Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ni ja nisam za prodaje Robina. Iako po svemu sudeci nece ponoviti ovu sezoni, i opet ce se povrijedjivati, neka ostane, ipak je on dio Arsenala.
Celik!3,2,2.
Kako misliš dobiti 70 mil za igrača kojem ističe ugovor 2013 ?.Profesor je napisao/la:Prodati Robina za 70milki i dovesti 4-5 pojacanja za te novce

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo jedna prigodna:

Bas sam citao clanak na ss.ba kako juve sprema 70mSaurman je napisao/la:Kako misliš dobiti 70 mil za igrača kojem ističe ugovor 2013 ?.Profesor je napisao/la:Prodati Robina za 70milki i dovesti 4-5 pojacanja za te novce

Sam naravno mislim da je to novinarska patka.
@Bosco: Mislim da ga previše veličaš. On nije nikakva ikona, i ako je stvarno 70 miliona u pitanju, prvim vozom ga šaljem za Torino. Nažalost nije, to je obična "patka", jer sam na ovom forumu čit'o da Juventus ima oko 50 000 000 eura za pojačanja, što je ipak malo premalo.
On da bi dostig'o nivo ikone mora produžiti ovaj ugovor i od veselja se uderat u guzi.cu, u drugom slučaju on onda nije ništa bolji od Fabregasa. Ne možemo mi snizivati te granice baš tako, jer ako hoćemo onda ajmo o Sagni, Djuri i Gaelu pričati kao ikonama?
Robin je još jedan od velikih igrača svog doba, koji su igrali u Arsenalu. Da je legenda nije, za to će bome trebati da stavi zadnji potpis uporedo sa prezimenom Hill-Wood.
On da bi dostig'o nivo ikone mora produžiti ovaj ugovor i od veselja se uderat u guzi.cu, u drugom slučaju on onda nije ništa bolji od Fabregasa. Ne možemo mi snizivati te granice baš tako, jer ako hoćemo onda ajmo o Sagni, Djuri i Gaelu pričati kao ikonama?

Robin je još jedan od velikih igrača svog doba, koji su igrali u Arsenalu. Da je legenda nije, za to će bome trebati da stavi zadnji potpis uporedo sa prezimenom Hill-Wood.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ove godine da ga nije bilo Arsenal bi sad igrao qurac, a ne LŠ, izgubili bi nenormalno ogromne novce, pola igrača bi nas htjelo napustit, niko ozbiljan ne bi htio ni da pomisli da dođe u Arsenal. Ali on je sve to spriječio svojim golovima
. Naravno da jeste legenda. A ako potpiše novi ugovor, bit će tolika legenda da kad završi karijeru o njemu će se pričati kao možda najvećem ikada koji je igrao u Arsenalu.

- vedofeelgood
- Kontakt:
+1000Bosco je napisao/la:Ove godine da ga nije bilo Arsenal bi sad igrao qurac, a ne LŠ, izgubili bi nenormalno ogromne novce, pola igrača bi nas htjelo napustit, niko ozbiljan ne bi htio ni da pomisli da dođe u Arsenal. Ali on je sve to spriječio svojim golovima. Naravno da jeste legenda. A ako potpiše novi ugovor, bit će tolika legenda da kad završi karijeru o njemu će se pričati kao možda najvećem ikada koji je igrao u Arsenalu.

Arnele uozbilji se, mozda ga ti ne voliš toliko, ali moraš biti realan i reci da i pored svih povreda kroz karijeru čovjek je postigao ovoliko golova, znači legenda je za 99 % navijača a za vas 1 %

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Cuj za 99% legenda. Igracina je i dobar kapiten Arsenalu. Najdrazi mi je igrac u klubu ali da je legenda, to nije (jos). Ako potpise ugovor i pomogne Arsenalu da se drzi na vrhu i narednih sezona, onda ce postati legenda.
Osam sezona u Arsenalu:
277 nastupa
132 gola
59 asistencija
L-E-G-E-N-D-A
277 nastupa
132 gola
59 asistencija
L-E-G-E-N-D-A
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:
Ove godine da ga nije bilo Arsenal bi sad igrao qurac, a ne LŠ, izgubili bi nenormalno ogromne novce, pola igrača bi nas htjelo napustit, niko ozbiljan ne bi htio ni da pomisli da dođe u Arsenal. Ali on je sve to spriječio svojim golovima . Naravno da jeste legenda. A ako potpiše novi ugovor, bit će tolika legenda da kad završi karijeru o njemu će se pričati kao možda najvećem ikada koji je igrao u Arsenalu.

Edit: Upravo to Bosco. Više lik nije igrao nego sto jeste, i opet ovoliko golova i asistencija

Arsene Wenger
Arsene Wenger
To pričaš, jer ti je drag kao igrač, a ne objektivno. Reći ću zadnji put: Wenger da je procijenio kako mu RVP ne bi bio dovoljan, doveo bi novog napadača. Zato su Robinovi golovi velika zasluga prije svega Wengera, a ne Robina.
Arsene je im'o 2 prilike da dovede napadača, pogotovo do zimus je vidio da se Arsenalova igra temelji na Robinu i nije, dao je njemu priliku da bude glavni napadač. Ovaj samo nije prokock'o povjerenje i vratio mu je.
Robin jeste veliki igrač, al' da je kakva legenda, nije. Možda neka manja, ako takvih i ima, al' da je kao Dennis ili Henry, ovo je već uvreda za ovu dvojcu. Oba su u historiju ušla kao najbolji u nečem (Dennis asistent, tako?), a da ne spominjemo kako su tu još i Winterburn, Bould, Keown, Adams, Seaman od novijih i oni stariji, o kojima ja puno ne znam, Drake, Bastin i tako dalje.
Oni su Arsenalu dali najbolje dane svojih karijera i bili jedni od najboljih u svom zanatu.
Pa ljudi su po 10-20 godina (Bastin 18, Drake 11,Bould 11, Adams 19) igrali za Arsenal i bili zvijezde svog vremena da bi zaslužili taj naziv legende, ko je Robin da tu granicu toliko spustimo? Jedino ako bi produžio ugovor i ost'o do kraja karijere, tada bih ga i mogao smatrati legendom.
Da je jedna od legendi koja dolazi iz vana, oke, to možda (uz Lungberga, Piresa, Silvu, Denisa...), al' kad gledamo cijelu sliku, sve bivše i sadašnje igrače Arsenala, pa ybte može ako ćemo imati +50 legendi.
Ako je Robin level Dennisa, Adamsa i tako dalje, onda je i Gael Clichy. 8 godina u klubu, uvijek bio fajter, navijači ga voljeli.
Arsene je im'o 2 prilike da dovede napadača, pogotovo do zimus je vidio da se Arsenalova igra temelji na Robinu i nije, dao je njemu priliku da bude glavni napadač. Ovaj samo nije prokock'o povjerenje i vratio mu je.
Robin jeste veliki igrač, al' da je kakva legenda, nije. Možda neka manja, ako takvih i ima, al' da je kao Dennis ili Henry, ovo je već uvreda za ovu dvojcu. Oba su u historiju ušla kao najbolji u nečem (Dennis asistent, tako?), a da ne spominjemo kako su tu još i Winterburn, Bould, Keown, Adams, Seaman od novijih i oni stariji, o kojima ja puno ne znam, Drake, Bastin i tako dalje.
Oni su Arsenalu dali najbolje dane svojih karijera i bili jedni od najboljih u svom zanatu.
Pa ljudi su po 10-20 godina (Bastin 18, Drake 11,Bould 11, Adams 19) igrali za Arsenal i bili zvijezde svog vremena da bi zaslužili taj naziv legende, ko je Robin da tu granicu toliko spustimo? Jedino ako bi produžio ugovor i ost'o do kraja karijere, tada bih ga i mogao smatrati legendom.
Da je jedna od legendi koja dolazi iz vana, oke, to možda (uz Lungberga, Piresa, Silvu, Denisa...), al' kad gledamo cijelu sliku, sve bivše i sadašnje igrače Arsenala, pa ybte može ako ćemo imati +50 legendi.
Ako je Robin level Dennisa, Adamsa i tako dalje, onda je i Gael Clichy. 8 godina u klubu, uvijek bio fajter, navijači ga voljeli.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ako i produzi ugovor
onda ce ostati u klubu do kraja karijere, to je barem sigurno 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
[youtube][/youtube]
kad gledam ovo dođe mi da placem pa ja neznam koj je vrag uopste i otisao u onu Barcelonu
kad gledam ovo dođe mi da placem pa ja neznam koj je vrag uopste i otisao u onu Barcelonu
pa dokle cemo dogurat ovako,kakva prodaja,kakva sranja,jel opet treba prodavat najbolje igrace,i opet kapitena,nista naucili nismo,trebaju nam ovakvi igraci,nije bitno toliko jel on sad u ovom trenutku legenda il nije,ono sto je bitno je to da je on najbolji igrac lige ove godine i nikakve pare mene ne bi natjerale da ga prodam,u pizd.u lijepe materine,ocemol nekad procitat,pa makar se i spekulisalo da arsenal nudi 50mil za nekog igraca,trebaju nam igraci,provjereni,klocevi napolje,robin tu i sljedece godine.(TACKA)
edit: a toliko i o silnim parama
Juventus management are willing to offer Arsenal 30 million euros for purchasing Dutch international striker Robin Van Persie (28), besides proposing him a 180 thousand pounds a week contract.
edit: a toliko i o silnim parama
Juventus management are willing to offer Arsenal 30 million euros for purchasing Dutch international striker Robin Van Persie (28), besides proposing him a 180 thousand pounds a week contract.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne znam što se prepirete oko toga. RVP jeste igračina al legenda kluba nije. Legenda kluba koju tek jednu sezonu je odigrao kako treba. Njemu hvala al ako će plakat za 50-tak milja više plate onda hebo ti tog igrača i nek ide iz Arsenala. Iskreno, volio bih da ostane al niko nije veči od kluba pa tako i on.
A što se tiče novinara, ja ću sad na svom blogu objavit da je Arsenal uspio dovesti Vert i M'Villu i ( ako mi je čitan blog ) vidjet ćeš da će se sutra pisat o tome. To su glupani da nema ih večih. Od 1000 transfera 1 će pogodit.
A što se tiče novinara, ja ću sad na svom blogu objavit da je Arsenal uspio dovesti Vert i M'Villu i ( ako mi je čitan blog ) vidjet ćeš da će se sutra pisat o tome. To su glupani da nema ih večih. Od 1000 transfera 1 će pogodit.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa @Gunners, onda je i Henry plako isto tako pa je otišo' u Barsu
.
naravno vi ćete reći otišo zbog titule LP. Pa možda i RvP će otići zbog titula, jer on se nije naosvajo ko ovaj prethodni.
A razlika @Arnelinho između Van Persija i Henrya je što je ovaj drugi imo iza sebe čitavu legiju legendi
.
A Van Persi većinom "djecu". I on je iznio ove 2 godine malte ne sam. Yebiga tako je.
Ovu sezonu komotno možemo napisat Arsenal=RvP.
Objektivno
E i da. Jeste vi čitali, da Ščezni dugo vremena nije treniro, i da je primo' inekcije za ubijanje boli u ramenu?
https://www.facebook.com/photo.php?v=353390884723652

naravno vi ćete reći otišo zbog titule LP. Pa možda i RvP će otići zbog titula, jer on se nije naosvajo ko ovaj prethodni.
A razlika @Arnelinho između Van Persija i Henrya je što je ovaj drugi imo iza sebe čitavu legiju legendi

A Van Persi većinom "djecu". I on je iznio ove 2 godine malte ne sam. Yebiga tako je.
Ovu sezonu komotno možemo napisat Arsenal=RvP.
Objektivno
E i da. Jeste vi čitali, da Ščezni dugo vremena nije treniro, i da je primo' inekcije za ubijanje boli u ramenu?
https://www.facebook.com/photo.php?v=353390884723652

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Eh pa to i hocu da kazem. Persie nece otici za parama, nego za trofejima u tome je problem
U Arsenalu moze sljedece godine osvojiti FA Cup il onaj Mickey Mouse i nabit se nogom u guzicu et
To je naša yebena realnost zbog ovih botova u klubu 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ramsey je legenda kluba.
Iskrene cestitike navijacima Arsenala na uspjesnoj sezoni koja je okoncana na najbolji moguci nacin. Na samom pocetku prvenstva malo je ko vjerovao da ova ekipa moze izboriti LP, a pogotovo nakon onogo bolnog poraza protiv Uniteda na OT.
Takodjer se nadaam da ce ova sezona biti opomena Wengeru i da ce kvalitetno pojacati ekipu i da nece biti rasprodaje igraca kao prethodnih sezona.
Koja je vrsta povrede u pitanju kod Wilshare-a i do kad ce biti odustan sa terena ?
Takodjer se nadaam da ce ova sezona biti opomena Wengeru i da ce kvalitetno pojacati ekipu i da nece biti rasprodaje igraca kao prethodnih sezona.
Koja je vrsta povrede u pitanju kod Wilshare-a i do kad ce biti odustan sa terena ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.