Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

suhakrpa
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la suhakrpa » 13 maj 2012, 21:41

Uhhh...ponovo dan za pamcenje sto se tice Engleske lige. Krenimo redom. Gledao sam onaj kombinovani prijenos na SK-u...Postizemo gol, kontam ma poderat cemo ih ko beba zvecku. Izjednacuju oni, ajd nea veze, pobijedit cemo ih. Primamo i drugi gol, "hebem li vam majku smotanu". Postizemo 2. gol, Bravo momci, ajmo jos jedan. Postizemo 3. gol i to je to. Kasnije sam pogledao i highlights, ali nista posebno se nije moglo vidjeti. Vazno je da smo izborili to 3. mjesto i da idemo direktno u LP, jer sa Plavcima se nikada ne zna.

GO GUNNERS

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 maj 2012, 21:42

ljudi jeste li vi normalni, nama treba minimum 5 igraca vrijednosti 25-30 miliona funti svaki da bi mogli konkurisati za titulu, trenutni sastav je nista vise nego prosjecni igraci, cast izuzecima kojih je veoma malo
sto se tice kapitena, nadam se da ce ostat, ali ako ode NEMAMO PRAVO da se ljutimo i da ga smatramo izdajicom

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 maj 2012, 21:44

GunnerS je napisao/la:Jarane, zamisli ti sada dovedu 3-4 kvalitetna pojačanja i onda na pripreme svi zajedno mjesec dana provedu... :oops:
Ma haos pravi. Eto, sad nam valja cekati do avgusta :D Sreca pa je tu i EP, tako da ce i to cekanje biti lakse.
Oficijanlo pocinje povezivanje svakakvih igraca sa Arsenalom od danas pa do septembra... :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 maj 2012, 21:44

nedim1993 je napisao/la:vi ako hoćete Arsenal kao i prethodnih godina slobodno pričajte tako, ne fali nam igrača, dobri su ovi. Nek vam bude :mrgreen: .
Pa Allgunz... jesi ti gledo meč ? ljudi su nas razvalili u drugom poluvremenu, šta je Arsenal napravio uopšte u drugom poluvremenu? osim gola za koji je kriv njihov golman.
Ovo je naša najveća greška, posle utakmice niko se ne obazire na loše strane a to uvijek košta :) .
kako neću govorit dabogda izgubili , pa nek se jednom opamete u pm. da će Bogdom bit' drugačije al dabogda.

Vidim niko se ne slaže samnom al yebajga :mrgreen:
Noramala da se slažem. Pa vidiš da trubim da trebaju minimalno JOŠ 3-4 kvalitetna pojačanja na svim pozicijama ( od odbrane do napada ). Podolski je došao, to možemo smatrat ljevim krilom, M'Villa je DM a Song onda ide na CM, znači tu je udure. Napadač jedan i desno krilo ( ako neće koristit Ox-a tu ) Vert u odbrani i možda koji bek jedan.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 maj 2012, 21:49

Gledam Lille- Montepelliere i ako Wenger misli da me, a bome i vas, obraduje sledeće sezone, neka dovede Girouda. Jbo Hazarda, ja ne bih dao Girouda za Belhandu i Edena zajedno. Nije normalan tip, tačno ga prilike i golovi vole. Inače 0:0 je, al' sve zahvaljujući saigračima, koji nisu umjeli prazan gol pogoditi. :lol:

Što se tiče tehnike i driblanja, Utaka dominira na ovoj utakmici. :mrgreen:

Mbiwa/Belhanda/Giroud...neka neko od njih trojce bude pojačanje za sledeću godinu i ja presretan. Belhanda igra desno krilo. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 maj 2012, 21:50

Za mene IDEALNO ljeto bi bilo:
(Podolski) M'villa, Veronghen/Mbiva (onaj lik iz Montpillera), Belhanda/Suarez/Hoillet, neki desni bek

Realnost: Podolski, M'villa (ako budemo sretni), i dva anonimusa iz xy lige

Ali mislim da ce mnogo toga zavisiti od toga, koliko igraca cemo biti u stanju prodati. Posto ima mnogo skarta u toj Arsenalovoj ekipi, i svi znamo ko su ti.

Zivi bili pa vidjeli!

COYG!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 maj 2012, 21:52

Benyoun bi bio idealan za klupu,ako bi ga jeftino dali..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 maj 2012, 21:52

Podolski ( došao ), M'Villa, Hazard il Belhanda, Vert i meni dosta. :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2012, 22:00

Sve zavisi od toga kako Wenger planira koristiti Podolskog, ako ga planira kao lijevo krilo, onda nam ne treba desno, vec spic, a ako kao spic onda treba desno/lijevo krilo(Gervinho moze oba igrat)
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 maj 2012, 22:03

Theo, Squillaci, Almunia, Djurou, Arshavin...Sve to treba prodat :roll:

EDIT: evo vidjoh Villareal ispade u drugu ligu u PL i imaju oni par dobrih igrača pogtovo onaj Rossi, što ga nebi mi doveli ?! Dobar je igrač sigurno, nije ni star nit mlad, 25-26 godina ako se ne varam.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 maj 2012, 22:12

Uh,završi se i ovo,teška utakmica danas,u ostalom takva nam je bila i cijela sezona,.Bilo je tu uspona i padova,pobjeda i poraza,trpanja i primanja :mrgreen: Sve u svemu,kako je počelo na dobro se završi,osigurana je LP i naredne sezone a to je bio maksimum s obzirom na loš start i odlazak par standardnih igrača..

Arnelinho reče da ova ekipa ima kvalitet,ja se slažem ali nema konstantu,a bez nje nema ni titula,.Ekipi treba par kvalitenih pojačanja ako želimo da konkurišemo za titule iduće sezone,onaj ko to ne vidi ili ne želi da vidi je slijepac kao i Wenger sve ove godine,.Samo se možemo nadati da mu je ova sezona otvorila oči i da je napokon progledao..
Potreban nam je širi krug igrača koji mogu konkurisati za prvu postavu,a ne da nam se ponovi sezona u kojoj večim djelom smo bili prinuđeni gledati indisponiranog Ramiza i Walcota(ovaj je i odigrao par dobrih utakmica),parmake poput Squilacia,Djure,.Dodao bi tu i Jenkinsona al et,prva mu je sezona,još je mlad,nije on kriv što ga "nespremnog" gurnuše u tim..Bilo je tu i ozlijeda,ali ne možemo se uvjek vaditi na njih,mora se na sve pripremiti,pa i na ozlijede koje su sastavni dio fudbala..

Ostaje da vidimo šta če Wenger uraditi,najavio je remont,red ja da isti i napravi..Ima tu igrača koji su ostali "nedorečeni"..Park i Chamak nisu ni dobili pravu priliku,pogotovo ovaj prvi,ali je evidentno da Wenger na njih ne računa,biče,prodaj,pošto po'to..Squilaci i Djuro nisu kvalitet za Arsenal,Jenkinson nije igrač koji može zamjeniti Sagnu,Ramiz ovakav može samo grijati klupu i to da se nabije nogom u guzicu,.Rus je vjerovatno odigrao svoje za Arsenal,ma da se s Wengerom nikad ne zna..Pa imamo Denilsona,Velu,Bendtera koji su tu,al opet nisu tu :lol: Alamunja,Fabianski,aaaaaa "kila"igrača na platnom spisku od kojih nemamo nikakve koristi,fakat je vakat,da se pojedincima kaže zbogom..

Eh,RVP,volio bi da ostane,dao je mnogo za Arsenal ove sezone,najviše zasluga ide njemu za ovu 3.poziciju,.
Ipak,nek se odluči što prije,imao je vremena na pretek,uzmi ili ostavi što bi se reklo pa da guramo dalje,s njim ili bez njeg,dalje se mora..

Ako je vjerovati Koscielnom nema brige :D

Koscielny on RVP: 'He will be
here next season. He will be
here scoring goals for us next
season'.

Jbg,oduži se ovaj post,halalite :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 maj 2012, 22:15

Odmah da se izjasnim. :mrgreen:

Golmani:Vorm/Butland
Odbrana: Jagielka/Vertonghen
Ofanzivni veznjaci: Dempsey
Krila:Mertens/Belhanda
Napadač: Giroud/Remy

+Lukas Podolski, naravno.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 maj 2012, 22:22

Arnelinho je napisao/la:Odmah da se izjasnim. :mrgreen:

Ofanzivni veznjaci: Dempsey

+ Yann M'vila ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2012, 22:23

Ja bih ipak Lulica.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 maj 2012, 22:25

AllGunsBlazing je napisao/la: Ja bih ipak Lulica.
Ako čemo Bosanca,ja bi Mujdžu 8-)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 maj 2012, 22:26

chily-rz je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: Ja bih ipak Lulica.
Ako čemo Bosanca,ja bi Mujdžu 8-)
Obojicu. A stvarno bi nam Lulic legao(Mujdza igra u slabijem timu pa je pitanje kako bi uspio). Bas ono krilo koje treba ofanzivnim bekovima(sto su nasi igraci).
I da ako ide Robin ja bih da dodje Dzeko i onda ga samo gadjati loptama u glavu.
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 maj 2012, 22:33

Ofanzivni veznjaci: Dempsey i M'Villa

Evo dopunjena transfer lista :)

E sad da dodamo i onu out transfer listu:

Golmani: Almunia i Fabianski ( Mannone je mlađi i neka ga )
Odbrana: Squillaci i Djurou
Sredina: Diaby
Krila: Theo, Arshavin
Napad: Chamack i Park

Mislim da prodajom ovih igrača možemo kupit minimalac 3 gore navedena igrača ;)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 maj 2012, 22:33

Anderlecht midfielder Lucas Biglia claims Arsenal and Real Madrid have been in contact with his agent and he expects to be on the move in the summer.

Arsenal are reported to have held a long-standing interest in Biglia, who is under contract for a further three years with Anderlecht.

However, the Argentine believes the newly-crowned Belgian champions will allow him to leave at the end of the season and he is now waiting for offers.

"It's true that Real Madrid and Arsenal are interested in me," the 26-year-old told todomercadoweb.es.

niste vi dobro to skontali za mvilu,ucinilo vam se,slicno je to mvila-bilja,**** vako starog argentinca :?

i da ne sanjamo vise,poceo je isto azar :roll:

Ajax star Jan Vertonghen has dropped a huge hint that he is set to join Tottenham this summer.
"Tottenham is a fantastic traditional club who play football in a way I like.

"Ajax was the perfect club for me, but Spurs will be very close in nearing that already. They buy young, eager and offensive-minded players."

Spurs' Rafael van der Vaart has already revealed he has encouraged Vertonghen to move to White Hart Lane, whilst manager Harry Redknapp confirmed his interest earlier this month.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 maj 2012, 22:41

@GunnerS: Bilo je ili-ili. :mrgreen:

Stim da je prvi stavljen onaj koga bih ja radije. :D
A sredinu bih da prepravim: Diaby ostaje, odlazi Denilson. :mrgreen:

A što se tiče Bosanaca, ni prvog ni drugog, ja bih Edina Džeku. 8-)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 maj 2012, 23:01

Oooooj boga. 8-)

slika
Wengeru KUPUUUUUUJ!!!!

Sve i jednog bih dao za ovog igrača.

Nije dao gol, al' je asistir'o i to kakva asistencija. 8-)

Vuče čo'ek k'o beko usisivač. Sjajno! 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.