FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Tristan
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Tu je Bosancic, izmedju Vusurovica i Zakarica.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
A jest 
Znaci samo Bojan Markovic nedostaje... steta, ako je vec prosao citave priprdme, moglo ga se licencirati... sta fali, ne kosta te nista...
I dalje mislim da je on mogao biti treci napadac makar dok se Lukic ne vrati.
Znaci samo Bojan Markovic nedostaje... steta, ako je vec prosao citave priprdme, moglo ga se licencirati... sta fali, ne kosta te nista...
I dalje mislim da je on mogao biti treci napadac makar dok se Lukic ne vrati.
Da ponovim jos jednom za one koji imaju problem i ne mogu da skontaju, tema je rezervisana samo za navijace i simpatizere f.k. Borac Banja Luka.
Postovi ostalih ce biti obrisani, pogotovo oni provokatorski i hinjski koji su napisani samo da izazivaju i dovode do glupe rasprave.
Postovi ostalih ce biti obrisani, pogotovo oni provokatorski i hinjski koji su napisani samo da izazivaju i dovode do glupe rasprave.
Otisao je u Radnik, on i Bojan Batar.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Mozda tamo dobije priliku da vise igra,ovdje su ga premalo ubacivali po meni a bilo je prostora tokom Lukicevog odsustva barem
" "!
1926
1926
- Tristan
- Kontakt:
Bojan Batar nije nas igrac od 2019. kad je presao u Kozaru.
U Radniku na pozajmicii su Markovic, Tahric i Racic.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Bilo bi mi draze da je Markovic otisao u Rudar jer su ozbiljniji od Radnika ali nema veze... Bitno je da momci igraju, da im se garantuje minutaza.
- Tristan
- Kontakt:
Takodje, malo je ovo iznenadjujuce pogotovo sto ga je Milunovic zelio u Rudaru, njega i Bosancica.
Mozda nasi kontaju da mogu izvuci Radnika jos ovu sezonu da ne ispadne.
Pitanje je koliko ce moci pokazati ako Radnik bude bas odron, sa slabim saigracima se i dobar igrac sjebe.
Drago mi je da je pozajmica, da ga se nisu skroz odrekli, samim tim su vece sanse da ga opet vidimo u Borcevom dresu nego da je raskid ugovora.
Mozda nasi kontaju da mogu izvuci Radnika jos ovu sezonu da ne ispadne.
Pitanje je koliko ce moci pokazati ako Radnik bude bas odron, sa slabim saigracima se i dobar igrac sjebe.
Drago mi je da je pozajmica, da ga se nisu skroz odrekli, samim tim su vece sanse da ga opet vidimo u Borcevom dresu nego da je raskid ugovora.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
ma kakav. ni slucajno se ne treba odreci nekog igraca u tim godinama! troskovi prema njemu su ti nikakvi, drugi klub preuzima dio plate... nikad se ne zna, Markovic ako zabije 6-7 golova u polusezoni, to je vrhunska cifra!
neka je svima njima sa srecom, gdje god da odu.
neka je svima njima sa srecom, gdje god da odu.
Momci su stigli, veceras trening... sve po planu, sa srecom sutra 
I vidim da je i Mols otisao!
I vidim da je i Mols otisao!
-
worchester
- Kontakt:
Potvrdjen prenos utakmice sutra na areni1
Večeras Cluj-Borac 1-3,najopuštenije moguće 
Imali kakav strim za veceras.
Sretno Borac.
Sretno Borac.
- ASD
- Kontakt:
Treba Borcu neko s mudima.
Jedno je naša liga, a drugo Evropa.
Ne može ti nikako Vranješ da se vuče po terenu 90 minuta jer ga u Evropi ostali saigrači ne mogu pokriti.
Jedno je naša liga, a drugo Evropa.
Ne može ti nikako Vranješ da se vuče po terenu 90 minuta jer ga u Evropi ostali saigrači ne mogu pokriti.
Robovanje imenima i menagerima u prvih 11.
Generalno,bolji su za 2 klase.
Jbg, nismo mi još za ovo.
Generalno,bolji su za 2 klase.
Jbg, nismo mi još za ovo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
mozda je trebalo Mareta ranije uvesti, odmah na poluvremenu!? mislim da bi na taj nacin izbjegli treci gol. uz njega je i Milojevic bio sigurniji ali opet ja bih ga sklonio iz ekipe u revansu... neka Djole odmori do Trebinja, malo da se sredi jer je i on svjestan koje je greske napravio. namjerno necu da ga kritikujem, bar ne previse jer je mlad i odma' se sjetim Zutog za kojim smo svi kukali kada je otisao.
mi smo igrali bez dva najjaca i najiskusnija stopera i bez prvog golmana. znaci nukleus odbrane nam je bio rezervni i samim tim Suba je igrao lijevo umjesto Cosica.
ako su nasi izgledali slbao, nepokretno i slicno, ne mislim da je to bilo iz razloga sto nisu htjeli vec samo zato sto je Cluj bomba od ekipe.
oni dovedu crnca iz gengama a mi Begica iz MDK
nasa citava ekipa vrijedi 6mil eura a oni 30mil... tako da nemam ja problem sa ovim...
da smo izvukli bolji rezultat, 2-1, 2-2 to nam ne bi pomoglo i mozda bi nam se desilo sto i Sarajevu kontra Atalante... nisu kladionice glupe pa da ne znaju sta rade! nije kvota na domacina danas bezveze bila 1.15!
lako padamo u euforiju i poletimmo al' zato kada nas prizemlje, kad tresnemo, skloni smo da porusimo i ponistimo sve sto je bilo dobro.
u revansu malo promijesati karte, valjda i Rumuni ne udare pun gas i da sa par izmjena u ekipi izvucemo nekakav X. treba dobro krenuti u prvenstvu i kasnije pokusati proci Zalgiris, ili ko vec bude sa druge strane i to ce biti sasvim dovoljno.
mi smo igrali bez dva najjaca i najiskusnija stopera i bez prvog golmana. znaci nukleus odbrane nam je bio rezervni i samim tim Suba je igrao lijevo umjesto Cosica.
ako su nasi izgledali slbao, nepokretno i slicno, ne mislim da je to bilo iz razloga sto nisu htjeli vec samo zato sto je Cluj bomba od ekipe.
oni dovedu crnca iz gengama a mi Begica iz MDK
da smo izvukli bolji rezultat, 2-1, 2-2 to nam ne bi pomoglo i mozda bi nam se desilo sto i Sarajevu kontra Atalante... nisu kladionice glupe pa da ne znaju sta rade! nije kvota na domacina danas bezveze bila 1.15!
lako padamo u euforiju i poletimmo al' zato kada nas prizemlje, kad tresnemo, skloni smo da porusimo i ponistimo sve sto je bilo dobro.
u revansu malo promijesati karte, valjda i Rumuni ne udare pun gas i da sa par izmjena u ekipi izvucemo nekakav X. treba dobro krenuti u prvenstvu i kasnije pokusati proci Zalgiris, ili ko vec bude sa druge strane i to ce biti sasvim dovoljno.
- Simpatizer
- Kontakt:
Linfild kolega, izgubili su 3-1. Utakmica na Vindzoru, uh. 
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
uh, nije to jos gotovoSimpatizer je napisao/la: ↑06 jul 2021, 21:18Linfild kolega, izgubili su 3-1. Utakmica na Vindzoru, uh.![]()
nezgodni su irci na domacem terenu
- Simpatizer
- Kontakt:
A volio bih da igramo na jos jednom dobrom stadionu.
Pogotovo sto vjerujem da bismo bili konkurentni za razliku od veceras.
Pogotovo sto vjerujem da bismo bili konkurentni za razliku od veceras.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.