Ima jos igre, rano je za kmecanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:56Od 15 utakmica, 12 suvereno dobili domaćini, uz jedan službeni rezultat i cijela 2 remija![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
On je izgubio svakako,njemu se kmeci vec__Liedson__ je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:41Ima jos igre, rano je za kmecanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:56Od 15 utakmica, 12 suvereno dobili domaćini, uz jedan službeni rezultat i cijela 2 remija![]()
![]()
- __Liedson__
- Kontakt:
Pa i nije, vi vodite 2-1 a Juve je na dobrom putu da svim gostima osigura jos jedan pogodakFKBilder je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:43On je izgubio svakako,njemu se kmeci vec__Liedson__ je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:41Ima jos igre, rano je za kmecanje.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:56Od 15 utakmica, 12 suvereno dobili domaćini, uz jedan službeni rezultat i cijela 2 remija![]()
![]()
![]()
Propade ti hat trickdinoo je napisao/la: ↑11 feb 2023, 18:154-1 bi ljudi sad vodili da nisu ovu neopreznost uradili...dva dupla pogotka nam uradise, ccc. Odbrana nam je oslabila![]()
Edit: ipak nije jos, konto vec Juve zavrsio.
Zadnja izmjena: FCB1986, dana/u 12 feb 2023, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
⚽FK Garaže⚽
Hahahah, sad gledam, ali bi isto tako nas ljudi zakovali na dno tabele, vec su cini mi se 5 zabili, doduse sa ovim dupliranjem. Tako da halalim golove u korist 3 boda
Ipak je ovo timski sport
Sace juve jos 2 spucat__Liedson__ je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:48Pa i nije, vi vodite 2-1 a Juve je na dobrom putu da svim gostima osigura jos jedan pogodak
Ah taj Juve 
Pošto je 2 kolo kupa na rasporedu poslije 6 kola SS lige, utakmica između Kockara- Joint iz prvog kola se mora ponoviti jer je rezultat
14.Kockari - Joint FC 2-2FT, 1-1 ET, (17-17)pen-ponovljena utakmica
pa će u drugom kolu kupa uz ostale parove
I. Jedinstvo Manchester-Gromovi
II. 14-Potkovice
III. Ljuta Krajina-Green Dragons
IV. Blue Train-Bilder
V. Hollywood FC-Stolac H
VI. RSD Čekićari-Spamm
VII. Mislish United-Formula
VIII. Pivopije-FC Premier
odigrati se i ponovljena utakmica, a Potkovice će sa svojim protivnikom odigrati u sljedećem slobodnom terminu .
Kako me je Liedson oslobodio dosta aktivnosti oko ažuriranja lige, imam slobodnog vremena da napravim avatar dres kao u liedsona za sve igrace koji to žele, pa molim da u pp mi posalju poruku sa brojem dresa i ekipa koja je u pitanju, vec sam imao neke ranije, i njih bi zamolio da ponove poruku.
14.Kockari - Joint FC 2-2FT, 1-1 ET, (17-17)pen-ponovljena utakmica
pa će u drugom kolu kupa uz ostale parove
I. Jedinstvo Manchester-Gromovi
II. 14-Potkovice
III. Ljuta Krajina-Green Dragons
IV. Blue Train-Bilder
V. Hollywood FC-Stolac H
VI. RSD Čekićari-Spamm
VII. Mislish United-Formula
VIII. Pivopije-FC Premier
odigrati se i ponovljena utakmica, a Potkovice će sa svojim protivnikom odigrati u sljedećem slobodnom terminu .
Kako me je Liedson oslobodio dosta aktivnosti oko ažuriranja lige, imam slobodnog vremena da napravim avatar dres kao u liedsona za sve igrace koji to žele, pa molim da u pp mi posalju poruku sa brojem dresa i ekipa koja je u pitanju, vec sam imao neke ranije, i njih bi zamolio da ponove poruku.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
VAR je najbolja stvar koja se desila fudbalu 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jao duela protiv Hollywooda, mi poveli 0:1,oni okrenuli na 2:1, sad 2:3 za nas nenadadno, nisam ni vidio da je Atletico danas igrao
realno da zavrsi 3:3 na kraju
Odlican prvoligaski derbi, svaka cast svim ucesnicima osim meni, da nisam indisponiran otislo bi na nasu stranu ali ovako je najpostenije
Ganjacemo se jos
Ganjacemo se jos
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Arvid malo si pretjerao
nevjerovatno
nevjerovatno
Cisto domacinsko kolo. Ne mozes nista tu. Bice jednom promjena formata nadam se.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Pensioner26
- Kontakt:
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Nadam se najava boljih dana za našu posrnulu franšizu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.