troje stručnih? :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []