PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Brines nas sve ovih dana, samo neki **** Rinuka.Rinuka je napisao/la:@Muha imaces sansu vec za nekoliko dana, a do tad primajnewborn je napisao/la:Šta misliš što su se pite aktivirale? Više ljudi bilo u troli za Dobrinju nego njih na sjeveru. Opet neki bojkot garant ko svaki derbiMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti![]()
![]()
@newborn 1 Hordas=20 ostalih, sto znaci da nas je na sjeveru bilo 2 milje
Primati ako si naviko samo nastavi
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad je najsladje Zelji ga guraFrancescoTotti je napisao/la:Kazu da je celik najbolja legura .
Nad tobom sunce najljepše sja
-
TofiTofita
- Kontakt:
Smirilo se ovo. Ajmo sad Ultrasi vs Red Barby
Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kome smeta europski Zeljo? 
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Leverkuzen se pokao kao gospodski klub u slucaju Spahic. Vidjet cemo sta ce uraditi "Europski Zeljo" vezano za ovu bruku.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 maj 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam na ostale velike klubove kao Sloboda I Zrinjski, ne vassasistika je napisao/la:Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Euforije, pizde materine i opet vas saka jada u Zenicu ode. Ejjj u Zenicu. Manje od sat voznje autom.cikazubo je napisao/la:
Mene bi bilo stid stavljati ovakve slike.
Nas kad euforija puca, nas ode preko 2000 u Gradacac koji je cetri puta dalji od Zenice.
Što bi reko Rinuka - nije ti ovo Bundesliga, ovo ti je balkan jaraneEvander je napisao/la:Leverkuzen se pokao kao gospodski klub u slucaju Spahic. Vidjet cemo sta ce uraditi "Europski Zeljo" vezano za ovu bruku.
Nedaj se Muki znam rane te boleee,oj Čeliku ne radi im tooo,Bosanci te moleeeMuhamedTM je napisao/la:Mislio sam na ostale velike klubove kao Sloboda I Zrinjski, ne vassasistika je napisao/la:Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Evander je napisao/la:Euforije, pizde materine i opet vas saka jada u Zenicu ode. Ejjj u Zenicu. Manje od sat voznje autom.cikazubo je napisao/la:
Mene bi bilo stid stavljati ovakve slike.
Nas kad euforija puca, nas ode preko 2000 u Gradacac koji je cetri puta dalji od Zenice.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Castit ih s novim ugovorom I nadam se povecati platu.Evander je napisao/la:Leverkuzen se pokao kao gospodski klub u slucaju Spahic. Vidjet cemo sta ce uraditi "Europski Zeljo" vezano za ovu bruku.
Zasto si ti toliki mrzitelj Zelje? Rivali smo samo!
Spaha nabado Hićine ko na šiš cevap.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pa nije ni cudo sto je 30 dimnjacara isprebijalo zeljkanovce, kad je ovih bilo samo 200 u zenici
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Cak ih se 100 skupilo na sjeverucikazubo je napisao/la:
Golemo.
sramota titam..let3 je napisao/la: Cak ih se 100 skupilo na sjeveru![]()
![]()
Golemo.
ali vas je kod hakale bilo 200, pa vas 30 njihovih natamburase..bolje da ste kjosevskog poveli na tribinu, bar nebi dobili batine..ovako i batine i poraz na terenu, plus kazne koje ce tek uslijediti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MosaaRajvosa
- Kontakt:

Hahhahahahahahahah
Hhahahahahhahahah
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
al vazda oni poređenja imaju ono da zaplačeš od idiotizma, ne smije poredit naše gostovanje u Zenici jer nema svrhe, nego poredi posjetu protiv mladosti 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mislim da ima stan na grbavici ili nešto...let3 je napisao/la:Redovno je dolazio na zapad Grbavice (doduše ne na sjever) ja mislim da je on jedini pitar kojeg željovci gotivechily-rz je napisao/la:Živo me interesuje kako bi recimo Musemic prošao na sjeveru Grbavice,.let3 je napisao/la: Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane
dolazio je i među manijake kad u bile poplave i skupljanje pomoci. Zajedno išli i pomagali Janju... Husref je ljudina.
Izabrao si baš pogrešnog covjeka za primjer![]()
često je dole kod šopinga...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.