Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 14 maj 2012, 00:17

Ja bi volio ovog Rossia iz Villareala vidjet :oops: :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 maj 2012, 00:18

Dajte ba, hoćete se više okaniti tih igrača iz Francuske lige koja više ni ne spada u lige petice. Nije provokacija, ali zaista ako nastavite ovakvom strategijom transfera, vitrina sa titulama će biti još x godina prazna ;) Vjerovatno je rano pričati, ali sljedeće sezone uz par kvalitetnih odbrambenih igrača i jednog napdača, te sa Podolskim i Walcotom po stranama mogli bi imati dobre šanse da nešto osvojite :D
Mes Que Un Club

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 maj 2012, 00:19

Čestitke na direktnom plasmanu u LP ali se nadam da ćete uspjeti očuvati postojeći igrački kadar uz par novih, dobrih imena, i da ćete se naredne sezone aktivno uključiti u borbu za titulu. Nešto mislim da bi naredne sezone najozbiljniji kandidat City-u mogao biti upravo Arsenal, United više nema igrače tog kalibra da im mogu parirati, jedina prednost je Sir Alex, a i vrijeme je da Arsenal nešto uradi u PL.

Ne znam, nadam se da će se dogoditi neke spektakularne stvari pa da Džeko završi u Arsenalu, mislim da bi i on timu a i tim njemu pravo odgovarao. Tada bi naredna sezona bila pravi šlag na torti a i uživao bih gledajući kako Edo razvaljuje svoj bivši tim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2012, 00:22

I mi bi voljeli Dzeku vidjeti u Arsenalu, jos da Wenger promjeni formaciju na 4-4-2 nadavao bi se Dzeko golova(Robin ove godine imao ''samo'' deset asistencija, zamislite da je imao nekog da mu daje lopte).
Celik!3,2,2.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 maj 2012, 00:26

AllGunsBlazing je napisao/la:I mi bi voljeli Dzeku vidjeti u Arsenalu, jos da Wenger promjeni formaciju na 4-4-2 nadavao bi se Dzeko golova(Robin ove godine imao ''samo'' deset asistencija, zamislite da je imao nekog da mu daje lopte).
Tandem RvP i Džeko bi oborio sve rekorde kada je u pitanju PL, apsolutno sam siguran. I da, ono što Arsenalu uvijek treba poželjeti jeste što manji broj povreda naredne sezone, stvarno ste peh po tom pitanju, trebalo bi kakvog hodžu tamo malo odvesti, ima tu svega :D Kad se vraća Wilshare, imali kakvih novosti? To je momak koji će razvaljivati ako se uspije vratiti u formu u kojoj je igrao prije povrede.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2012, 00:34

Trebao bi biti potpuno fizicki i psihicki spreman do pocetka sezone, a sad posto se sa Arsenalom nikad ne zna, onda cemo cekati pa kad se vrati :D :D
Ma i Robin bi mnogo profitirao iz toga, on sad gubi veoma puno snage na samu borbu sa stoperima(a znamo kakvi su u Engleskoj) ovako da ima nekog ko ce to raditi umjesto njeg sigurno je da bi imao vise snage za same zavrsnice, za sezonu citavu. Da ne govorim koliko bi prostora dobio kad bi imao bilo kojeg partnera, a posebno nekog ko je kralj sesnesterca. I za razliku od Chamakha Edin nije slab na dodavanjima, niti na toj pas igri, zbog toga bi on vjerovatno uspio u Arsenalu, dok Chamakh nece.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 maj 2012, 00:34

vedofeelgood je napisao/la:Bega nisi valjda ozbiljno mislio da smo se prevarili sa tim imenima :roll:
nikad u zivotu nisam bio ozbiljniji :D al vjeruj,sad si ti mene zacudio sto si mislio da sam ja mislio da ste se prevarili :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2012, 00:37

hule_barca je napisao/la: te sa Podolskim i Walcotom po stranama mogli bi imati dobre šanse da nešto osvojite :D
e vidis, to nas j*be. Walcott je prosjecan igrac, koji je kao i (skoro) svaki englez precjenjen. Zna biti koristan u utakmica gdje se igra otvoren fudbal ali kad se protivnik brani, onda ti dodje poput igraca manje (a vecina klubova protiv Arsenal igra takav nogomet).
Joj da ga je negdje uvalit dok je jos zdrav i brz :mrgreen: niko srecniji od mene :D

A za Bendya no comment! :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 maj 2012, 00:55

Dzeko je mentalno slab igrac a Wenger zeli u ekipi da ima jak mental strenght, ima problema sa prijemom lopte u igri glavom nije bolji od Chamakha, i sto je najvaznije ima veliku platu i puno kosta vjerovatno ko jedan Hazard tako da od toga transfera nema nista smio bi dobre pare staviti. Dobar igrac ali kao sto sam rekao ranije za nas nepotreban, takav tip igraca u Arsenalu nikad nije prolazio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2012, 00:59

Ja sam i ranije govorio da Dzeko nije tip napadaca kakav se u Arsenalu trazi. Arsenalu treba brz, okretan (kao nas Edin :lol: jbg morao sam Arnel i nho) i dobar tehnicar. A vala i ne moras biti neki strucnjak da bi to skontao. Tako da se ni toliko opjevani (sa strane Paje) Bendy ne uklapa u taj sistem :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 maj 2012, 01:04

Pa o tome i pricam, Bendy je klasa ali jednostavno nije taj tip za tu igru i djaba sve, visok onako prilicno jak sa ne tako dobrom tehnikom i brzinom, solidan u igri glavom to u Arsenalu ne prolazi, zabijao je dosta golova ali jednostavno to nije to. Treba nam u sredini ili krilu jeadn igrac koji ce da pravi razliku u napadu je to RVP mozda bi mogao u sredini biti Wilshare taj igrac, vidjecemo. Taj tip igraca je Hazard ali evo sad kontam male su sanse.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 maj 2012, 01:04

Ma kakav Džeko, treba nama prodat ove kloceve što imamo pa onda dovodit igrače a ne opet kloceve ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 14 maj 2012, 08:48

Citam juce' odma poslije tekme na fb , neka Arsenalova grupa izbaci da je Hazard , uglavnom , izjavio da ce sljedece sezone igrati u crvenom ( znaaam da je rekao i da ce u plavom , al' et' :mrgreen: ) . Samo hocu reci da postoje 2 crvena kluba u koje bi on dosao ( ako ne brojimo Liverpool :D ) tako da ne smijemo dopustiti MUFC da nam opet ukrade , drugog , Ronalda .
Sto se tice Dzeke , ne znam . Vecina forumasa misli da je Giroud bolji , cije misljenje i ja dijelim . Al' opet poslije Chamaka ni jedan igrac i francucke lige mi nije siguran , zbog tog' mi je nekako Dzeko , ajmo rec , drazi . Al' mislim da je Giroud jeftiniji i da ima manju platu , al' da Bog da i on .
Sa ovim pojacanjima bi 100 % osvojili sljedece sezone :mrgreen: :
1 . Vorm ( kao drugi golman ) 5 . 000 . 000 $ :arrow: ( improvizacija :D )
2. M'vila 20 . 000 . 000 $
3.Hazard 30 . 000 . 000 $
4.Belhanda 15 . 000 . 000 $
5.Giroud 15 . 000 . 000 $ = 85 . 000 . 000 $
Ne znam sto al' vecina dolazi iz francuske , valjda nam je to u krvi :D
Mnogi ce reci skupo , al' s obzirom na izjavu RvP-a da ce zauvijek ostati topnik , i ako je ovo istina http://sportsport.ba/ino_fudbal/juve-sp ... siea/80419
onda mozemo veoma lahko da kupimo sve ove igrace , ako uzmemo Wengerov autoritet u Francuskoj .

Dalje , ja kao i svi zelim da van Persie ostane , al' cisto sumnjam . Izjava da ce ..zauvijek istati topnik , sta god da se desi u buducnosti mi je samo povecala dozu nesigurnosti oko njegovog ostanka .
Jest on kapiten i ne bi nam bilo prvi put da nas kapiten ostavi ( mislim da van Persie nije takav kao co'ek ) , al' , eventualnom , njegovom prodajom i kupovinom gore nabrojani imali bi velike sanse za naslov .

Naravno , ja bi' vise volio da RvP ostane , a da dodzu jos 1-2 igraca gore nabrojani .
al' et' vidjet cemo sta ce da bude , dugo do augusta .

Ja malo oduzio :D , al' et' da kazem svoje misljenje samo .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 maj 2012, 09:36

Profesor je napisao/la:
hule_barca je napisao/la: te sa Podolskim i Walcotom po stranama mogli bi imati dobre šanse da nešto osvojite :D
e vidis, to nas j*be. Walcott je prosjecan igrac, koji je kao i (skoro) svaki englez precjenjen. Zna biti koristan u utakmica gdje se igra otvoren fudbal ali kad se protivnik brani, onda ti dodje poput igraca manje (a vecina klubova protiv Arsenal igra takav nogomet).
Joj da ga je negdje uvalit dok je jos zdrav i brz :mrgreen: niko srecniji od mene :D

A za Bendya no comment! :lol:
Dobro, ti znaš bolje, jer više pratiš Arsenal. Po meni je on igrač koji dosta zavisi od veznjaka i od dobrih lopti po strani. Zna ući u formu u kojoj blista, a zna biti i katastrofalan. Ja ga ipak očekujem u dobroj formi, a i ako bude loš, mislim da ga AOC i Gervinho mogu lijepo nadomjestiti pogotovo ovaj prvi koji se sjajno razvija. Volio bih kad bi Arsenal imao jednog prvog vođu u odbrani. Vermaelen to možda jeste u ovom trenutku, ali on dosta izbiva, a jaka riječ u odbrani dosta znači. ;)
Mes Que Un Club

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2012, 10:47

Prodati Robina za 70milki i dovesti 4-5 pojacanja za te novce :D

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 14 maj 2012, 10:57

Profesor je napisao/la:Prodati Robina za 70milki i dovesti 4-5 pojacanja za te novce :D
U potpunosti se slazem ako ovo nije neka medijska bomba,onda ovo ako ne prihvate i dovedu boga oca sa jos plus planiranih 30 milki za transfere,ja ne znam sta treba da se desi :cry:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 14 maj 2012, 11:05

O prodaji Wolkloca mozemo samo sajati, dok je Wengera bit ce i njega u prvom timu koliko god bio u losoj formi. Mozda to Wenger radi jer je on ipak engleski reprezentativac, a znamo koliko ih je malo u prvom timu Arsenala, pa se boji da bi engleski mediji kritikovali njegovu odluku da ga cuva na klupi. Nadam se samo da ce doci neki dobrostojeci tim i ponuduti mu visoku platu pa da ga se otarasimo, dzaba uzima mjesto mladim potencijalima u Arsenalu kojih ima jako mnogo(prije svega mislim na onog japanca Miyacija i OX-a).

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 maj 2012, 11:07

Kakva ba prodaja Robina? :? De uozbiljite se.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 maj 2012, 11:09

Ponuda od 70m se ne odbija ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 maj 2012, 11:14

Profesor je napisao/la:Ponuda od 70m se ne odbija ;)
Naravno da se odbija. Da li bi možda ti prodao Bergkampa i Henrya za te pare u svoje vrijeme? Naravno da ne bi, a van Persie je legenda baš poput njih. Odbio bih i 400 miliona eura da se ja pitam, ali nažalost one krave u upravi će ga bukvalno šutnut ako je to istina.

Nadao sam se da će bar navijači bit protiv toga, ali eto vi bi prodali ikonu. Kao da će tih 70 miliona bit uloženo u nova pojačanja. Hoće al' u kurcu, reći će evo 5 za Podolskog, evo tebi Wengeru još 20 nafataj nakih tinejdžera za koje niko ne zna, a nama u kasu 45 miliona.

Robin van Persie mora ostati!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.