Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ne moram napominjati da je Barca bolje prošla u ovoj razmjeni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Identično kao što su dobili s De Jongom koji je mnogo bolji od De Ligta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:52Ne moram napominjati da je Barca bolje prošla u ovoj razmjeni.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- JarnoTrulli
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:52Ne moram napominjati da je Barca bolje prošla u ovoj razmjeni.![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Niste ni svjesni kakav vam je škart Bartomeu uvalio.JarnoTrulli je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:54BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:52Ne moram napominjati da je Barca bolje prošla u ovoj razmjeni.![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pjanić u Barci, u inat sektašima.
Velika Barca. Sarri i Allegri ga ugušili, ali sad je red na velikog Settiena.
Nema više deep role, sad idu vertikalni pasovi i golovi.
Pjana <3
Nema više deep role, sad idu vertikalni pasovi i golovi.
Pjana <3
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 jun 2020, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- JarnoTrulli
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:57Niste ni svjesni kakav vam je škart Bartomeu uvalio.![]()
Nema veze, utjeha nam je što su svi drugi igraci uguseni bez izuzetka....zajedno s Dybalom i Ronaldom koji je postao drvo maltene.
- JarnoTrulli
Bez Ronaldovoh golova, Juve bi bio sedmi na tabeli.
Takodjer, Ronaldovi golovi su donijeli najvise bodova jednom klubu u svim ligama petice ove sezone.
Nelose za jedno drvo.
Takodjer, Ronaldovi golovi su donijeli najvise bodova jednom klubu u svim ligama petice ove sezone.
Nelose za jedno drvo.
Znas ti vrlo dobro o cemu ja govorim.
Za njegov renome 14 golova je premalo...mogao je to i Higuain postici da je odigrao minuta kao i on, cak bi i vise zabio u to sam ubijedjen.
Penali su lazna statistika jednog napadaca i zamazivanje ociju onima koji "ne zele" da vide.
...
Dovoljno sam puta Ronalda ove sezone vidio u izdanjima gdje, da je neko drugi bio, davno bi zavrsio na klupi.
Za njegov renome 14 golova je premalo...mogao je to i Higuain postici da je odigrao minuta kao i on, cak bi i vise zabio u to sam ubijedjen.
Penali su lazna statistika jednog napadaca i zamazivanje ociju onima koji "ne zele" da vide.
...
Dovoljno sam puta Ronalda ove sezone vidio u izdanjima gdje, da je neko drugi bio, davno bi zavrsio na klupi.
- JarnoTrulli
Prvo moras da shvatis da je Runa 1 od 3 igraca trenutno na svijetu koji se ne vade iz igre i ne sjede na klupi, osim kada/ako oni to zele. Svidjelo se to nekome ili ne, to je tako i meni je prihvatljivo. Ostalo stoji. 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam, po meni je Dybala u posljednjih par tekmi najbolji igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma razumijemo se. 
I mi miretovci smo svjesni da ovo sto Pjanic igra je nula poena, zato smo zeljeli promjenu..da vidimo hoce li ici na bolje ili frajer stvarno nema pojma.
Gledam Dzeku u najluzerskijem klubu iz godine u godinu...Pjanica u klubu koji igra najruzniji fudbal za oko, bar za "neutralne" navijace...ubijaju nas u pojam...jednostavno pozeli se promjena ma kakva ona bila..
A Dybala jeste dobar u zadnje vrijeme i jedini vrijedan pomena...ali govorim opcenito, unazad 2 godine kako je i Pjanic poceo padati.
I mi miretovci smo svjesni da ovo sto Pjanic igra je nula poena, zato smo zeljeli promjenu..da vidimo hoce li ici na bolje ili frajer stvarno nema pojma.
Gledam Dzeku u najluzerskijem klubu iz godine u godinu...Pjanica u klubu koji igra najruzniji fudbal za oko, bar za "neutralne" navijace...ubijaju nas u pojam...jednostavno pozeli se promjena ma kakva ona bila..
A Dybala jeste dobar u zadnje vrijeme i jedini vrijedan pomena...ali govorim opcenito, unazad 2 godine kako je i Pjanic poceo padati.
A bas dolazi kad ide najbolji domaci dres u zadnjih 20 godina hehehe
Jak nogomet onda danas, mislim kad taj top 3 svijeta da 14 golova i to bude dovoljno
Pa jedan Miro Klose je to jedne noge davao pred peMziji hihi
Jak nogomet onda danas, mislim kad taj top 3 svijeta da 14 golova i to bude dovoljno
Pa jedan Miro Klose je to jedne noge davao pred peMziji hihi
27.10.2020
- ASD
- Kontakt:
Daleko je od drveta, ali Juve bi bio prvi i bez njeg kao i prethodnih sezona.JarnoTrulli je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:07Bez Ronaldovoh golova, Juve bi bio sedmi na tabeli.
Nelose za jedno drvo.![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Prije cetiri- pet godina kad je mali princ prelazio u staru damu identicne postove sam pisao o njemu kao ti sada dok su mi Juvetovi forumasi kontrirali i ismijavali me. Vjerujem da si ti bio najglasniji u tome, a vidi sad....
E zivote zivote
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
forumska elita ismijava pjanica koji, gle cuda, svaki put prelazi iz losijeg u bolji klub, za puno vece pare.
tako dodje do vrha, nema dalje.
sta bi bilo da se vraca u romu, kao da ne ide igrati lopte sa messiem u klubu o kojem 99% sutaca lopte moze samo mastati. Momak prije 2 mjeseca dogovorio uslove sa barcom, dobio sta je htio, brazilca puskom tjeraju prema juventusu i sada pjanic taraba:-)
corav insan moze vidjeti da ovo sto pjanic igra pod sarriem je smijesno, sada vidimo i zasto...uh, kako mi je drago sto vise necu morati gledati patnju od igre koju demonstrira velikan iz italije.
e zivote zivote:-)
tako dodje do vrha, nema dalje.
sta bi bilo da se vraca u romu, kao da ne ide igrati lopte sa messiem u klubu o kojem 99% sutaca lopte moze samo mastati. Momak prije 2 mjeseca dogovorio uslove sa barcom, dobio sta je htio, brazilca puskom tjeraju prema juventusu i sada pjanic taraba:-)
corav insan moze vidjeti da ovo sto pjanic igra pod sarriem je smijesno, sada vidimo i zasto...uh, kako mi je drago sto vise necu morati gledati patnju od igre koju demonstrira velikan iz italije.
e zivote zivote:-)
Lahko to možemo dokazati. Pogledaj postove iz tog perioda, baš je ovdje vladao rat Pogba vs Pjanić.JohnCleese je napisao/la: ↑28 jun 2020, 07:34Prije cetiri- pet godina kad je mali princ prelazio u staru damu identicne postove sam pisao o njemu kao ti sada dok su mi Juvetovi forumasi kontrirali i ismijavali me. Vjerujem da si ti bio najglasniji u tome, a vidi sad....![]()
![]()
E zivote zivote
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Misljenja sam da Pjanic i ne bi zavrsio u Barci da im nije prijetila transfer zabrana. Da oni mogu birati na koga da puknu 70 mil sigurno ne bi na njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nema veze, bitno je da će naš Bosanac tamo igrati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 09:19Misljenja sam da Pjanic i ne bi zavrsio u Barci da im nije prijetila transfer zabrana. Da oni mogu birati na koga da puknu 70 mil sigurno ne bi na njega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: General505 i 24 gosta.