Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Tandem RvP i Džeko bi oborio sve rekorde kada je u pitanju PL, apsolutno sam siguran. I da, ono što Arsenalu uvijek treba poželjeti jeste što manji broj povreda naredne sezone, stvarno ste peh po tom pitanju, trebalo bi kakvog hodžu tamo malo odvesti, ima tu svegaAllGunsBlazing je napisao/la:I mi bi voljeli Dzeku vidjeti u Arsenalu, jos da Wenger promjeni formaciju na 4-4-2 nadavao bi se Dzeko golova(Robin ove godine imao ''samo'' deset asistencija, zamislite da je imao nekog da mu daje lopte).
nikad u zivotu nisam bio ozbiljnijivedofeelgood je napisao/la:Bega nisi valjda ozbiljno mislio da smo se prevarili sa tim imenima![]()
e vidis, to nas j*be. Walcott je prosjecan igrac, koji je kao i (skoro) svaki englez precjenjen. Zna biti koristan u utakmica gdje se igra otvoren fudbal ali kad se protivnik brani, onda ti dodje poput igraca manje (a vecina klubova protiv Arsenal igra takav nogomet).hule_barca je napisao/la: te sa Podolskim i Walcotom po stranama mogli bi imati dobre šanse da nešto osvojite
Dobro, ti znaš bolje, jer više pratiš Arsenal. Po meni je on igrač koji dosta zavisi od veznjaka i od dobrih lopti po strani. Zna ući u formu u kojoj blista, a zna biti i katastrofalan. Ja ga ipak očekujem u dobroj formi, a i ako bude loš, mislim da ga AOC i Gervinho mogu lijepo nadomjestiti pogotovo ovaj prvi koji se sjajno razvija. Volio bih kad bi Arsenal imao jednog prvog vođu u odbrani. Vermaelen to možda jeste u ovom trenutku, ali on dosta izbiva, a jaka riječ u odbrani dosta znači.Profesor je napisao/la:e vidis, to nas j*be. Walcott je prosjecan igrac, koji je kao i (skoro) svaki englez precjenjen. Zna biti koristan u utakmica gdje se igra otvoren fudbal ali kad se protivnik brani, onda ti dodje poput igraca manje (a vecina klubova protiv Arsenal igra takav nogomet).hule_barca je napisao/la: te sa Podolskim i Walcotom po stranama mogli bi imati dobre šanse da nešto osvojite
Joj da ga je negdje uvalit dok je jos zdrav i brzniko srecniji od mene
A za Bendya no comment!
U potpunosti se slazem ako ovo nije neka medijska bomba,onda ovo ako ne prihvate i dovedu boga oca sa jos plus planiranih 30 milki za transfere,ja ne znam sta treba da se desiProfesor je napisao/la:Prodati Robina za 70milki i dovesti 4-5 pojacanja za te novce
Naravno da se odbija. Da li bi možda ti prodao Bergkampa i Henrya za te pare u svoje vrijeme? Naravno da ne bi, a van Persie je legenda baš poput njih. Odbio bih i 400 miliona eura da se ja pitam, ali nažalost one krave u upravi će ga bukvalno šutnut ako je to istina.Profesor je napisao/la:Ponuda od 70m se ne odbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.