FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo, ja ovdje pocinjem glasinu: Ronaldu dopizdio Madrid, i dolazi u Radnik iz Bijeljine. Nagovorio ga prijatelj Krstajic. Raznesite po cijelom kraljevstvu 
To stoji naravnoplavousrcu je napisao/la:On ce sigurno otici negdje gdje ce dobro zaraditi. Samo sam htio reci da ga mogu zamisliti u Zrinjskom i kod komsija. Profesionalac je i zivi od toga. Ne bih ga osudjivao sekunde.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Neandertalac
- Kontakt:
Stručni štab i ostali organi u klubu donose odluke za koje smatraju kako su trenutno najbolje i u interesu kluba. Jesu li, pokazat će vrijeme i naše trenutno nije da komentarišemo iste već da podržimo KLUB, ne pojedince, ne odluke, samo KLUB!
Osvojite titulu!
Osvojite titulu!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Čovjek hoće iskorake u karijeri, kako finansijske, tako želi i jači klub, jaču ligu, jače utakmice, bolje uslove. Ponavljam da ne mogu vjerovati da neko ko prati loptu ozbiljno može zamisliti da Miro u PL ima bolju opciju od Želje. Kakav bi mu iskorak bio da ode u Zrinjski? Možda za 500 km veća plata? Daj ne provaljuj se.
Evo kupljena karta za jug. Broj 2011.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije niko rekao da bi mu bio iskorak, naravno da sa sportske strane od Zelje u BiH nema bolje opcije. On ide u inostranstvo, ali ako ne uspije vratit ce se vamo i tada ga mogu zamisliti u bilo kojem klubu. Ako jke Zeba mogao ne vidim zasto ne bi Miro. Mislim da je Zeba veci Zeljovac od njega.Monci je napisao/la:Čovjek hoće iskorake u karijeri, kako finansijske, tako želi i jači klub, jaču ligu, jače utakmice, bolje uslove. Ponavljam da ne mogu vjerovati da neko ko prati loptu ozbiljno može zamisliti da Miro u PL ima bolju opciju od Želje. Kakav bi mu iskorak bio da ode u Zrinjski? Možda za 500 km veća plata? Daj ne provaljuj se.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zrinjski je po plateznoj moci daleko iza nas, dakle nemaju novac za Stevanovica, lupio forumas na temi Zrinjskog i sada se svi uhvatili natezati oko toga, obicna glupost i izmisljotina, pitajte Acu gdje mu Menaf pokusava zavrsiti transfer (mislim da je Aco upucen a mozda i nije) kakav Zrinjski i kakva PLBIH ... 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
Da se citiram na vakat. Zapamtite ovo.Neandertalac je napisao/la:Stručni štab i ostali organi u klubu donose odluke za koje smatraju kako su trenutno najbolje i u interesu kluba. Jesu li, pokazat će vrijeme i naše trenutno nije da komentarišemo iste već da podržimo KLUB, ne pojedince, ne odluke, samo KLUB!
Osvojite titulu!
Samo KLUB, ne pojedinci!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasto ovo podvlacis?Neandertalac je napisao/la:Da se citiram na vakat. Zapamtite ovo.Neandertalac je napisao/la:Stručni štab i ostali organi u klubu donose odluke za koje smatraju kako su trenutno najbolje i u interesu kluba. Jesu li, pokazat će vrijeme i naše trenutno nije da komentarišemo iste već da podržimo KLUB, ne pojedince, ne odluke, samo KLUB!
Osvojite titulu!
Samo KLUB, ne pojedinci!
- Neandertalac
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Vidim sastav Sirokog protiv Viteza. Cuvaju se opasno za srijedu, nece nam biti lako na Pecari.
Za njih je to tekma sezone. Maksimalno ozbiljno uci u taj mec, ali prvo danas uzeti Krupu aBdplavousrcu je napisao/la:Vidim sastav Sirokog protiv Viteza. Cuvaju se opasno za srijedu, nece nam biti lako na Pecari.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
Ozbiljan pristup nam garantuje bodove veceras. Svjesni su igraci toga i siguran sam da necemo prosuti sve sto smo gradili kroz cijelu sezonu.Osim13 je napisao/la:Za njih je to tekma sezone. Maksimalno ozbiljno uci u taj mec, ali prvo danas uzeti Krupu aBdplavousrcu je napisao/la:Vidim sastav Sirokog protiv Viteza. Cuvaju se opasno za srijedu, nece nam biti lako na Pecari.
- MocMahale444
Koja ce sljedeca nasa utakmica biti na Areni ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
domace utakmice protiv Krupe, Zrinjskog i Radnika ce biti na BHT, sve ostalo na Moja TVLjoZee je napisao/la:Koja ce sljedeca nasa utakmica biti na Areni ?
nema nas na Areni ovog proljeca
Don't believe the hype.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Joooj... hvala brate.akisarajevo92 je napisao/la:protiv Zrinjskog i Radnika kuci ce biti na BHT, sve ostalo na Moja TVLjoZee je napisao/la:Koja ce sljedeca nasa utakmica biti na Areni ?
nema nas na Areni ovog proljeca
Evo sportske pisu da ce Zeba igrati od prve minute veceras. Bas da vidimo da li lazu ili znaju nekad ubost.
Ide u paketu sa Amaromplavousrcu je napisao/la:Zasto ne bi presao? To sto mi mislimo da je igracima Zeljo isto sto i nama je druga stvar. Miru cijenim zbog odnosa prema dresu, ali kao sto nije potpisao novi ugovor tako ga mogu zamisliti i u drugom klubu.Osim13 je napisao/la:Naravno da ne razmisljam vec mi je smijesno sta levati pisuMonci je napisao/la:Ne mogu vjerovati da navijač Želje može uopšte razmišljati da bi u ovom momentu Miro mogao preći u bilo koji klub iz PL. Meni takve pa čak i forumske vijesti nisu niti smješne, nego stvaraju u meni reakciju kao i obični bijeli papir na kojem ništa ne piše.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.