NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Daj malo se smirite ba da ne bih zakljuco temu ! Ovdje pisite samo o Zvijezdi za neko vise "Svadanje" imate poruke.
-
- Kontakt:
Hhahahaha ovo je tragedija od foruma. Zvanicni press kluba vrijedja ljude po forumu naziva ih pogrdnim imenima sramota ali to je stvar kulture i kucnog odgoja. Ovdje nesmijes imati drugacije misljenje odma si pljuvator pa sta ako je covjek napisao da kasne plate a ne kasne sta forum moze da pise sta hoce.
I otkad to treba ustat spram M NOvalica zasto ? Ja mislim da treba ustati kraj Ese Jasara i sl. koji su puno vise dali Zvijezdi jos malo pa cemo ustajat o spram Turbica.
I jos nesto samo pisko ti pisi sta te volja ko hoce nek cita a ko nece nemora isto i neka komrntarisu a vrijedjanje nije OK.
I otkad to treba ustat spram M NOvalica zasto ? Ja mislim da treba ustati kraj Ese Jasara i sl. koji su puno vise dali Zvijezdi jos malo pa cemo ustajat o spram Turbica.
I jos nesto samo pisko ti pisi sta te volja ko hoce nek cita a ko nece nemora isto i neka komrntarisu a vrijedjanje nije OK.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ova tema svakim danom postaje sve veci cirkus
Nema te televizija koja prenosi vecu komediju od ove teme 

⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa dobro imali kraja ovim vašim prepirkama?i pripazite malo na riječnik,ovo stvarno nema smisla..imate brate dragi pp pa tamo opletite,sramotimo se džaba pred ostalim forumasima..
Lik je prekucao,znači Božereddragon001 je napisao/la:, sutra cu klub zvanicni dopis poslati da se ovaj forum zatvori... radi vas stakora koji ste se naklatili na klub... ali ima nas koji branimo klub i necemo dati da se razne lazi sire vjerujte mi. Veceras me je covjek maksuz nazvao kaze cito sam forum i imas nasu podrsku sta god da treba tu smo.

Jbt šta vi imate u čaršiji,čudo jedno... ova tema je veći cirkus nego gračanička iz prošle sezone

Niko nebi bio sretniji od mene da Zvijezda uđe u premier ligu jer sam u toku svog života sa Zvijezdom sigurno više prošao nego što je on i domaćih i gostujućih utakmica.
Normalno sam napisao post i pitao jeli istina da igračima ksne plate i da neki trebaju biti istjerani iz stana, da bi on krenuo nakiljati i vrijeđati, ali nema veze to je odraz njegove kulture. Trebao je napisati nije istina i gotova stvar ali ne on ima potrebu da vrijeđa.
Drugo nisam ja kriv ako je to istina ili nije vezano za plate to moraju riješiti sa igračima jer oni to pričaju po čaršiji.
Treće prvi sam čestitao na osvojenom bodu u Jajcu jer mislim da je velik kao kuća. Ali isto tako treba i kritikovati kada nešto nevalja, to je bar moje mišljenje. Za razliku od njega koji je samo tu kada je nešto dobro. Čist primjer kada smo izgubili od Goražda nije se javljao čitav dan a nakon boda iz Jajca nakon sat vremena.
Za razliku od njega ja komentarišem i kada je dobro i kada je loše.
Normalno sam napisao post i pitao jeli istina da igračima ksne plate i da neki trebaju biti istjerani iz stana, da bi on krenuo nakiljati i vrijeđati, ali nema veze to je odraz njegove kulture. Trebao je napisati nije istina i gotova stvar ali ne on ima potrebu da vrijeđa.
Drugo nisam ja kriv ako je to istina ili nije vezano za plate to moraju riješiti sa igračima jer oni to pričaju po čaršiji.
Treće prvi sam čestitao na osvojenom bodu u Jajcu jer mislim da je velik kao kuća. Ali isto tako treba i kritikovati kada nešto nevalja, to je bar moje mišljenje. Za razliku od njega koji je samo tu kada je nešto dobro. Čist primjer kada smo izgubili od Goražda nije se javljao čitav dan a nakon boda iz Jajca nakon sat vremena.
Za razliku od njega ja komentarišem i kada je dobro i kada je loše.
Manite se svadje nego treba se skontat kako podmazat sudije i branitelj pa upisat tricu na strani koja bi znacila mnogo

Forza Zvijezdaaaaaa

Forza Zvijezdaaaaaa
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Haj pisite jos malo sutra pisko zatvara forum 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ljepo ako neko ima neku informaciju vezano za Zvijezdu opletite...Sto se tice svadanja imate poruke pa tamo ozezi... 

-
- Kontakt:
Pisko je ne bitan nego klub nece dozvoliti da ovakvi kao combe pisu razne lazi vezano za financijsko stanje. Kome god ima sta nejasno za plate ode lagano u prostorije kluba koje rade svakim radnim danom od 8-16h i dobit ce sve informacije. Kad je tako siguran da plate kasne zasto se ne pozove na svoje izvore. Ja nikad nista nisam na ovom forumu vezano za klub napisao iz svoje glave uvjek sam dobio info od nekog clana uprave, igraca, trenera ili direktora. I za sve sto sam napisao stojim iza toga samo ne vrijedi se prepirati sa nekim ko se krije iza nekog nicka sta ja imam pricati sa nekim koga ne poznajem kome Zvijezda sigurno nije na prvom mjestu, nego licni interes. Jedan covjek ne tako davno je dobio otkaz zbog foruma u klubu nebi me cudilo da iza ovog nicka se krije upravo taj covjek. Kad nesto ima sto ne stima i ja volim to iznjeti i podjeliti sa forumom ali ovo za plate je izmisljanje.
I ja sam za plate dobio info od igrača zato sam i pitao jeli istina, samo što si ti tu cijelu priču okrenuo drugim tokom.reddragon001 je napisao/la:Pisko je ne bitan nego klub nece dozvoliti da ovakvi kao combe pisu razne lazi vezano za financijsko stanje. Kome god ima sta nejasno za plate ode lagano u prostorije kluba koje rade svakim radnim danom od 8-16h i dobit ce sve informacije. Kad je tako siguran da plate kasne zasto se ne pozove na svoje izvore. Ja nikad nista nisam na ovom forumu vezano za klub napisao iz svoje glave uvjek sam dobio info od nekog clana uprave, igraca, trenera ili direktora. I za sve sto sam napisao stojim iza toga samo ne vrijedi se prepirati sa nekim ko se krije iza nekog nicka sta ja imam pricati sa nekim koga ne poznajem kome Zvijezda sigurno nije na prvom mjestu, nego licni interes. Jedan covjek ne tako davno je dobio otkaz zbog foruma u klubu nebi me cudilo da iza ovog nicka se krije upravo taj covjek. Kad nesto ima sto ne stima i ja volim to iznjeti i podjeliti sa forumom ali ovo za plate je izmisljanje.
-
- Kontakt:
Plata nema more bit bidne al plata nema, morete čekat deset dana deset mjeseci deset godina ali plata nema. 

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
I nepismenreddragon001 je napisao/la:Pisko je ne bitan

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Zoom088 evo stigla je hvala bogu kisa malo ce se trava oporavit, ne morate vise zaljevat kofama stadion.
Lako ćemo za teren, ali nema te kiše koja može tvoju saprati 
De mi reci kad je svečano zatvaranje foruma?

De mi reci kad je svečano zatvaranje foruma?

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Pisko da je moderator on bi sam sebe banovao na jedno 6,7 radi otkrivanja i ugrozavanja svog licnog identiteta
a pogotovo radi ugrozavanja... E jesi provala majke mi... Cuj forum zatvorit...

sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Evo pametnjakovici pogledajte gore sta je covjek napisao da moze zakljucati temu pa sad ne znam ko je ovdje budala.GracanicaAA je napisao/la:Daj malo se smirite ba da ne bih zakljuco temu ! Ovdje pisite samo o Zvijezdi za neko vise "Svadanje" imate poruke.
Znali neko jel se utakmica igra u subotu ili nedjelju? Pošto većina tih klubova iz Hercegovine igra nedjeljom.
-
- Moderator
- Kontakt:
Smiri se i nemoj odma nesto pametovati...On je pod ovim "Zatvorit" mislio da pdf. Zvijezde zatvori... Tako da ga nemoj zezatvijestifriske je napisao/la:Pisko da je moderator on bi sam sebe banovao na jedno 6,7 radi otkrivanja i ugrozavanja svog licnog identiteta![]()
![]()
a pogotovo radi ugrozavanja... E jesi provala majke mi... Cuj forum zatvorit...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.