Hvala drug izvjestaji nas povremeno o rezultatu i desavanjuHNKBranitelj je napisao/la:Zasad bez vecih prilika,dobro stojite na terenu,jak vezni red
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Hvala, ako ti nije belaj napiši nam i poslije nešto.HNKBranitelj je napisao/la:Zasad bez vecih prilika,dobro stojite na terenu,jak vezni red

Kako citam na stranici Radnickog ,opet sudiske lakrdije! Ovo je vec otvoreno siljenje Orasju posto vidim da su i Brastvo pokrali!!! AAAAA DOMININKOVICIIIIIIIIII !!!!!!!
Jos 10 min do kraja rezultat je 0 0
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Kraj 0 0
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Koji je ovo cirkus od drzave i lige , pa nemas gdje pratit tekmu! 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Odličan rezultat Čestitke ekipi
Super, u gostima bod po bod, kod kuće pobjeđivat, ako nastavimo ovako doće i naših 5 minuta, samo naprijed

Odlican bod.bitno je sakupljati bodove na strani a kuci redovno derati.sada ide laksi dio.akobogda vrijeme je da se uvezu tri pobjede I prikljuci vrhu..ja I dalje smatram da nam je metaleghe glavni konkurent iako ne bi imao nista protiv da I orasje bude ravnopravno.
Feja je posao igrati pametno na strani I kad tad ce se isplatiti.realizacija ce doci samo trebamo biti uz klub I davati podrsku.
Feja je posao igrati pametno na strani I kad tad ce se isplatiti.realizacija ce doci samo trebamo biti uz klub I davati podrsku.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ne mozemo se mi borit s Orasjem dok god je njihov babo upleten u sve ovo. Dok god ima Dominkovica u savezu, ova liga nece na bolje. Prosle sezone borba za opstanak, ove sezone 100% ucinak u ligi. Daj ba... Jos ce nas pogotovo izyebat jer smo ih izbacili iz lige.
Nazalost prosla su vremena kad nam cak ni savez nije mogao nista, pa ni titulu uzeti..
Nazalost prosla su vremena kad nam cak ni savez nije mogao nista, pa ni titulu uzeti..
⭐
De bolan kani se ćorava posla, da je se moglo orasju siljit prvo nebi nikad ispali iz Pl a drugo po tvojoj priči dosad su se 3 put trebali vratit u viši rang, netreba da nas zanima niko, igraj svoju igru i gotovo, tek je početaktheboss_RD07 je napisao/la:Ma ne mozemo se mi borit s Orasjem dok god je njihov babo upleten u sve ovo. Dok god ima Dominkovica u savezu, ova liga nece na bolje. Prosle sezone borba za opstanak, ove sezone 100% ucinak u ligi. Daj ba... Jos ce nas pogotovo izyebat jer smo ih izbacili iz lige.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zar se moze klub tako okrenut od borbe za opstanak (u kojem su takodjer krali i placali sudije) do 100% ucinka u 4 utakmice. Raspitaj se kakav su tretman imali ovi sto su u orasju igrali.
⭐
sta ste se prepali orasja pa pobijedicemo ih i ovdje i u orasju .ljudi su imali prelagan raspored krenulo protiv podgrmeca onda sreca u ljubuskom i vezali dvije pobjede kuci i vec orasje u premijer ligi.imaju i oni ici i docekati dobrih ekipa .
zvijezda samo treba igrati svoju igru i mic po mic do zacrtanog cilja.
najbitnije bi bilo pobjedivati kuci a za to nam treba vise raje na stadionu bolja podrska i uz jos 10-15 bodova sa strane cilj je blizu
zvijezda samo treba igrati svoju igru i mic po mic do zacrtanog cilja.
najbitnije bi bilo pobjedivati kuci a za to nam treba vise raje na stadionu bolja podrska i uz jos 10-15 bodova sa strane cilj je blizu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pisao sam vec.Orasje solidna ekipa al kakva kradja protiv preloseg Brastva koji jedva dva pasa da sastavi Mujo najjaci igeac brastva dovoljno kaze al sudije su cudo zvijezda da ima onakvo sudjenje minimum evropa bi bila.
Super je za samopuzdanje je sto se vezu utakmice bez poraza a ti bodovi su zlatni.
Sad mislim da dolazi solidna Bosna iz visokog poznati po vadjenu pistolja kad smo ulazili u PL heheh.
Super je za samopuzdanje je sto se vezu utakmice bez poraza a ti bodovi su zlatni.
Sad mislim da dolazi solidna Bosna iz visokog poznati po vadjenu pistolja kad smo ulazili u PL heheh.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Orasje je ispalo iz lige kada je njihov covjek bio podpredsjednin nogometnog saveza tj.Dominkovic.theboss_RD07 je napisao/la:Ma ne mozemo se mi borit s Orasjem dok god je njihov babo upleten u sve ovo. Dok god ima Dominkovica u savezu, ova liga nece na bolje. Prosle sezone borba za opstanak, ove sezone 100% ucinak u ligi. Daj ba... Jos ce nas pogotovo izyebat jer smo ih izbacili iz lige.
Dad su trener Ninkovic ,Veca i pojedini igraci Zvijezde pljuske dobili prije tekme u svlacionici!batigol777 je napisao/la:Pisao sam vec.Orasje solidna ekipa al kakva kradja protiv preloseg Brastva koji jedva dva pasa da sastavi Mujo najjaci igeac brastva dovoljno kaze al sudije su cudo zvijezda da ima onakvo sudjenje minimum evropa bi bila.
Bod,ja sam zadovoljan..ova liga ja očigledno domacinska,i ovdje ko sa strane nešto donese bi i moglo na kraju odlučiti..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa zato sto nisu imali para. Nece ni Iljo samo tako.. Dzaba sto je iz Orasja.zmajevac je napisao/la:Orasje je ispalo iz lige kada je njihov covjek bio podpredsjednin nogometnog saveza tj.Dominkovic.theboss_RD07 je napisao/la:Ma ne mozemo se mi borit s Orasjem dok god je njihov babo upleten u sve ovo. Dok god ima Dominkovica u savezu, ova liga nece na bolje. Prosle sezone borba za opstanak, ove sezone 100% ucinak u ligi. Daj ba... Jos ce nas pogotovo izyebat jer smo ih izbacili iz lige.
Stvarno hoces rec da Orasje sad ima kvalitetnu ekipu? Sudije ih prosle godine ostavile u ligi.. Od onakve gradine krali.. Isto tako ce sudije dat sve od sebe da ih uvedu.. Igracemo protiv orasja uskoro. Bas da vidimo kakvo ce sudjenje. Ne kazem da nemamo sanse, ali ovi rezultati sigurno nisu tu zbog kvalitete igraca koje imaju
⭐
-
- Kontakt:
Ma dajte ljudi, kakvo Orašje, za koje kolo će pasti na sredinu tabele. Malo ih raspored pogodio i krenulo ih. Vidjećete odjednom kako padaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.